ailesi bu bayi işine kızıcaksa eğer kız nasıl söylesin ki tatlım
hem o zaman aileler işin içine girerse, ''aa bak senin ailen beni istemedi'' şekline dönüşür ki bu kalıcı bi ayrılıgın baş sebebidir. iki arada bir derede kalmış arkadaşın buna üzüldüm. ailesine söylese alacağı cevaptan korkuyor, ki haklı. çocuğu sevdiği için ondan vazgçemeyi göze alamıyor, esas sebep bu. yani erkek arkadaşının bunu anlamamış olması üzücü. bu kız seninle yıllardır beraber zaten, bi bildiği var ki söyleyemiyor ailesine.. dimi ama
bence yapılması gereken tek şey, arkadaşının sevgilisine bu olayı anlatması, yani ben ailemden red cevabı alırsam ilişkimiz sonuna dek biter ve ben bunu istemem desin, ihtiyacımız olan zamansa evet seni beklerim ömrümün sonuna dek, mesela parmağa takılacak bir yüzük de değil, eğer ki gönlümüz birse gerisi zaten teferruat, tabiki ben de senin yüzüğünü taşımayı çok isterim ama şuan için ihtiyacımız olan biraz zaman, en azından senin eline bir miktar para geçene dek, işini kurana dek desin. bu koşullar altında ailesine söylememesi en mantıklısı canım, çünkü aile tarafından onaylanmayan bir ilişki çok zordur, ne dışarı rahat çıkabilir ne telefonda rahat konuşabilir.. ailesine şimdi söylemesin, çocuk hala da baskı yaparsa yukarda bahsettiğim tarzda konuşmasından sonra bıraksın bence, çnkü o zaman arada bi anlayışsızlık doğuyor, tek taraflı bir anlayış oluyor daha doğrusu. kız neden ona git iş bul evlenelim demiyor da o ailene söyle nişanlanalım diyor, koskocamaaaan bi bencilllik. neyse, dediğim tarzda konuşmayı bi denesin bakalım tatlım, Allah yardımcısı olsun