• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek istiyoruuuuum

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
Kızlar 21 yaşındayım üniversite bitti . erkek arkadaşımla 10 aylık ilişkimiz var ben aslında evlilik için 26-27 yaşını düşünen bi insandım ama onu çok seviyorum bian önce evlenmek istiyorum şöyle kutu gibi bi evim olsun ve sadece o olsun istiyorum. daha okuyo uzaktan eğitim okuyo sevgilim 2 yılı var askerligi var. aynı zamanda caliyo. yani mümkün değil ki nisan için bile 2 sene sonra diyo tabi ben hiç böyle bi isteğim olduğunu hic belli etmedim. Bana kızın biraz aklım başıma gelsin :(

Dha cok erken heleki 2 seneye neler neler olur kim ole kim kala yasin dha cok genc bu yasta bkdr hayatin sonu gelms gbi uzme kendini bende oyleydim seni anliyrm ama emn ol kaderin onune gclmiyo herseyn hyrlisini dile

Senin yaslarinda hep ayni dusuncer geciyo aklimizdan, cok asigim seviyorum o olsun baska bisey olmasin diyoruz. Ama evlilik oyle degil, hersey degisiyo cok buyuk sorumluluk.sadece sen ve esin deil ailelerde giriyo ve genellikle sorun burda basliyo. Evliligi erteleyebildigin kadar ertele, ben esime hep derim bu dunyaya bi daha gelsem yine seninle evlenirdim ama en az 30u beklerdim diye.sende sevgilinle guzel gunlerin tadini cikar, evlilik zaten bigun olucak

Kızlar 21 yaşındayım üniversite bitti . erkek arkadaşımla 10 aylık ilişkimiz var ben aslında evlilik için 26-27 yaşını düşünen bi insandım ama onu çok seviyorum bian önce evlenmek istiyorum şöyle kutu gibi bi evim olsun ve sadece o olsun istiyorum. daha okuyo uzaktan eğitim okuyo sevgilim 2 yılı var askerligi var. aynı zamanda caliyo. yani mümkün değil ki nisan için bile 2 sene sonra diyo tabi ben hiç böyle bi isteğim olduğunu hic belli etmedim. Bana kızın biraz aklım başıma gelsin :KK43:
kesinlikle ve kesinlikle askere gitmeden asla ne nişan ne söz hiç bişey yapma çunku erkekler askerlık yaptıklarında değişirler ki yasın daha kucuk 2 yıl var dıyosun daha 10 ay olmus bence akısına bırak cocuğuda evlılık dıye bunaltma :)

Belliki çok hayal kuruyorsun kurma hayat evlilik düşündüğün gibi toz pembe değil maalesef. Bugünlerinin tadını çıkar diğer herşey zamanla olur zaten ;)

Kızlar 21 yaşındayım üniversite bitti . erkek arkadaşımla 10 aylık ilişkimiz var ben aslında evlilik için 26-27 yaşını düşünen bi insandım ama onu çok seviyorum bian önce evlenmek istiyorum şöyle kutu gibi bi evim olsun ve sadece o olsun istiyorum. daha okuyo uzaktan eğitim okuyo sevgilim 2 yılı var askerligi var. aynı zamanda caliyo. yani mümkün değil ki nisan için bile 2 sene sonra diyo tabi ben hiç böyle bi isteğim olduğunu hic belli etmedim. Bana kızın biraz aklım başıma gelsin :KK43:
Hayaller evlenince de hayatlar diyoru.bence evlenip hayatin zorluklarini yasamaktansa evcontent://media/external/file/6163kenmeyip guzel hYaller kurun

Bence bekleyin okulu bitsin askerliği bitsin iş bulsun sonra , diye dusunuyorum
daha evlilik kararı almak için bile erken bir vakit
Zaman tanıyım bence . İlişkinizin keyfini cıkartın.

21 yaşında evlilik için çok çok erken bir yaş.
Evlenince peri masalı gibi herşey güllük gülistanlık olmuyor.
İş güç sahibi olmadan nasıl evlenceksiniz, üzgünüm ama parasız evlilik de olmuyor.

Back
X