evlenmeyi düşünmediğini söyleyen sevgilinin paralı kızlarla tanışmak istemesi üzgünüm

onunla bir kaç yıldır sevgiliyiz bana evlenmeyi düşünmediğini söylüyordu bende fazla üstüne gitmeyeyim belki düşüncesi değişir diye aptal aptal bekliyorum belki düşüncesi değişirde evleniriz diye bu arada o daha önce evlilik yapmış ve boşanmış çoçuğuda var çoçuğunuda sevdim kabul ettim ama evlenmeyi düşünmediğini söyleyen sevgilimin paralı kızlarla evlilik amaçlı tanıştığını gittiği yerlerde paralı kızlara evlilik amaçlı görüşmeye yakınlaşmaya çalıştığını duydum arkadaşlarına da beni paralı kızlarla tanıştırın falan diyormuş yakınlaşmaya çalıştığı kızlarda bunu istemiyormuş red ediyorlarmış ben onu her şeyiyle kabul etmişken çok sevmişken böyle bir şeyle karşılaştığım için çok üzgünüm her şey paramı parasızım diye evlilik için tercih edilmiyorum ya bir erkek onu seven birini niye görmez neden paralı kızları evlenmek için tercih eder onlara yamanmaya çalışır kendiside fakir biri üstelik

bırakın kendı dgerıyle kalsın kımse ıcın bu kadar fdakarlıga gırmeye gerek yok!!!

Şimdi sen zengin olsan bu herifle evlenir misin doğru söyle........tek kriteri para olacak adamın........kadınlarda meraklıydı erkek bakmaya bilemedim
Benim başımdan da geçti......doktorum diye ağzımdan girip üstümden çıkmış...........sınavı kazanamadım diye başımın etini yedi...........benni aldatınca da boşandık

Adam sana seninle evlenmek istemedigini soylemis. Evlenmeyi dusunmuyorum demek seninle dusunmuyorum baskasi olabilir demektir bence. Yani seni uyarmis evlilik niyetindeysen bosuna bekleme demis. Evli ve cocuklu bor adamin fikrinin degismesini beklemek fazla iyimserlik olmus. Evet itiraf etmeseler de erkeklerin ve ailelerinin hosuna gider zengin kiz. Seninki bu konuda da tiksinc sekilde acik sozluymus. Nesini seviyosunuz boyle adamlarin ya. Ask sevgi bu degil bence. :20:

onunla bir kaç yıldır sevgiliyiz bana evlenmeyi düşünmediğini söylüyordu bende fazla üstüne gitmeyeyim belki düşüncesi değişir diye aptal aptal bekliyorum belki düşüncesi değişirde evleniriz diye bu arada o daha önce evlilik yapmış ve boşanmış çoçuğuda var çoçuğunuda sevdim kabul ettim ama evlenmeyi düşünmediğini söyleyen sevgilimin paralı kızlarla evlilik amaçlı tanıştığını gittiği yerlerde paralı kızlara evlilik amaçlı görüşmeye yakınlaşmaya çalıştığını duydum arkadaşlarına da beni paralı kızlarla tanıştırın falan diyormuş yakınlaşmaya çalıştığı kızlarda bunu istemiyormuş red ediyorlarmış ben onu her şeyiyle kabul etmişken çok sevmişken böyle bir şeyle karşılaştığım için çok üzgünüm her şey paramı parasızım diye evlilik için tercih edilmiyorum ya bir erkek onu seven birini niye görmez neden paralı kızları evlenmek için tercih eder onlara yamanmaya çalışır kendiside fakir biri üstelik

Şaka mı bu ya? Eskiden bunu mahalle kızları paralı erkek bulalım diye çırpınırlardı, devir değişti şimdide erkekler yapıyor he .. Gerçi şaşırmamak gerek çok sammi bir arkadaşım vardı o arkadaşımın sevgilisinin annesi oğlum zengin kız bul al falan diyip duruyormuş oğluna. Hayır madem böyle iğrenç birşey istiyorsun ilk önce dön bi kendine bak beyinsiz insan acaba ben neyim, nerden gelmişim diye. Hatta kızın durumu iyi değil diye oğlu ile ayırmıştı,hepimiz şoka girmiştik.
Bu adamdan da uzak dur canım, sen onu her haliyle kabul edrken onun şu yaptığı terbiyeszlik ve bi nevi kişiliksizlk göstergesi kusura bakmada. Düşünce yapısına bak ya beni zengin bayanlarla tanıştır diyormuş arkadaşına. Ki zaten uzak durmasanda o zengin birini bulunca sana veda edecektir emin ol ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu erkeklerin psikolojisi ve karakteri kendine güvensiz,özgüveni olmayan,tembel ve çıkarcı biri.....erkek olarak hayatta hırslı,karakterli,korumacı,sahiplenici olacağına..armut piş ağzıma düş yapıyor.Daha kötüsü,bu acizliği kadınların büyük çoğunluğu yapmaz. Bir yandan kadının parasıyla güvencede kalıp diğer yandan kadını da aldatıyor.O yüzden bu tarz erkeklere ne yapsak azdır.Etek giydirip sokakata dolaştırmak lazım bu aciz erkekleri. Kadınlarında bu vampirlere pirim vermemesi gerekir ki buna alışmasınlar bu çirkin huydan vazgeçsinler.

bu benim ilk olay değilki daha öncede buna benzer aynı şeyi yaşadım beni sevdiğini söylüyordu yada ben öyle sanıyordum zengin birinin kızıyla tanışınca oda bıraktı gitti o zenginin kızıyla evlendi şimdi altında son model mercedes araba ile geziyor kayınpederinin paraları ile eşi ile ingiltereye tatillere gidiyorlarmış buda şimdi kendine öğretmen hemşire kız arıyor erkekler hepmi böyle oldu böyleleri banamı denk geliyor anlamadım :( para varsa evleniyorlar yoksa zengin kız bulunca gidiyorlar parasız kız sevilsede istenmiyor :( evlenilmek için

devir değişmiş. önceden kızlar paralı koca isterdi. şimdi tersi erkekler paralı, ailesinden mal-mülk kalan kızları istiyorlar :ssz:

Back
X