Evli arkadaşlardan yorum bekliyorum bekara karı boşamak kolay derler ya o yüzden

haticehetice123

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
102
38
18
37
Mrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz

Mrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
Doğru olanı yapmışsın
Paikolojik olarak yıpratıcı bir evlilik
Maddi anlamda oldukça idareli olmuşsun sanırım üstelik onun kardeşleri vs için
Kendi ailesini ikinci plana atan kim olursa kadın/erkek o evliliğin bitmeme ihtimali yok bence
Eşinin tavrı ne şuanda
Arayıp soruyormu hiçbirşey yapmıyormu??
Bu restle belki aile olduğunuzu farkeder
Enerjisini eşine çocuğuna kullanmayı öğrenir

Öğrenmez isede tamamen tükenmeden kurtulmuş olursun

Bu bir evli hatun kişi yorumudur ;
Şiddete kadar yazdıklarının çözümü vardı ama işi şiddete vardırmış olmamış :( zaten bir nevi iletişimsizlikte varmış abiler uğruna kendini paralama aileyi 2. Hatta 3. Plana atma hakaret desen vardır şiddete bile vardıysa daha ne olsun ?

Eşinizin tavrını gözetip ne yapacağınıza öyle karar verin :kahve:
Ha borçlar konusunda olumlu olamam sefasını başkasının sürdüğü paranın cefasını siz ve çocuğunuz çekmek zorunda değil kabul etmekle hata yapmışsınız :kahve:

Ben olsam dusunmezdim ki ailenizde destek keşke bu kadar sknti içinde biraz bebek için erken olur mu diye dusunseydiniz.bu borçlar bitmez yenileri eklenir şiddet artar sizin de tabi dır dır ve kavgalar işiniz de var en azından ayrı yaşayıp ölçüp tartin biraz

Maddi sorununuz yok ki ... Maddi yettirememezliğiniz var . 6000 tl iyi para .

Bunun dışında genel bakışınızı değiştirin .

Çok sıkıldım , o yorgundu , dır dır ettim , beni GEZDİRDİ . ... bu düşünce yapısı sağlıklı değil .

Eşten gezdirme beklentili hayatta , 6000 değil 16000 olsa geliriniz , mantık yanlış .

Biraz nelerden keyif alıyorsun onları düşün .

İş ev iş ev arasına keyif alacağın şeyler sıkıştır .

Eşinle de otu boku tartışmak yerine , az öz ama dırdırsız zaman geçirmeyi dene .

İşin içine şiddet girdi mi hayır bekleme o evlilikten. Yeltenme ile kalmaz devamı da gelir sonunda. Hakkında hayırlısı olsun

Hakli olarak maddi olarak evin yukunu ustlenmissin, cocuk sorumluluğu, yalnizlik seni bunaltmis haklisin bekle bakalim esinden olumlu girisimler olacakmi? Sabirli ol..

Doğru olanı yapmışsın
Paikolojik olarak yıpratıcı bir evlilik
Maddi anlamda oldukça idareli olmuşsun sanırım üstelik onun kardeşleri vs için
Kendi ailesini ikinci plana atan kim olursa kadın/erkek o evliliğin bitmeme ihtimali yok bence
Eşinin tavrı ne şuanda
Arayıp soruyormu hiçbirşey yapmıyormu??
Bu restle belki aile olduğunuzu farkeder
Enerjisini eşine çocuğuna kullanmayı öğrenir

Öğrenmez isede tamamen tükenmeden kurtulmuş olursun
Aynı düşünüyoruz demekki rahatladım bir an nedense.aradı sürekli açmadım.mesajlaştik yanlisini kabul etmiyor pek kadin biraz alttan alır herseyde cekip gitmez diyor gün geçtikçe özlediğimi hissediyorum kızımın bisey ini bahane edip birkaç dk konuştuk gülüm diyerek açtı telefonu.ama erkek
Evliyim esiminde abisi var. Abisine çektiği krediler evliyken mi oldu? Ben onca borcu olsa ve o borclari baskasi (abisi) icin yapsa kesinlikle evlenmezdim. Evliyken boyle biseye kalkarsa o evlilik orada bir sallanir mumkun degil izin vermem. Elin borcunun yukunu senelerce çekmek zorunda degil kimse.
Düğünden önce çekmiş düğün için de çekti toparlayamadı hala ben düğün borcu sanıyordum sadece bir yıl geçti iki yıl geçti bu ne borcu dedim bitmiyor yavaş yavaş çözüldü yıllarca para yedirmiş onlar a.düşündükçe ağırıma gidiyor hiç birikim yapmamış bigun evlenirim karım çocuğum rahat etsin dememiş ama akıllılık etmiş çalışan kadın almis

Şiddet derken ne yaptı mesela bu önemli bir şey. Şiddet uygulayan erkeklerin değiştiğini görmedim hiç.
Şiddetin dışındaki sorunlarınız çözülebilir şeyler zira.

Back
X