Evlenmiyorum

Tbas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
2
0
36
32
Merhaba arkadaşlar, 7 aydır birlikte olduğum birisi var hayatımda. Ailem niyeti ciddi ise gelip tanışması gerektiğini söylüyor ama şöyle bi olay var. Sevgilim eşinden boşanmış ve 1de çocuğu var. Çocuğu 5 yaşında bir kız çocuğu. Çocuk annesinde başka şehirde kalıyor. Ben 25 yaşındayım hiç evlenmedim ama çok seviyorum. Aileme boşandığını anlatabilirim ama çocuğundan bahsedemeyeceğimi söyledim. Bu durumda tanışma evresi ve anlatma evresini nasıl yapabilirim? bana yol gösterin çıkmaza girdim. Ailemi nasıl ikna edebilirim?

Kendi fikrim; çocuğu olduğunu söylememek.

Ama onlara yanlan soylemis olucan..ilerde ogrenmeme gibi sansin var ailenin
kesin ortaya çıkar.çocuk sahibi olmak kötü bir durum değil ki.çocuğuna bile bakmayan adamsa o ayrı.öylede bir şey demiyorsun.önce dediğin gibi demeden tanıt.sonra sevgilini tanıdıkça ailene çocuğu söyle.

Bence açık olmalısın mutlaka ailene. Küçük bir ayrıntı değil çünkü.Bilmek onların hakkı.Sevgin büyükse ikna edersin hem.

Dürüst olun evliliginizin temelini sağlam kurun.....

Bencede soylemelisiniz, boyle birseyi saklamak hem onlari kirarsiniz hemde size guvenmezler ve eger ilerde o cocugun annesi yuzunden evlililiginiz iyi gitmezse, aileniz size yardimci olmayabilir.. Bakarsiniz basinizin cagresine

Saçmalamışsın tamamen. Söylemeyip ne yapmayı düşünüyorsun ileride öğrendiklerinde?

Back
X