Evlenmeye karar vermişken sinir bozucu bir durum yaşadık

kelebek1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
69
0
36
- Yurtdışı
iki güne kadar erkek arkadasimla cok iyidik... ailemle taniscakti..birlikteligmizi ailelere anlattik, evlenmeye karar verdik derken cok kötü sinir bozucu bisi oldu...

pazartesi günü bi arkadasiyla beni konusurken benim eski erkek arkadasim duymus ve hemen ben onu taniorum babasini falan filan... benim erkek arkadasimda sormus ben ona sorsam (yani bana) anlatirmi... evet iyi taniorum sana anlatir demis...
pazartesi aksam aradi ve konusduk bende anlatmaya calisdim ama cok üzgün bi haldeydik ikimizde...kapatmadan önce bana uzun zmn görüsmeyelim dedi... simdi kendini yiyip bitirio...ve kafasi cok karisik... ne yapcami bilmiorum...simdilik sadece msjlasioruz mesafe koyduk ikimizde..

biz aslinda iliskimizin baslarinda bunlari konusmusduk..eskidekileri eskide birakcaz diye ne yasadiysak yasadik bundan sonra dikkat etcez diye...

destek olmaya calisiorum elimden geleni yapma calisirm diorum.. ne yapim diorum bisi yapma dior... bosver dior... ama ayrilmakda istemior hissediorum... :44:

siz olsaniz ne yapardiniz?

İlk tepki... sadece kıskançlık şu anda... birkaç güne kadar normale döner merak etme..

Sen diyeceğini demişsin, çok üstüne düşme canım. Siniri geçince düzelecektir..

erkek arkadaşına herşeyi anlatan bir msj yaz ve bunları zaten konusmustuk de..
sonrasında konuya dari hiçbişey açma aşırı derecede düşme üstüne şımarır çokta soguk olma yanlış düşünür..
ayy ne zor bu erkeklere laf anlatmak...

ya cok dugru gercekten.. erkekler biraz dik kafalilar...
msj aksam yazcam.. hadi hayirlisi...

bir arkadaş ortamında birden bire birisinin çıkıp da ben o kızın eski sevgiliyim demesi gurur kırıcı olsa gerek...
benim başıma gelse kendimi çok kötü hissederdim ve bir süre sevgilimi görmek istemezdim.
ama öyle ayrılmaya değecek bir konu değil. düşünür,düşünür,düşünür sonunda yavaş yavaş yakınlaşır geri sana.

ama ben onun kiz arkadasiydim dememis... taniorum demis.. ama benim basima böyle bisi gelse bende ayni tepkiyi verirdim heralde ...

bende aynı dertten muzdarıbım...Benım de erkek arkadasım gecmıs takıntısından kurtulamadı...Üstelık boyle tanık oldugu bı durumda yok benden ne duyduysa o ama bana ınanmıyor..eskıye nazaran aştık. ara ara bu durum acılacak sen kendını bunlara hazırla ama bı kac gune eskı halınıze donersınız

umarim eski halimize döneriz ve bu konu kapalir bidahada acilmaz...
benimki susmus digeri konusurken.. hani yani en azindan diye bilirdi taniormsun bundan sonrada tanimicaksin falan.. en azindan beni savunmasini isterdim... kendisi bana dior ben sana kendimden fazla güveniorm diye... ve ona herseyi anlatirim...anlatmamam gerekenide..cünki ona güvenim sonsuz sevgim sonusuz... ama böyle yaparak beni sogutuyor kendinden....

ahhh canım bende cok sogudum guvenıyoırum dıyorlarda sozde bana kalırsa..
sen hatanla dogrunla seffaf olunca ve sımdı cıddı dusunup daha duzgun hareket etmeye calıstıkca ınanmamazlık gosterıyorlar.
26 Yasındayım ve sunu ogrendımmm geçmiş 1 kere bile acılsa arkası gelıyo buda kulagımıza kupe olsun.soran olursa senden once deyıp gecmek lazımmıs

ben okudumda anlamadım bazen devreler yanıyor bende .cevap verirsen sevinirim cidden anlamadım şimdi senin şu anki erkek arkadaşın eski erkek arkadaşınla mı konuşmuşta senden ayrılmış

evet gercekteninsan artik bi takim seylerden umudunu yitirior...bilmiorum tavri degisti bana olan güveni sarsilirsa ben neyapcami bilmiorum...
hata yaptim ama düzeltmeye calisiorum ve dogru yolda oldugmu düsünüyorum... umarim oda anlar beni...

ben okudumda anlamadım bazen devreler yanıyor bende .cevap verirsen sevinirim cidden anlamadım şimdi senin şu anki erkek arkadaşın eski erkek arkadaşınla mı konuşmuşta senden ayrılmış

:) yok belki ben biraz karisik yazmisimdir...

benim suanki erkek arkadasim bi arkadasina beni anlatirken... eski erkek arkadasim lafa dalmis ve beni cok iyi tanidigni söylemis...benim suanki erkek arkadasim eski erkek arkadasimi sadece uzaktn tanior hic yüz yüze gelmemislerdi benim konu acilmadan önce...

ben yurtdisinda yasiorum ve burdaki türkler birbirlerini taniorlar... tanimadigin insanlarin arasindan seni taniyan cikior... yanlis anlasilmasin diye yaziorum bunlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…