• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmekte kararsızım yardım edinnnnnnn lütfen!!!!!!!!!

mervedikmen7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
37
4
1
30
erkek arkadaşım benimle evlenmek istiyor ama ben kararsızım çünkü 1,5 yıldır çıkıyoruz ve yıpranmış hissediyorum kendimi. ayrıca ya yanlış kişiyse diye düşünüyorum... çocuktan çok emin değilim, ya da ben kararsız mıyım diye düşünüyorum. ailesi beni istiyormuş. ama ne bilim çocuk bana erkek gibi gelmiyor bazen. yani nasıl desem küstüğümüzde barışmak yerine kız gibi trip atıyor. kavga edince senden soğudum diyor. hiçbir şey anlamadım bu çocuktan. madem öyle niye evlenmek istiyor? ilişkinin en başlarında ben onu çook seviyordum belkide aşıktım diyebilirim ama o hep 'ben böyle ağlayacak kadar sabah akşam düşüncek kadar ergenler gibi sevmedim. senin beni aşırı sevmen yıpratıyor beni diyordu.' bana bunu dedikçe ben de artık onu fazla sevmemeye başladım. ama bir yanımda düzgün çocuk felan idareli bir evlilik yaşanabilir diyor. ne yapmalıyım sizce?

erkek arkadaşım benimle evlenmek istiyor ama ben kararsızım çünkü 1,5 yıldır çıkıyoruz ve yıpranmış hissediyorum kendimi. ayrıca ya yanlış kişiyse diye düşünüyorum... çocuktan çok emin değilim, ya da ben kararsız mıyım diye düşünüyorum. ailesi beni istiyormuş. ama ne bilim çocuk bana erkek gibi gelmiyor bazen. yani nasıl desem küstüğümüzde barışmak yerine kız gibi trip atıyor. kavga edince senden soğudum diyor. hiçbir şey anlamadım bu çocuktan. madem öyle niye evlenmek istiyor? ilişkinin en başlarında ben onu çook seviyordum belkide aşıktım diyebilirim ama o hep 'ben böyle ağlayacak kadar sabah akşam düşüncek kadar ergenler gibi sevmedim. senin beni aşırı sevmen yıpratıyor beni diyordu.' bana bunu dedikçe ben de artık onu fazla sevmemeye başladım. ama bir yanımda düzgün çocuk felan idareli bir evlilik yaşanabilir diyor. ne yapmalıyım sizce?
Erkek arkadasının yası kac peki

çocukmu erkekmi bi karar versen iyi oalcak
bu kdr soru soruyorsan evlenme
bazen tüm ilişkilerin böyle olduğunu düşünüyorum. ilişkisi güzel olan çift olduğunu düşünmüyorum ve kimsenin dört dörtlük olduğunu düşünmüyorum. bu yüzden evlensem mi evlenmesem mi kararsız kaldım. araştırmalara göre çoğu evlilik kötüymüş. ve herkes nadir olan mutluluğu eşde etmek için evleniyormuş....

bazen tüm ilişkilerin böyle olduğunu düşünüyorum. ilişkisi güzel olan çift olduğunu düşünmüyorum ve kimsenin dört dörtlük olduğunu düşünmüyorum. bu yüzden evlensem mi evlenmesem mi kararsız kaldım. araştırmalara göre çoğu evlilik kötüymüş. ve herkes nadir olan mutluluğu eşde etmek için evleniyormuş....
iyide gozunen koy klavuz istemez
trip atiyor, çok ilgilenince benden soguyor falan demisin
dort dortluk insan yok ondan evlilikde yokdur :)
hadi 3 dortluk olsun sizde ben onuda goremedim yani erkek arkadasinda
tolerans gosterebilcegin seyler yasasan yaslanmazdin 1.5 yilda

Eksilerini artılarını değerlendr. Sen kaç yaşındasın

iyide gozunen koy klavuz istemez
trip atiyor, çok ilgilenince benden soguyor falan demisin
dort dortluk insan yok ondan evlilikde yokdur :)
hadi 3 dortluk olsun sizde ben onuda goremedim yani erkek arkadasinda
tolerans gosterebilcegin seyler yasasan yaslanmazdin 1.5 yilda
siz evli misiniz yada sevgiliniz felan nişanlınız var mı

Yaşınız genç, pişman olma ihtimaliniz var.. Emin olmadan evlenmeyin derim çünkü sevgiliden ayrılmak, nişan atmakla eşinden belki çocuğunun babasından boşanmak aynı şey değil..
Ben de sizler gibi çok mutsuz evlilik gördüm tabi ki ama katılmıyorum evliliğin mutsuzluk getirdiğine.. Çok mutlu çiftler de görüyoruz sonuçta ve dikkat ediyorum da çevremdeki mutsuzlukların çoğu insanların memnuniyetsizliğinden kaynaklandığını görüyorum.. Hep daha fazlasını isteyen insanı ne mutlu edebilir ki.. Yani evlilikler hakkındaki genel yoruma katılmıyorum ama sizin bu Çocukla olan evliliğinizi sağlıklı görmüyorum.. Sadece aşkınızı değil saygınızı da yitirmiş gibi bu Çocuk...

seni yıpratan bi ilişkin var ve sen bunu hayat boyu yaşamak isteyip istemediğine karar vermelisin

22 çok erken bence. Ben de 22yim ama aklımda evlilik fikri yok bile. Gezip tozacağım yahu ne evliliği?

Back
X