- 24 Mart 2015
- 102
- 38
- 18
- 37
- Konu Sahibi haticehetice123
Mrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz