evlenmiş eski sevgilimin tekrar araması

vanillaginger

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
21
2
6
35
Ankara
merhabalar.. bundan bir ay önce telefonumda bir mesaj gördüm. numara kayıtlı değildi. nasılsın napıosun diye bir mesaj. iyiyim siz kimsiniz diye cevap attım. sonra aynı numara aradı beni. ben kerim dedi. 5 yıl önce ayrıldığım eski sevgilim kendisi. çok şaşırdım. ben artık ankarada yaşıyorum falan dedi. özledim seni unutamıyorum hep aklımdasın görmek istiyorum seni çok yalnızım dedi. başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki çünkü ben kerimin iki yıl önce evlendiğini ve şu anda 6 aylık bebeği olduğunu duymuştum. kerim ben senin evlendiğini bir de oğlun olduğunu duydum dedim. bi sessizlik oldu. bende devam ettim bende çok sevdiğim biriyle sözlüyüm dedim. haberim yoktu dedi. eşiyle mutsuz olduğundan çok tanımadan evlendiğinden falan bahsetti. yalan tabi hepsi. utanmadan bide görüşme teklif etti üstüne. kerim dedim seninle evlenmeyi düşünüyordum 5 yıl önce iyiki öyle bi aptallık yapmamışım dedim kapattım. daha sonra çok sık olmasa da arada mesaj atmaya devam etti. bugün bende ona mesaj attım bi daha mesaj atarsan eşini bulur bu mesajlarını gösteririm dedim. eşine ulaşmam çok zor bişey değil sonuçta adını soyadını nerde çalıştığını falan hep biliyorum.bu sırada başka biriyle daha görüştüğünü duydum. eşine üzülüyorum kadıncağızın hiç bişeyden haberi yok. bi yanım git kocan böyle böyle haltlar yiyor diye anlat diyor bir yanım bulaşma diyor. siz olsanız napardınız?

merhaba canım bana kalırsa hiçççç bulaşma sora sen kötü olursun dilerim allah eşinin karşısına çıkartır o adamın yaptıklarını

Karısı kocasına inanır. Sizde 5 yıl önce terk edilmiş zavallı kız pozisyonuna düşersiniz. Bence hiç gerek yok.boşverin. 3 maymunluk iyidir iyi

bence onun evliliğini bitirmen o kişiyi kendi başına sarman olur. Yani onun evliliğini bitirmek istemeni Kerim adlı çocuk halen oda beni seviyro olarak anlar... Nişanlın-sözlüne söyle... hatta o numarayı kullanma... değiştir hattını.. zor değil listendeki ark. haber verirsin yeni numaranı olur biter...

Erkek milleti yeni birini bulmaktansa eskiye sarmışlar... Evlilikte mutsuzluk olabilir seni düşünmüş de olabilir. Arayış içinde ama o kadınla evliliğini devam ettirmek istemese çocuk yapmaz...

İçinde aldatma potansiyeli mecutmuş... Allah herkesi sınava tabi tutar Kerimin eşine de acıma..." Hayatta kimseye acıyan gözlerle bakma, gün gelir sende acınacak duruma düşersin" bu sözü hep hatırlarım.. insanları yargılamamaya çalışırım ve pek acımam. Sadece üzülürüm ve Allah sabır versin veya Allah yardımcısı olsun derim...

Son düzenleme:
Allahim ne kadar ahlaksiz insanlar var su dunyada. Hadi esine sadik kalacak kadar adam degilsin kucucuk yavrunuda mi dusunmuyorsun? Bence de hic karismayin bir daha rahatsiz ederse sizin sozlunuz arayip agzinin payini versin.

Uzak durun derim numara degistirmrk istemiyosaniz telinizden engelleyin beni ararsan savciliga suç duyurusunda buluncam diyin ve sonrasinda cvp dahi vermeyin devam ederse de uygulayin...sozlenmissiniz bosverin aklinizi karıştırmayın geçenlerde buna benzer bişey duydum kiz sozleniyo eski sevgili geri geliyor sözü atip geriye dönüş hatta eski sevgiliyle evlenmisler inanin hiç mutlu değiller orda sadece yarim kalmisligin verdigi doyumsuzluk var ha bide mutlu olamiyordur sizin hakkiniz varsa üstünde ondan kivraniyordur.

Allah herkesi sınava tabi tutar Kerimin eşine de acıma..." Hayatta kimseye acıyan gözlerle bakma, gün gelir sende acınacak duruma düşersin" bu sözü hep hatırlarım.. insanları yargılamamaya çalışırım ve pek acımam. Sadece üzülürüm ve Allah sabır versin veya Allah yardımcısı olsun derim...

ne güzel bi söz çok haklısınız. yorum yapan herkese teşekkür ederim. aramaya devam ederse hattımı değiştirmeye karar verdim. yıllardır kullandığım numara her yerde kayıtlı olan numaram değiştirmek istemiyorum pek ama yapcak bişey yok gibi

5 yıl sonramı yuhhh

Bencede hic bulaşmayin onunuze bakin gerekirse numaranizi degistirin derim Rabbim islah etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…