Evli adamın intagramda eski sevgilisini aratması

Daphnis

Ya zaman da bize bırakıyorsa..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
542
1.285
113
Ablam bana bir konuda danıştı. Enimtem arkadaşından eski sevgilisinin nişanlandığını öğrenmiş ve instagramda eski sevgilisini aratmış.

Ablam o gece rüyasında eşinin instagramda eski sevgilisini arattığını göŕmüş ve şüphelenip telefonuna bakmış. Ve arattığını görmüş. Bana da söyledi morali çok bozuk o kız aklında olmasa niye aratsın diye. Ben de merak edip aratmış olabileceğini söyledim. Şahsen ben eski sevgilim kiminle nişanlanmış aratırdım.

Eniştem de boş bulunup arattığını söyledi. Ablam aklın onda mı hala diye sorduğunda da aklım onda olsa niye seninle evleneyim o bizden sonra nişanlandı onu beklerdim diye kendini savundu.

Ben de eniştemin yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da büyükmesine gerek yoktu. Ablam bu olayı unutmaya çalışıyor ama mantıklı bir sebep bulamadığı için unutamıyor. Sizce bu aldatma sayılır mı? Ablamın içinı nasıl rahatlatmalıyım.

Fazla merak zarardır.
Ben kabullenemezdım .
Ayrılmazdım ama çok kahrolur kahrederdim ..
Adam akıllı cezasını versın bıdaha yapmasın
Nasıl tepki verebilir biraz fikir verir misiniz??

Meraktan bakmıştır kesinlikle, belki tanıdığım biriyle mi nişanlandı acaba diye düşünmüştür. Yine de ablanız çok rahatsız olmuş, bu yüzden tepkisini göstersin ki tekrarı olmasın. Bir daha böyle bir şeyi kabul edemeyeceğini söyleyebilir.

Ablam rüyasında da görünce acaba fark etmem için Allah bana bir işaret mi gönderdi diye iyice tedirgin oluyor. Eniştemin daha önce güven kırıcı hiç bir hareketi olmadı ama affedemiyor bir türlü. Ben aynı durumda olsam ona saygımdan bakmazdım o da bakmamalıydı diye düşünüyor.

Ablam bana bir konuda danıştı. Enimtem arkadaşından eski sevgilisinin nişanlandığını öğrenmiş ve instagramda eski sevgilisini aratmış.

Ablam o gece rüyasında eşinin instagramda eski sevgilisini arattığını göŕmüş ve şüphelenip telefonuna bakmış. Ve arattığını görmüş. Bana da söyledi morali çok bozuk o kız aklında olmasa niye aratsın diye. Ben de merak edip aratmış olabileceğini söyledim. Şahsen ben eski sevgilim kiminle nişanlanmış aratırdım.

Eniştem de boş bulunup arattığını söyledi. Ablam aklın onda mı hala diye sorduğunda da aklım onda olsa niye seninle evleneyim o bizden sonra nişanlandı onu beklerdim diye kendini savundu.

Ben de eniştemin yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da büyükmesine gerek yoktu. Ablam bu olayı unutmaya çalışıyor ama mantıklı bir sebep bulamadığı için unutamıyor. Sizce bu aldatma sayılır mı? Ablamın içinı nasıl rahatlatmalıyım.
Aldatma sayılmaz
Ama erkekler biz kadınlar gbi değildir
Durup dururken bakmaz

Ben de baZen eski eşime
Eski sevgililerime falan bakarım
Aklım onlarda değil
Merak ederim

Merak etmiş nasıl biriyle nişanlanmış diye. Hoş ben önemsemediğim kişiyi aratmam . He denk geldiyse bakarım o ayrı ...

Aldatma sayılmaz
Durup dururken bakmaz

Ben de baZen eski eşime
Aklım onlarda değil
Merak ederim
Durup dururken bakmaz derken ardında bir şey mi aramalıyız?

Aldatma sayılmaz
Durup dururken bakmaz

Ben de baZen eski eşime
Aklım onlarda değil
Merak ederim
Heh aynen ya .. erkekler meraktan bakmaz cidden . Biz Kadınlar meraktan adamın sülalesine bile bakarız :halay:

Bence bu tarz konuşmalar aratmalar biraz başa kakılmalı çünkü laf etmeyince adam hep yapsamda sorun yok gibi bakıyor olaya

Bana gore hic bir erkek eski sevgilisini unutmaz illa ki hatirlar. Bana biraz hayati ne sekilde diye merak etmis gibi geldi. Onemli olan kimin yaninda oldugudur bana gore kime kadinim dedigidir. Bence buyutulecek birsey yok ama erkek bu temkinli olmakra fayda var. Soyle ki ablaniz bu tavrindan u donusu yaparsa ve konuyu acmazsa sana guveniyoeum sevdigimden yersiz kiskanclik yapmisim desin ve takip etsin 2 yada 3 kez daha bakiyorsa saglam tavir koysun. Bir anda parlayarak ailenin huzurunu bozmasin bence sessiz yurutsun gemiyi

Back
X