Ama şekerim sen evleneceksin baban bunu düşünmüyor mu? Yada senin için biriktirdikleri bir mebla yokmu? Tamam anlıyorum baban üzülmesin istiyorsun yardımcı olmak istiyorsun ama babanında diğer konuları düşünmesi gerekiyor. Peki nasıl evlendirmeyi planlıyor seni? Zor bir durum canım 2 arada 1 derede kalmışsın ama babanla oturup bunları konuşmalısın. Yani evlenemicem ozaman paramız yok para biriktirmem lazım böylede olmuyo baba diye güzel güzel anlat. :26:
öncelikle allah yardımcınız olsun ama yuva kurana rabbim yardım ediyor. babanızın sizi düşünmesi gerekir aslında ama o da zor durum da kalmak istemiyor belli ki .nişanlınızın işi ne acaba evini zde kira olursa hakkaten tek maaşla zor oluyor birde eşiniz babanız da olsa maaş almadan çalışmanıza müsade edecek mi neticede bütün gün dışarda olacaksınız.evlendikten sonra babanızdan en azından eşya taksit tutarı kadar ücret almayı teklif etseniz nasıl olur .
Nisanlin ne durumda
Allah yardımcın olsun canım. Ben de nişanlıyım. Ev kurmak gerçekten çok zor.
Alınması gereken zaruri eşyaları tabii ki almak şart.
Ama onun dışında saat, ya da evin ıvır zıvırlarını almasanız, ilerde yavaş yavaş alırsınız nişanlınızla, en azından ek masraflar çıkmamış olur.
Allah yuva kurana yardım edermiş, çok sıkmamaya çalış canını
allah yardımcınız olsun kolay değil
ama babanızda çok zor durumda olmasa size başka yerde çalışmayın demezdi.yuva kurana rabbim yardım ediyor inanın inşallah babanızın işleri düzelir sizin almak istediğiniz herşeyi babanız alır
abartıya kaçmadan alışverişlerinizi yapın...acil ihtiyaç olmayan şeylere yaklaşmayın. her şeyin tam takım olması şart değil ya
babanız ne dusunuyor bu konuda konustunuzmu hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?