Evlenmeye korkuyorum artik ...

Evet çoğu öyle evlendikten sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor oğullarını kıskanıyorlar , ve huzuru bozuyorlar ama yaşlı olunca mağdur rolünü çok iyi oynuyorlar ,birde hayat deneyimlerden dolayı elin kızını parmağında oynatıyorlar ve suç gep gelinlerde oluyor vallahi gelinleri kınayanın başına gelsin veya kızı çeksin içinde olmayan anlayamaz zaten

yok benim eski kv yaslida degildi. bende yaslilar daha anlayisli olur diye dusunuyodum. benim esk kv 49 yasinda falan genc yani. kendisi kaçarak evlenmis ve dugun nisan soz için bsey yapmak zoruna gitmisti.

Gençde olsa iyiniyetli değilmiş demek , oğlunu paylaşmak istemeyen evlendirmesin ,
yok benim eski kv yaslida degildi. bende yaslilar daha anlayisli olur diye dusunuyodum. benim esk kv 49 yasinda falan genc yani. kendisi kaçarak evlenmis ve dugun nisan soz için bsey yapmak zoruna gitmisti.

sevdigim nisanlandigim kisi için bile simdiye kadar umut besledim hiç umudumu kaybetmedim. belki bi sinav bu tekrar kavusuruz umuduyla durdum hep. burda bi kac konu actim bazi kizlar bilirler hatta bana cok kizdilar bile bosuna bekliyosun bekleme diye. yanlis kisiye umut besledigim icin oldu.
hep bi umudum var aman canim bu olmazsa baskasi olur hicùi erkek kalmadi sanki diyorum ama bu dusuncem pek uzun surmuyor yerini huzun aliyor
Hayatimiza giren her insan bize birseyler ogretir, gorevlerini tamamlayinca da giderler. Kimileri uzun sure kalir, kimileri kisa bir sure. Her yasanan seyin bir nedeni vardir. O kisiye simdi uzuluyorsun ama bir dusun sana neler ogretti, senin hayatina neler katti?
Seni daha sonra ki tanisacagin kisi icin hazirladi belki de.
Dogru insan olsaydi hayatinda kalirdi bundan emin olabilirsin. Sana o dogru insan gelecektir. Ileriye bak, geride kalanlara sana kattiklari icin tesekkur et.
Eskiyi aklindan kalbinden gonder ki, yenileri sana gelmek icin yolunu bulsun.

Kendine sınav yap soru sor.. seviyor muyum? Güveniyor muyum? Beni taşıyabilir mi ? Düşüncelerimiz aynı mı ? Ailem onay veriyor mu ? Onun ailesi onay veriyor mu ? Bütün soruların cevabı evetse hiç korkma Bismillah Ya Allah de tut elini kur evini :KK76:

Back
X