evlenmeyı bekleyen arkadaslar kac yasındasınız???

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
ben 10 gun sonra 30 yasımdayım evlenmek ıstıyorum hayırlı bır kısmetle ama hep ayrılıkla sonuçlandı ılıskılerım hep terk edıldım hemde son ıkı ayrılığım hıc bır sey söylenmeden bır terk edılıs ıkısının arka arkaya gelmesı butun ozguvenımı gururumu kuırdı hayttan bu konuya daır umudumu kesmek ıstemıyorum ama yas oldu 30 ne zamn olacak acaba??

ben 10 gun sonra 30 yasımdayım evlenmek ıstıyorum hayırlı bır kısmetle ama hep ayrılıkla sonuçlandı ılıskılerım hep terk edıldım hemde son ıkı ayrılığım hıc bır sey söylenmeden bır terk edılıs ıkısının arka arkaya gelmesı butun ozguvenımı gururumu kuırdı hayttan bu konuya daır umudumu kesmek ıstemıyorum ama yas oldu 30 ne zamn olacak acaba??

Klasik bir söylemle cevap vermek isterim; hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.

25 imde evlendim. Hem de7 yıldır birlikteydik. 27imde boşandım. Demek ki hayırlısı değilmiş.

kısmet cnm.. ama şöyle bişey var.. yaş ilerledikçe daha seçici oluyosun.. armudun sapı üzümün çöpü durumu yani..

herşeyin hayırlısı...
22 yaşımda evlendim ben..
keşke bekleseymişi diyorum..

22 yaşındayım ve 2 ay sonra evlenicem kısmetse
evet biliyorum erken aslında
ama beklemek için bi sebebim yok
3 yıldır bi ilişki yaşıyoruz
ikimizin de mesleği var
birbirimizi seviyoruz
evlilik için yeterli mi bunlar dersen
bilmem! evlenince görcez
herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin rabbim:12:

22 yaşındayım ve 2 ay sonra evlenicem kısmetse
evet biliyorum erken aslında
ama beklemek için bi sebebim yok
3 yıldır bi ilişki yaşıyoruz
ikimizin de mesleği var
birbirimizi seviyoruz
evlilik için yeterli mi bunlar dersen
bilmem! evlenince görcez
herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin rabbim:12:

allah mesut etsın bende cok ıstıyorum

evlenip boşanan arkadaşlarım var ıkıncı evlılıgını yapıyor bende ne sorun var cozemıyorum daha yenı hbr aldım arkadaasım boşanmıştı bıdaha evlenıyor

canım olabilir ne zaman olacağı belli olmaz ki 30 da olabilir 32 de 33 de :)
ama ben şunu biliyorum bir şeyi ne kadar çok takarsan sanki o kadar olmuyor bazen.. oluruna bırak zamanı gelince olacaktır :))

evlenip boşanan arkadaşlarım var ıkıncı evlılıgını yapıyor bende ne sorun var cozemıyorum daha yenı hbr aldım arkadaasım boşanmıştı bıdaha evlenıyor

aynen :)) millet 2.yi evleniyor. biz daha bekliyoruz
kısmet bakalım, illa ki bir gün biz de evleniriz.
inşallah ömürlük olur da 1 de kalır :42:

aslında ben kocamı seviyorum ama

amaaaaan evlendik te ne oldu demiyor değilim taksitler borçlar ne bileyim bazen bekarlık sultanlıkmış diyorum

23 yaşında evlendim 5 yıl bekledim kocamı karşıma çıkan ilk insandı ilk sevgilimdi sadece kişiliğine baktım gerçekten karakterli bir insan ama meslektir şu dur bu dur

hiç aklıma gelmedi şimdi olsa daha detaylı düşünürdüm heralde

22 yim. Seneye düşünüyoruz kısmetse. Tayin durumlarımızı ayarlayamasak 2 yıl bekleyecektik ama durum böyle oldu. Kısmet bu işler. Hiç aklımda yoktu evlenmek benim de.

bende erken evlenenlerdenim..keske daha gec evlenseydim dediğim zamanlarım olmuyor değil ama nasip böyleymiş...bence bu işin yaşı falan yok kısmetin ne zaman varsa o zaman olur..
hiiiiiç acele etmeeeee derim.... :21:

bende 2 ay sonra 30 uma gireceğim ve bekarım. benimde birkaç kişiyle görüşmüşlüğüm oldu fakat kısa sürede bitti. benzer şeyleri yaşamışız. tek değilsin :)))) hayırlısını isteyip kendimize olan güvenimiz yitirmeden bekleyeceğiz başka çaremiz yok

Slm,bende çok seçiciydim gelene hayır gidene hayır misali...öyle böyle yaşım oldu32:)evlenmeyi rafa kaldırmıştım kiiiiii internetteki bi sitede eşimle tanıştım :))iyiki beklemişim yoksa onunla nasıl karşılacaktım diyorum kendime....8ay yazıştık camda görüştük sonra bir araya geldik,şuan 7 aylık evliyiz :)bu işler kısmet işi hiç ummadığın anda çıkıverir karşına bi bakmışsın evlisin..hayırlı olacaksa olsun hayırlı olmayacaksa hiç evlenme daha iyi güzelim.sağlıcakla kal...

25imdeyim, nişanlıyım fakat tarihimiz belli değil daha var yani :)
nasip bu işler napalım, ayrıca böyle şeyler beklemediğin ya da ümidi kestiğin unuttuğun anlarda oluyor...
rahat bırak kendini...

Selam ben 18 yaşındayım ve ben de seçiciyim sanırım ben de aranıza katılıcam. Halbuki anne olmayı ve sevdiğim kişiye kavuşmayı çok istiyorum. :43:

annem otuzda evlenmiş ki kadın 55 yaşında.
teyzem hala beklemekte 40ı geçti.
diyor ki mutlu olmadıktan sonra sadece evlenmekte mantıksız.
insanlar da diyor ki olsun koca olsun mısır püskülünden olsun.
şu an öyle bir ikilem de mllet sürekli baskı yapıyor.

Back
X