Evlenmeli miyim

enchanting

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
545
491
103
39
Herkese mutlu bayramlar hanımlar görücü usulu biriyle tanışmıştım ilk görüşmede bişey hissetmedim ama şimdi çok sempatik buluyorum.ben öğretmenim o imam yaşım 33 onun da 32 ailem de olumlu bakıyor sorun şu ki o köyde yaşıyor ve acaba daha iyisi çıkar mı sizce evlenmeli miyim teşekkürler😄

Daha iyisi cikar mi derken neyi kastettiniz bu adamda begenmediginiz davranışlar var o yüzden mi böyle yazdınız? Buna açıklama getirirseniz ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz bence 😊🙈

Daha iyisi cikar mi derken neyi kastettiniz bu adamda begenmediginiz davranışlar var o yüzden mi böyle yazdınız? Buna açıklama getirirseniz ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz bence 😊🙈
Yani kendi mesleğimden biri çıkar mı acaba ve uzun boylulardan hoşlanıyorum bu adamın boyu
Bu adam iyi biri ama kendi mesleğimden ve uzun boylu biri çıkar mı acaba diye bu adamın boyu 170

Yani kendi mesleğimden biri çıkar mı acaba ve uzun boylulardan hoşlanıyorum bu adamın boyu

Bu adam iyi biri ama kendi mesleğimden ve uzun boylu biri çıkar mı acaba diye bu adamın boyu 170

Boyu fazla kısa değil imam da sizin meslek grubunuzdan olmasa bile oda öğretmen gibi memur eline meslegini almis ne guzel içinize sindiyse hoslanti olduysa değerlendirin yaşı da çok büyük değil genellikle 30 yas üstü kadınlara daha büyük yaşta erkekler aday oluyor birde bu acidan düşünün yasida uygun mesleğide var huyunuda sevmissiniz daha ne olsun 🙋

İçiniz ısındıysa evlenin bence. Sizin yaşınızdaki kadınların karşısına genelde kırklı yaşlarda erkekler çıkıyor. Yada benim öyle oldu bilmiyorum🙄 yaşlar uygun, meslekler uygun, içiniz ısınmış, evlenmeyi de istiyorsunuz daha ne olsun.

Önce kendinize biraz zaman verin, birbirinizi tanıyın. Uyuşuyor musunuz, kafa yapılarınız denk mi bi öğrenin. Tanımadan evlenmeyin.

Herkese mutlu bayramlar hanımlar görücü usulu biriyle tanışmıştım ilk görüşmede bişey hissetmedim ama şimdi çok sempatik buluyorum.ben öğretmenim o imam yaşım 33 onun da 32 ailem de olumlu bakıyor sorun şu ki o köyde yaşıyor ve acaba daha iyisi çıkar mı sizce evlenmeli miyim teşekkürler😄
Sizce evlenmeli misiniz? Evlenmeye değer mi? Karşınızdaki insandan beklentileriniz neler, olmazsa olmaz kırmızı çizgileriniz neler? Onun sizden beklentileri neler, bunları karşılayabilir misiniz? Görsel olarak bir çekim hissediyor musunuz? Lütfen bunları düşünün karşınızdaki insanı tanıyın ve öyle karar verin

Konu sahibi bu durumla ilgili şimdi ki düşünceniz ne acaba🙈merak ediyorum bizi konudan haberdar edin hakkınızda hayırlısı olsun 😘

Imamdaki şanssa bağ hele😂😂

Merhaba köyde yaşama konusunu çözemedik şehirden ev tutalım dedik kabul etmedi o da haklı kendine göre olmadı

Ne bileyim insan önce karakterine bana kendinle uyumuna bakar hiç olmadı maddi boyutuyla ilgilenir.. Taktığınız boy mu? 😂

Back
X