"Bi erkek evlenmeden önce iyiyse,evlenince kötü oluyor"Neresini anlamadın?
O zaman hiç birimiz evlenmeyelim.Madem adam kötü olacak niye bile bile lades diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Bi erkek evlenmeden önce iyiyse,evlenince kötü oluyor"Neresini anlamadın?
Üstün körü bir baktım da takıntı yapmış 30 yaş sendromu herhalde. Ya da bizle kafa buluyorO da olabilir bilemem tabii ama diğer konularına bakarsınız ne kadar çok evliliğe taktığını ama hiç ilişkisinin olmadığını görürsünüz bu da bana komik geliyor açıkçası
Zaten yaptığımız o bile bile lades.Bunu sadece erkeğe özel bir durummuş gibi göstermek de saçma ama kadın biraz daha yapıcı ve sabırlı olduğu için,erkeğe çok yakışıyor bu söz."Bi erkek evlenmeden önce iyiyse,evlenince kötü oluyor"
O zaman hiç birimiz evlenmeyelim.Madem adam kötü olacak niye bile bile lades diyelim
Bende oyle dusunuyprum muhtemelen surekli kafasinda kuruyor ama ne kadar cok dusunursen o kadar kismetsiz olabiliyorsun.Hamile kalmak gibi.Kafasini rahatlatsa surekli dusunmese belki cikacak biri.Ay aynen konularına baktım da yazmadım sonra ilişkisi bir şeyi yok habire kendince varsayımlarda bulunuyor. Daha çok ilişkisi olmaz böyle kendince varsayımlarda bulundukça.
Tecrübe diyorsunuz yaniiiiZaten yaptığımız o bile bile lades.Bunu sadece erkeğe özel bir durummuş gibi göstermek de saçma ama kadın biraz daha yapıcı ve sabırlı olduğu için,erkeğe çok yakışıyor bu söz.
Ben kocama hala çok aşığım,ama canımı çok yakmıştır ilk zamanlar.
Çocuk gibi adamı eğittim.Şimdi çok şükür iyiyiz,ama yapıları çok da uygun değil evliliğe onların.O yüzden kötü tarafları her an patlamaya hazırdır.
Hepsi demiyorum,ama %99 u böyleymiş.
Valla evlenmeden siz alttan aliyorsaniz hep evlenince de böyle olacaktır ona göre düşünün derimbir erkeğin evlenmeden önce çok mücadele etmesi ileride çok güzel bir evlilik olacağının durumu olabilir mi? süreklı kızın mücadele etmesi her sorunu alttan alması erkeğin şımarmasına sebep oluyor bu durum erkeğin aşık olmadığını mı gösterior yoksa o kiişinin kaderin olmadığını mı?
bir erkeğin evlenmeden önce çok mücadele etmesi ileride çok güzel bir evlilik olacağının durumu olabilir mi? süreklı kızın mücadele etmesi her sorunu alttan alması erkeğin şımarmasına sebep oluyor bu durum erkeğin aşık olmadığını mı gösterior yoksa o kiişinin kaderin olmadığını mı?
Tek tarafli olursa mucadele eden taraf erken yipraniyor.bir erkeğin evlenmeden önce çok mücadele etmesi ileride çok güzel bir evlilik olacağının durumu olabilir mi? süreklı kızın mücadele etmesi her sorunu alttan alması erkeğin şımarmasına sebep oluyor bu durum erkeğin aşık olmadığını mı gösterior yoksa o kiişinin kaderin olmadığını mı?
1.sorunun cevabı ,evet olabilir ..bir erkeğin evlenmeden önce çok mücadele etmesi ileride çok güzel bir evlilik olacağının durumu olabilir mi? süreklı kızın mücadele etmesi her sorunu alttan alması erkeğin şımarmasına sebep oluyor bu durum erkeğin aşık olmadığını mı gösterior yoksa o kiişinin kaderin olmadığını mı?
Bu cikarima göre evlenmemek yada cinsel tercihi değiştirmek gerekBir erkek evlenmeden önce iyiyse,evlendikten sonra kötü olur.
Evlenmeden önce kötüyse evlendikten sonra daha kötü olur
Ya Linam07 ,öyle deme .herşey güzel olacak ..Allah belasını versin evliliğin. Evli bi insan olarak söylüyorum evlenmeyin.
Allah belasını versin evliliğin. Evli bi insan olarak söylüyorum evlenmeyin.
Ya Linam07 ,öyle deme .herşey güzel olacak ..