Evlenmekten korkanlar veya evlenmek istemeyenler buraya....

ellendesegeneres

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
82
1
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;

Umarım böyle bir konu yoktur yada daha önceden açılmamıştır.Açıldıysa silinebilir boşuna forumda kirlilik yaratmasın.

Bu forumu üye olmadan öncedende takip ediyordum ve dikkatimi çeken şey ''EVLENMEK'' konusunda buraya üye olan hemcinslerim konuya fena halde kafayı takmışlar.Varya yoksa evlilik topicleri.İşte ''yaşım 30 evlenemeyenler forumu'' gibi bir sürü başlık var.

Valla ben 26 yaşındayım hiç ama hiç evlilik gibi bir düşüncem yok.Yani illa olmalı mutlaka olmalı demiyorum.Olursa olur olmazsa olmaz diyorum.Yani kötü bir evliliğim olcağına hiç evlenmem kafam rahat olur diyorum.Belki korkuyorumdur bilemem.

Birde evlilik çok büyük bir sorumluluk.Maddi açıdan çok rahat olmalısınız.Geçen sene işimden memnun değildim ve bir müşteri ile kavga ettim , genel müdür olacak kadın bana'' ben kadın olduğum halde bana ana avrat küfür ediyorlar ben yutuyorum , sende yutacaksın , eğer yutmak istemiyorsan kendine başka bir iş bul dedi''

Bende düşündüm yaa evli değilim, bakmam gereken çoçuğum yok, kira ödemiyorum.Bastım istifamı.Şimdi evli olsam , çoçuklarım olsa bunu çok zor yapardım..

İşte bekarlığın bu kısmını seviyorum, özgür olmayı bağımsız olmayı...

Peki siz ne düşünüyorsunuz???

kendini kandır sen....canım....
memlekette başka iş mi ..yok başka bir işe girerdim....

öyle abartılacak bir zorlugu yok evliliğin....maddiyat maddiyat..sanki evlenince şatolarımız olması gerek..kürklerimiz mi olması gerek...akannehir

Merhaba arkadaşlar;

Umarım böyle bir konu yoktur yada daha önceden açılmamıştır.Açıldıysa silinebilir boşuna forumda kirlilik yaratmasın.

Bu forumu üye olmadan öncedende takip ediyordum ve dikkatimi çeken şey ''EVLENMEK'' konusunda buraya üye olan hemcinslerim konuya fena halde kafayı takmışlar.Varya yoksa evlilik topicleri.İşte ''yaşım 30 evlenemeyenler forumu'' gibi bir sürü başlık var.

Valla ben 26 yaşındayım hiç ama hiç evlilik gibi bir düşüncem yok.Yani illa olmalı mutlaka olmalı demiyorum.Olursa olur olmazsa olmaz diyorum.Yani kötü bir evliliğim olcağına hiç evlenmem kafam rahat olur diyorum.Belki korkuyorumdur bilemem.

Birde evlilik çok büyük bir sorumluluk.Maddi açıdan çok rahat olmalısınız.Geçen sene işimden memnun değildim ve bir müşteri ile kavga ettim , genel müdür olacak kadın bana'' ben kadın olduğum halde bana ana avrat küfür ediyorlar ben yutuyorum , sende yutacaksın , eğer yutmak istemiyorsan kendine başka bir iş bul dedi''

Bende düşündüm yaa evli değilim, bakmam gereken çoçuğum yok, kira ödemiyorum.Bastım istifamı.Şimdi evli olsam , çoçuklarım olsa bunu çok zor yapardım..

İşte bekarlığın bu kısmını seviyorum, özgür olmayı bağımsız olmayı...

Peki siz ne düşünüyorsunuz???

eşittir : yanlızlık seninki...+ duygusuzluk.....

hayat kısa herşeyi yaşamalı insan...boshayallersmile

korkulcak bişey yok güselim...insan istesin yeterki olmıyacak bişeyde yokkaydirigubbakcemile

Evliliğin de bir mevsimiğ var derler büyükler,yazı geçirip
kışa girdin mi artık istesen de çok zor.Elbette büyük sorumluluk
evlilik ama zaten belli bir olgunluğa erişip o sorumluluğu kaldıracak
düzeye gelince evleniyoruz.Bu doğanın bir kanunu hiçbir insan
yalnız tek başına yaşayamaz,25-26 güzel bir yaş bence evlilik
için okul biter iş güç rayına girer.Tabii ortada aday yoksa ben
evlenicem diye de ortalığa düşülmez kısmet bu işler.Ama
eminim senin karşına tüm bu sorumluluğu göğüs gereceğin
kadar sevdiğin biri çıkmamış.Bu düşüncen tamamen değişirdi
yoksa canımsırnaşık şey

Back
X