A ayslight Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 3 2 1 30 Dün 16:34 Konu Sahibi Konu Sahibi ayslight #1 evlenme fikrinden uzaklaşan var mı aranızda? Son düzenleme: Dün 16:39
Logistics ♡ Kayıtlı Üye 16 Kasım 2021 1.514 1.545 83 Dün 16:55 Konu Sahibi Konu Sahibi ayslight #2 Ben, evlilikten de aşktan da soğumuş gibiyim Doğru insanı bulunca bu his geçer ama
A ayslight Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 3 2 1 30 Dün 17:04 Konu Sahibi Konu Sahibi ayslight #3 Logistics .!.: Ben, evlilikten de aşktan da soğumuş gibiyim Doğru insanı bulunca bu his geçer ama Genişletmek için tıkla... bir şeyler yaşayıp o şevkin kırılınca insan bence bir daha güvenemiyor. doğru insan falan bence kalmadı. 30 yaşındayım artık. 24 - 25 ken bu 'dogru insan' konusuna inanıyordum.
Logistics .!.: Ben, evlilikten de aşktan da soğumuş gibiyim Doğru insanı bulunca bu his geçer ama Genişletmek için tıkla... bir şeyler yaşayıp o şevkin kırılınca insan bence bir daha güvenemiyor. doğru insan falan bence kalmadı. 30 yaşındayım artık. 24 - 25 ken bu 'dogru insan' konusuna inanıyordum.
C cevahirsumeyye Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2025 16 20 3 29 Dün 17:13 Konu Sahibi Konu Sahibi ayslight #4 Doğru insan hepimiz için bir yerlerde var. Karşımıza çıkar mı bilemeyiz ama çıkarsa eğer gerçekten insan anlıyor ve tüm ömrünü onunla geçirmek istiyor
Doğru insan hepimiz için bir yerlerde var. Karşımıza çıkar mı bilemeyiz ama çıkarsa eğer gerçekten insan anlıyor ve tüm ömrünü onunla geçirmek istiyor
A ayslight Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 3 2 1 30 Dün 17:15 Konu Sahibi Konu Sahibi ayslight #5 cevahirsumeyye .!.: Doğru insan hepimiz için bir yerlerde var. Karşımıza çıkar mı bilemeyiz ama çıkarsa eğer gerçekten insan anlıyor ve tüm ömrünü onunla geçirmek istiyor Genişletmek için tıkla... bilmiyorum. ben sizin kadar optimist degilim.
cevahirsumeyye .!.: Doğru insan hepimiz için bir yerlerde var. Karşımıza çıkar mı bilemeyiz ama çıkarsa eğer gerçekten insan anlıyor ve tüm ömrünü onunla geçirmek istiyor Genişletmek için tıkla... bilmiyorum. ben sizin kadar optimist degilim.
marygurl Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2025 37 51 3 21 Dün 18:02 Konu Sahibi Konu Sahibi ayslight #6 ayslight .!.: evlenme fikrinden uzaklaşan var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... Evlenmek zorunda degil kimse. Hatta sitede cogu konuyu okurken keske herkes evlenmese, cocuk sahibi olmasa diyorum.
ayslight .!.: evlenme fikrinden uzaklaşan var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... Evlenmek zorunda degil kimse. Hatta sitede cogu konuyu okurken keske herkes evlenmese, cocuk sahibi olmasa diyorum.
A Aysenimi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 12.756 13.598 248 31 Dün 18:08 Konu Sahibi Konu Sahibi ayslight #7 Logistics .!.: Ben, evlilikten de aşktan da soğumuş gibiyim Doğru insanı bulunca bu his geçer ama Genişletmek için tıkla... Sen de dünya kadar konu açılıyor hiçbirinde yoksun bu tarz konularda hemen damlıyorsun
Logistics .!.: Ben, evlilikten de aşktan da soğumuş gibiyim Doğru insanı bulunca bu his geçer ama Genişletmek için tıkla... Sen de dünya kadar konu açılıyor hiçbirinde yoksun bu tarz konularda hemen damlıyorsun