Evlenmeyi düşünmeyen erkek sonradan değisirmi?

Arkadas ortamında biriyle tanıştım yüksek makine mühendisi 28 yaşında ve aşırı hemde çok aşırı yakışıklı görünce nefesım kesıldı eve geldiğimde faceden ekledi beni pek ciddi seyler pesınde degıl bu cok acıktı konuşmalarından anladım bende nişan attım zaten boşluktayım birde onu cok begenınce bir anda aklıma girdi konuştuk benım ciddi ilişkiler pesımde olduğumu anladı ve kendıde söyledı ben bıraz senin tersinim dedı bende dedımkı arkadaş olabılırız sıkıntı yok istersen facedende sılebılırsın tamamen sana kalmış hayır asla dedı bana ıstanbulu gezdır ozaman dedı:) bende pek oralı olmadım cunku bu kadar özellıktekı bır adamdan tırstım zaten evlenmeyı düşünmez dedım elımde tutamam dedım sonra durdu senın gıbı bır guzelıkle ben nasıl arkadaş olucam dedı ses etmedim bende 28 yasındayım ama 22 gıbı duruyorum bende çıktım sımdı yazıp duruyo sürekli mesafelıyım? sızce ne yapmalıyım zaten boşluktayım bunada resmen asık oldum cok begendım ama cıddı bır beraberlik ona uzak gıbı zaten bana o fazla gibi ne yapmalıyım sızce?
bundan bende istiyorum :KK71:

her an diken üstünde olacaksın. ona mı baktı, bunla mı konuştu. zaten çapkındı. ciddi bile değildi....

gorur gormez, ilk konusmada, gorusmeden bulusmadan sevgili bile olmadan, bir seyler paylasmadan yasamadan, evlilikle ilgili konusmak, evlilige dair bir seyler beklemek, ciddiyet beklemek, nikah hayalleri kurmak cok cok cok sacma ve cocukca. hele hele bir de karsindaki insana bundan bahsettiysen bastan kaybetmissin.

Back
X