evlenmeyı bekleyen arkadaslar kac yasındasınız???

bence kendini kandırıyosun.çünkü bende aynı şeyi söylüyorum soranlara ama düşünmedende kendimi alamıyorum.milleti böyle mutlu mesut görünce heleki benden gidenleri:KK43:(
kendimi kandırmaya devam o zaman. kusura bakmasın da millet benim anam babam değil bu yaşa gelince de üstümde ahkam kesmeye hakları yok. beni bu yaşıma millet getirmedi.. ama gerçekten böyle iyi çünkü ben bi başkasının sorumluluğunu alamam veya hazır değilim..

kendimi kandırmaya devam o zaman. kusura bakmasın da millet benim anam babam değil bu yaşa gelince de üstümde ahkam kesmeye hakları yok. beni bu yaşıma millet getirmedi.. ama gerçekten böyle iyi çünkü ben bi başkasının sorumluluğunu alamam veya hazır değilim..

ben en çok çocuk için istiyorum çünkü yaşım geçiyo maleseff:((

ben en çok çocuk için istiyorum çünkü yaşım geçiyo maleseff:KK43:(
kuzum benim.. çocuk için haklısın yaşımız geçiyo ama gerçekten baba olabilecek adamlar da kalmamış sanırsam etrafta ya da tam tersi durum söz konusu..
başıma gelen bir şey anlatayım. 1 ay önce biriyle tanıştım. evlenmek istiyor. ailesi de evlenmesini istiyor. çok iyi baba olur ama gör ki bana hiç uygun bi eş değil. yani ben öyle biriyle hayatı geçiremem.

kuzum benim.. çocuk için haklısın yaşımız geçiyo ama gerçekten baba olabilecek adamlar da kalmamış sanırsam etrafta ya da tam tersi durum söz konusu..
başıma gelen bir şey anlatayım. 1 ay önce biriyle tanıştım. evlenmek istiyor. ailesi de evlenmesini istiyor. çok iyi baba olur ama gör ki bana hiç uygun bi eş değil. yani ben öyle biriyle hayatı geçiremem.

bende böyle bi sürü hikaye var.mesela en son bikaç ay önce birini dediler şehir dışından herşeyiyle evliliğe uygun.geldi iki kere görüştük ama ben çok ısınamadım buna rağmen ilgisi alakası herşeyiyle iyi biri olduğu için devam etme kararı verdim kedi kendime ama adam saçma sapan şeyler uydurdu sen bana fazlasın filan bende hadi yolun açık olsun dedim sonra bi baktım aa bir ay içinde başkasıyla nişanlanmış.çok iyi niyetli davranıyorum ve hep kaybediyorum:((

28 yaşındayım kimse yok hayatımda:)

ben de 28 yaşındayım. geçen yaz birisiyle evlenme hayalleri kurarken çok acı bi şekilde terkedildim. evlenmeyi istesem de olamıyor. herşeyin hayırlısını versin allah.

erken evlensen bi dert yaşın azcık geçse bi dert ortayol nasıl bulunacaksa

Back
X