• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmis bosanmis Bayanlar Lutfen Yardim...

Sagol Arkadaslar iyiki varsiniz !!!!

Cok dogru bir heves iste ne yapacagimi bilmiyorum imkanlar burda cok daha iyi parasi var ammmaa mutlumuyum ??? Hayir :(

Evli olanlar bile zor gecimini sagliyor ki ben tek basima sifirdan baslasam cok zor olur :(

Haklısınız kuzum, ben de iş için geçen yıl Almanya'ya geldim. Maddi durumum, işyerim, işyerimdeki insanlar, iş olanaklarım süper ama içim acıyor. Hem ailemi özlüyorum hem de vatan özlemi içimi acıtıyor. Gelseniz de gelmeseniz de ayrı dert, iki ucu b....u değnek gerçekten.

Ben psikolojinizi %100 anlıyorum, lakin ben gelmeden önce Türkiye'de şartlar çok zordu, işsizlik dizboyu durumdaydı. Mantıken gelmeyin, çocukla geçinmeniz zor olur. Öte yandan da yalnız ve mutsuz olduğunuzu da biliyorum. Yine de imkanlar açısından gelin diyemem.......yani bilemedim.

Hangi şehre geleceginize ve ne kadar kazanacağıniza göre degisir. Artı ne kadar nafaka aliyorsunuz...vs. sonuçta geçim demek para demek. İstanbul'da yasamayi planliyorsaniz burada kiralar uçuk. Simdi hangi birinden bahsedeyim...

Ben de kızıyla birlikte yaşayan bosanmis bir anneyim. İstanbul'da duzgun bi yerde yasamak icin en az 3000tl kazanmak gerek bence.

Artı orada kalmak daha iyi olabilir mi... Bu memlekette cocuk yetiştirmek kolay değil. Eğer icinde bulundugunuz durumdan kaynakli bir kacma isteği varsa ki bu çok normal, insan bosaninca hangi sehre yerlessem nereye kacsam diye dusunur sanki icindeki aciyi da simdiki yerinde birakacakmis kurtulacakmis gibi gelir. Bunlari iyi tahlil etmek gerek.

Umarim sizin icin en hayırlısı olur. ..

Haklısınız kuzum, ben de iş için geçen yıl Almanya'ya geldim. Maddi durumum, işyerim, işyerimdeki insanlar, iş olanaklarım süper ama içim acıyor. Hem ailemi özlüyorum hem de vatan özlemi içimi acıtıyor. Gelseniz de gelmeseniz de ayrı dert, iki ucu b....u değnek gerçekten.

Ben psikolojinizi %100 anlıyorum, lakin ben gelmeden önce Türkiye'de şartlar çok zordu, işsizlik dizboyu durumdaydı. Mantıken gelmeyin, çocukla geçinmeniz zor olur. Öte yandan da yalnız ve mutsuz olduğunuzu da biliyorum. Yine de imkanlar açısından gelin diyemem.......yani bilemedim.

Olanaklar super olsada memleket hasreti gibisi yok cok iyi anlammisin beni canim hele Almanya gibi bir yerde memleket hasreti cekiyosan benim yasadigim ulkede ozaman kafayi yersin :) Ya maddi durumun iyi olup mutsuz olacak yada sefil olup cok mutlu... Cok zor :(

Hangi şehre geleceginize ve ne kadar kazanacağıniza göre degisir. Artı ne kadar nafaka aliyorsunuz...vs. sonuçta geçim demek para demek. İstanbul'da yasamayi planliyorsaniz burada kiralar uçuk. Simdi hangi birinden bahsedeyim...

Ben de kızıyla birlikte yaşayan bosanmis bir anneyim. İstanbul'da duzgun bi yerde yasamak icin en az 3000tl kazanmak gerek bence.

Artı orada kalmak daha iyi olabilir mi... Bu memlekette cocuk yetiştirmek kolay değil. Eğer icinde bulundugunuz durumdan kaynakli bir kacma isteği varsa ki bu çok normal, insan bosaninca hangi sehre yerlessem nereye kacsam diye dusunur sanki icindeki aciyi da simdiki yerinde birakacakmis kurtulacakmis gibi gelir. Bunlari iyi tahlil etmek gerek.

Umarim sizin icin en hayırlısı olur. ..

Benim aslinda kacmak icin bir cok sebebim var ama birtanesi de uzaklasmak herseyi yeniden 0 dan kimsenin taniyamayacagi yerde baslamak.. Ege veya akdeniz tarafini dusunurum Ankara da olur ama Istanbul :50: asla.. Sizin geciminiz nasil size yetiyordur galiba :) benim tek derdim cocugumu iyi sekilde yetistirmek Allah kismet ederse :)

Allah yardimcin olsun ((( bitanem bak yalan soylemiceyim. benim de etrafimda o kadar cok bosanmis arkadaslarim var ki. yani ne yalan soyleyim onlari aileleri yaninda sakliyorlar o kizlara aileleri destek oluyor yemek parasi bile vermiyorlar yine de zor dolaniyorlar. hem maddi acimindan hemde manevi acimindan. sen burda Azerbaycanda benim bulundugum sehirde olsaydin sana her turlu yardim ederdim. uzaktasin kimsenin sana faydasi dokunmaz. geriye bi tek sey kalir o da guclu olmak. hayata yenilmemek. Sen guclu olursan eger cocugun iyi buyur iyi okur ve buyuduyunde calisir sana bakar sana bu gunleri unutturur. sen bence Turkiyeye donme eger bunalima girmek istemiyorsan.cunki bazi insanlari kinayan akrabalar var ya onlardaj oyle seyler duyarsin ki bin pisman olursun donduyune.

Selam,

Yurtdisinda yasiyorum esimle bosandik 1 aydir da tam olarak görusmuyoruz hersey cok yeni ama cocugum benimle kaliyor velayeti de bende.. Bundan sonra hemsirelik kurslarina gidip meslek edinmeye calisacagim ve kurslarim bittikten sonra Turkiye ye geri dönus yapip 0 dan baslamak istiyorum. Bir haftadir aklimda bu dusunce vardi ama simdi biraz daha gercekci dusunmeye basladim cocuk masraflari kira okul kitap ve tek basima bunlara yetisebilecekmiyim ???? :5:

Burda da hayatim 0 dan baslamis olacak zar zor gecinecegim ama en azindan okul masraflari yok...
Kesinlikle akrabam olmayan bir sehire tasinmayi dusunuyorum, is konusuna gelince bir tanidigim arkadasim var sirkette calisiyor sen gel is buluruz senin yabanci dillerin var cok kolay demisti dert etme dedi ama icime bir kurt dustu

Siz veya tanidiginiz cocuklu gecinen bayanlar var mi ??? Lutfen bir umit lazim bana vatanima geri dönmek istiyorum :(

Senin için üzüldüm Meslek yap öyle gelmeyi düşün meslek yok ise Trde geçinmek zor.

Back
X