- 6 Ağustos 2016
- 35
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi anaanastasia27
herkese merhabalar.kısaca derdımı anlatmak istedım. bundan 1 yıl önce bir toplantıda tanıştık ikimiz karşılıklı hoşlandık doğru soylemek gerekıyorsa o bana evli olduğu ve 2 çocuk olduğunu soylemıştı.tek doğru soylemedığı şu eşını sevmedığı görücü usuylu evlılık olduğu soyledı.karekterlı olarak çok düzgün bir beyefendı tam profildeki olan biri diyebilirim.her neyıse sonra arasıra görüşmeyı başladık,bende evli oldu bile bile görüşiyordum kafede oturıyorduk gezıyorduk oyleyse bir gün farkettım ben bu adama aşık oldum.hafta sonular yazışamıyorduk akşamlar konuşamıyorduk bunlara rağmen ben bu adamdan vazgeçemıyorum.asla onu yuvasını yıkılmak istemııyorum onun için içim içi yıyor çok zorlanıyorum.15 yıllık karısından bile kıskanıyorum çok saçma biliyorum.en çok zoruma gitti şuyudu once eşını sevmedığı soylemıştı ama sonra tuaf bir haldeyım bir anda iki kadına aşığım dedı ikinizi da seviyorum vazgeçemıyorum dedi.ben asla bunu inanmıyorum.uzaklaşmaya çalıştım bu bir sene içinde çok tartıştık çok ayrıldık ama en fazla 1 hafta oyle surdu.ne o benden vazgeçıyor nede ben ondan.durumdan çok hüzürsüsüm asla boyle adama aşık olmak istemezdım çünkü umutsuz bir ilişkı var ve sonu olmadığı bile bile onu seviyorum.bana akıl verın ne olur ne yapmam gerekıyo ilerıde daha çok üzüleceğımı biliyorum bir senedır bu acıyı yaşıyorum kendımle kavga edıp sinirlenıyorum.onu kaybetmemek için anlayışlı davranıyorum oda benım bu temız kalbime ve ruhuma aşık oldu diyip durııyor çünkü biliyor ona zarar veremıceğımı rahat bir şekılde haftada ancak bir gün benım için ayırıyor sevdığım biri paylaşmak okadar zoruma gidiyorkı asla bu üçken ilişkı olmaz olsayıdı diyorum.bana bir akıl versenez sevinirim.şimdiden teşekür ederım.