evlenmeli miyim

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Merhaba arkadaslar. Ben 26 yasindayim. Bundan 5 yil once universitede bi erkek arkadasla arkadas olduk. Meger o bana asikmis. Bunu bana soyledi ben de hoslanir gibiydim ama ben daha yakisikli ve karizmatik olsun istiyordum. Sonra arkadasligimizi bitirdi o. Ben 1 sene depresyone girdim onu gorunce elim ayagim dolasiyor ve uzak diye uzuliyordum. 1 senenin sonunda baristik ve sevgili olduk. 4 senedir sevgiliyiz ama son 1.5 yildir ben ona karsi sogudum. Onu gorunce hic heyecanlanmiyorum sanki her sey aliskanlik oldu ozlemiyorum bile bazen. O cok iyi bi insan bana o kadar cok iyilik yapti ki ve bana cok asik. Napicagimi bilmiyorum aylardir dusunuyorum bi sonuca varamadim. Ondan ayrilirsam sonra beni oyle seven biri karsima cikmaz diye cok korkuyorum asiri yalnizlik korkum da var. Lutfen akil verin...

Bence duygularinizdan emin degilsiniz yani evlilik ciddi bisey oldugundan biraz daha dusunun bence ama siz bilirsiniz. 88limisiniz 87limi?

87liyim ben ona da sogudugumu soyledim cok uzuldu:( napicam ben ayrilmaktan da korkuyorum

Blmiorum yalnizlik cok cekici bisey degil ama misal ben yalnizim 91liyim bu arada. bi takim kriterlerim war bunlara sahip biri olmadgndan.. tabi dis gorunus te war asik olmak isterim ama herkesin bakis acisi farkli.. hayirlisi olsun senin icin

Sadece hoşlanır gibi olduğunu ifade ettiğin bir erkeğin ardından depresyona girdiğini söylemişsin. Bu olamaz. Demek ki sen de gerçekten yoğun duygular hissetmişsin. Bu ikilemden ancak cidden karşına hayal ettiğin gibi hoş bir erkek çıktığında kurtulabilirsin bence. Bu kişiden ise içten içe yalnız olmaktan ürktüğün için ayrılamazsın. Ayrılsan da gelgitler olur diye düşünüyorum. Bir de umutsuz bir bakışın var geleceğe. Zihnin sana engel koymuş. O engelden kurtulmadan çıkış yok bundan. Kendine, hayatına, hayatın akışına inancın olmadığı için böyle maalesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız olmamak adına onla berabersin karşına yakışıklı karizmatik biri çıktığı an zaten hepten değersiz olucak sana. Karşındaki ile detaylı konuş ayrıl bence ilerde üzüleceğine şimdi üzülsün

Sadece hoşlanır gibi olduğunu ifade ettiğin bir erkeğin ardından depresyona girdiğini söylemişsin. Bu olamaz. Demek ki sen de gerçekten yoğun duygular hissetmişsin. Bu ikilemden ancak cidden karşına hayal ettiğin gibi hoş bir erkek çıktığında kurtulabilirsin bence. Bu kişiden ise içten içe yalnız olmaktan ürktüğün için ayrılamazsın. Ayrılsan da gelgitler olur diye düşünüyorum. Bir de umutsuz bir bakışın var geleceğe. Zihnin sana engel koymuş. O engelden kurtulmadan çıkış yok bundan. Kendine, hayatına, hayatın akışına inancın olmadığı için böyle maalesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beni o kadar guzel anlamissiniz ki. Asiri kararsiz bir insanim ayrica da ve karsima beni onun kadar sevecek birisi cikmamasindan da korkuyorum. Cok havali hos bi kiz degilim belki de oyle olsam benden hoslanan cok insan olurdu. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim

araya ayrılık,soğukluk girmiş ..:31:
Evlilik bambaşka birşey ..:48:
eğer bu adamla ölümüne yaşarm diyosan evlen :16:

Merhaba arkadaslar. Ben 26 yasindayim. Bundan 5 yil once universitede bi erkek arkadasla arkadas olduk. Meger o bana asikmis. Bunu bana soyledi ben de hoslanir gibiydim ama ben daha yakisikli ve karizmatik olsun istiyordum. Sonra arkadasligimizi bitirdi o. Ben 1 sene depresyone girdim onu gorunce elim ayagim dolasiyor ve uzak diye uzuliyordum. 1 senenin sonunda baristik ve sevgili olduk. 4 senedir sevgiliyiz ama son 1.5 yildir ben ona karsi sogudum. Onu gorunce hic heyecanlanmiyorum sanki her sey aliskanlik oldu ozlemiyorum bile bazen. O cok iyi bi insan bana o kadar cok iyilik yapti ki ve bana cok asik. Napicagimi bilmiyorum aylardir dusunuyorum bi sonuca varamadim. Ondan ayrilirsam sonra beni oyle seven biri karsima cikmaz diye cok korkuyorum asiri yalnizlik korkum da var. Lutfen akil verin...

1.5 yıldır soğuksun bu nasıl oluyo ya:1::1::1:

Sizinki ask degil aliskanlik ve sefkat olmus. Bence tutkulu ask dunyanin en tatli seylerinden biri. Ben tutkuyla asik olmadigim biriyle birlikte olamazdim. Ama herkesin tercihleri farkli tabii. Kimisi icin sevilmek daha onemlidir.

Arkadaslar erkek arkadasim benden ayrilali 6 ay oldu. Kendine yeni bi sevgili bulmus. Surekli kizin instagramdaki fotolarina yorum yapiyo iltifat ediyo. Ayrilirken cok pisman olmustum cok yalvardim ama kabul etmedi. Sen bencilsin, cok titizsin filan dedimdedi. Onu unutamadim cok ozluyorum napicam bilmiyorum.

Aynı duyguları yaşamıştım :) şu an evliyim.. Iyi ki evlenmişim diyorum. Bana benden çok değer veriyor. Şu an bende ona karşı öyleyim. Evlilik bambaşka bir şey.
Başka biri girmişse araya soğukluktan sonra barışmanız bence çok zor :(

Sen baya yalnız hissediyorsun kendini sanırım.
Böyle gelgitli duygular içinde yaşamışsan vaktinde, artık bırak gitsin.
Sevmiyorsun. Aşık değilsin zaten.
Gönlüne aklına yatan biri çıkınca evliliği düşün, sevgili olmayı düşün.
Elinde en iyi seçenek olarak bu çocuk var diye kafana takıp büyütme olayı. Çünkü hiç de kendini heba edeceğin bir şeye benzemiyor. Benzese nolur gerçi... Yeni biri var hayatında. Ama sen kesin o beni unutamaz triplerine girmişsindir içten içe. Öyle bir düşüncen yoktur umarım. =)
Daha yakışıklı ve karizmatik olan birini istiyormuşsun. Bekle işte. Eskiyi çıkar kafandan, yenilere yer aç. Gerçek duygularını dinle. Güçlü ol biraz. Benliğini sağlamlaştırmaya bak. Net olabileceğin, sağlam şeyler hissedeceğin biri çıkar karşına sonra.

Yaaniye çıkmicak memlekette adam mı bitti sewmediğinz adamla ewleniyosunuz sonra herşeyi batıyo 3 ay sonra awukat ara yalwar yakar anne babay dön yol yakınke konuş bitir bacım. Onada zaman kaybettirme kendinede

Back
X