Evli arkadaşlardan yorum bekliyorum bekara karı boşamak kolay derler ya o yüzden

Mrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
Ben çalışmıyorum bankayı bıraktım hem sağlık sorunlarım nedeniyle hem paramı alıyorlardı şimdi evde yan gel Osman yapıp dr a gidiyorum iş bul diyor konuşsun dursun
Gezmek mi ona ne ailesine gitmek gezmek
Babası dün soruyor o kadar maaş alıyorsun napıyorsun Ada'm hayal dünyasında gibi eliminde ne varsa aldı düğün takılarımı bile üç binin 1500 ü kredi gerisi kira vs valla bacım çalışsam her ay bişey çıkarıp Onuda elimden alacaklar size ev verdik diye eşimde böyle olunca verecek parası da olmuyor kavgasız aileme özeniyor zor durumumdan ailem anlamıyor diye
Senin kiler çok iyi diye
Sende işi bırakma ama bir borca bağla paranı güvenci kalmasın

Evli ayrılmış biri olarak;
iki seçenek var ya eşiniz gelecek kendisini düzelteceğini söyleyecek söz verecek siz de şans vereceksiniz
ya da arayıp sormayacak boşanmanın içinde bulcaksınız kendinizi (ki ben de ikincisi oldu,iyiki de öyle olmuş çok şükür,şiddet affedilcek birşey değildi benim için)
hangisi olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun

Düzelmiyor canım o borçlar bi sene daha sürecek eşim de ilgisiz yani benim istediğim kadar ilgili bir eş değil ailemden de uzaktım çok yalnızdım üstüne de bu olay çok geldi çıktım geldim iste

Bi an öfkeyle yaptığını düşünüyorum.kafam karışık bütün herşeyi gözümün önüne getiriyorum olumlu olumsuz.

O karara nasıl vardın hiç aklıma getirmek istemiyorum o seçeneği aslında hayatımdan çıkarmak istemiyorum esimi.o son günü saymazsak huy olarak iyi bi insandi son yaptığı ise affedilemez
Herşeyi yapan o boşananda oydu ani bir kararla oldu ne oldugunu anlamadan tmm dedim be bitti ama yinede ben üzüldüm

H
Evli ayrılmış biri olarak;
iki seçenek var ya eşiniz gelecek kendisini düzelteceğini söyleyecek söz verecek siz de şans vereceksiniz
ya da arayıp sormayacak boşanmanın içinde bulcaksınız kendinizi (ki ben de ikincisi oldu,iyiki de öyle olmuş çok şükür,şiddet affedilcek birşey değildi benim için)
hangisi olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Bu sevgi meselesi sevgi varsa herşey olur halledilir ben öle düşünüyorum. Acele karar verilmemeli

biraz dinlenin kafanızı dinleyin ben böyleyim işine gelirse derse boşanın. ama yok değişicem sadece yuvamı düşünücem derse barışın yavrunuz var çünkü. sinirle karar vermeyin sakın. benim eşimde abiciydi ama ben işten çıkmadım önce evine bak kalırsa ver dedim maaşımıda ev ihtiyaçlarına katmıyorum.

Mrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
çok üstüne gitme sonucta oda ailesinin kurbanı borc ödüyor.

Konuyu dogru durust okumadan konu sahibine abuk sabuk seyler yazmak evli olmaniz ile aciklanamaz.

1. Adam karisi ve cocuklari icin degil agabeyi icin calisiyor. Hatta konu sahibi de adamin agabeyi icin calisiyormus resmen, ustune bir de sikinti cekiyormus. Surucu kursuna gidecek bile parasi olmuyormus.

2. Simdi bu karisinin parasi ile agabeyinin borcunu odeyen adam, bir de ilgisizmis. Konu sahibi ustelemedikce onunla ilgilenmiyor, beraber gezmiyormus.

3. Bir de cinsel olarak sorunlari varmis. Duzeltmeye de yanasmiyormus adam.

4. Adam bir de siddete yeltenmis. Kadinin bogazini sikmaya calismis. Ki sikabilmesinden bir farki yok.

Sonuc: Bu yorumlar evli olmakla degil, evlilik meraklisi olmakla aciklanabilir. Zira cocugun da bu maddelerin 4te 3unde kesin olarak kotu etkilenecegi asikar.

Koca meraklisi kadinlari kiniyorum.

Back
X