Evlensin mi evlenmesin mi??? Tecrübeli hanımlar yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berilini

💪🍀😍💙😘🙅🙆
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
911
2.569
113
37
Kuzenim 23 yasında iyi kariyeri olan bir kız. Suanda görüştüğü biri var ama cok kararsız. Çocuk 23 yasında suanda askerde, aileci yapısı var kıskanç baskıcı işide yok üniv mezunu. Evlenirlerse aile apartmanın oturcaklar. Kuzenim deli divane aşık değil ama hoşlanıyor cok kararsız kaldı. Benim tavsiyem geldiğinde hal ve hareketlerine bak ve aileden uzak bir yerde oturun diyorum. Tecrübeli hanımlar sizde fikir verün aile binasında yapabilirmi böyle karakterli bir insanla anlaiabilirmi??????

Asla asla aile apartmaniymis yok kaynanamin alti çok iyi oturuum falan düşünmesin .kaynanaların içinden vahşi birşey çıkıyor çok pişman olur ... Ondan önce vazgeçsin. Işii yok geçim nasil olacak ? Baskıya gelebilir mi ne tur baski anlayamadim ? . 23 yaş erken hayatını yaşa gez toz . Kendini geliştir canin ne isterse onu yap. Acele etme :işsiz:

Kesinlikle kabul etmesin derim aile apartmanı cok cok kötü olur, çevremde kim bir binada oturduysa yakınıyor

Son derece yanlış bir insan. Deli gibi aşık olan bile evlendikten sonra pişman olur. Kızcağız aşık da değilmiş, boşanma süresi daha da kısalır. Kıyamam, ateşe atmasın kendini.

Kuzenim 23 yasında iyi kariyeri olan bir kız. Suanda görüştüğü biri var ama cok kararsız. Çocuk 23 yasında suanda askerde, aileci yapısı var kıskanç baskıcı işide yok üniv mezunu. Evlenirlerse aile apartmanın oturcaklar. Kuzenim deli divane aşık değil ama hoşlanıyor cok kararsız kaldı. Benim tavsiyem geldiğinde hal ve hareketlerine bak ve aileden uzak bir yerde oturun diyorum. Tecrübeli hanımlar sizde fikir verün aile binasında yapabilirmi böyle karakterli bir insanla anlaiabilirmi??????
Aileden uzak durmalı hele kii aile apartmanında kalacak hee büsbütün intihar bu😳

Kuzenin ne iş yapar? İşsiz işsiz nasıl geçinecekler, o aile apartmanına mecbur kalır evlenirse, aday da huysuzmuş. Reddedildi

elinde kariyeri ve gençliği varken acele etmesi için bir sebep var mıymış? eğer varsa evlensin. yoksa koşulların iyileşmesi ve gerçekten seveceği biriyle karşılaşana kadar evlilik fikrini ertelemesi daha doğru değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X