Evlenmeye karar verdiler!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
1 yıldır yaşadığı birlikteliğiyle herkesi kıskandıran Ebru Şallı, Sinan Akçıl’ın yaptığı teklife yeşil ışık yaktı.
Akşam Life'dan Samet Aday'ın haberine göre bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ünlü pilatesçi Ebru Şallı, sonunda popçu sevgilisi Sinan Akçıl’ın evlilik teklifini kabul etti. İlişkilerinin ilk başladığı günden beri, birbirlerine karşı son derece sevgi dolu ve özenli davranan çift, bu mutluluklarını resmiyete taşımaya karar verdi. Yazdığı şarkılarda bile sevgilisi Ebru Şallı’ya evlilik teklif eden ve sevgilisi Şallı’yı ‘kutsal kadın’ olarak adlandıran Akçıl, sonunda olumlu yanıt almayı başardı.

‘Asla pişman olmayacaksın’

İkiliye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre çok özel bir sürprizle sevgilisine bir kez daha ilanı aşk eden Sinan Akçıl, aldığı ‘’evet’’ cevabıyla adeta havalara uçtu. ‘’Asla pişman olmayacaksın’’ dediği Şallı’yla birbirlerine sarılarak mutluluk gözyaşları döken Akçıl’ın en kısa sürede nikâh hazırlıklarına başlamak istediği öğrenildi.

$Adsýz.webp
$140220141106450833387.webp $Ebru-Salli-hangi-popcu-ile-anildi-.webp $kaanil_1388088834161.webp $sinan-ebru (1).webp $sinan-ebru.webp
 
sinan bence de çok itici hiçte yakışklı değil ebru ise berbat ona güzel diyenlerin güzellik anlayışını seveyim


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Sinan Akçılın o balon gibi şişmiş suratını görünce kendimden geçiyorum:27: yaa bir erkek neden kendine bu kadar estetik yaptırır resmen heryeri skilkonlu hatunlardan bir farkı yok kadın mı erkek mi ayırt etmekte zorluk çekiyorum tam kendine yakışır bir eş bulmuş tam tencere kapak
 
Back
X