evli arkadaşlarım nişanlı kardeşinize lütfen bir akıl verin

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
nişanlıyım ve nişanlımın memlketinde ev tutulacak.ama kayınvalidem beni çıldırtıyo.ısrarla diyoki bizim oturduğumuz mahallede ev olsun illa bize yakın olsun.defalarcaaa ben ve nişanlım istemediğimizi söyledik.hala anlamıyo yaa hala nato kafa nato mermer.hala diyoki yok dünyanın her türlü hali var bilmem nee...ben ne yapmalıyım lütfen akıl verin.kafama takmaktan çıldırcam

Nişanlında istemiyorsa sorun yok o zaman.Siz yine istediğiniz yerde tutun evinizi.
Çok ısrarcı olurlarsa
"ilk başta böyle olsun yeni evlenicez kavgamız olur
gürültümüz olur sizi de üzmeyelim önce kendi halimize kalalım
sonra dünyanın binbirtürlü hali varmış ya,
gidişata bakar gerekirse yakın bi yere taşınırız" diyin

nişanlıyım ve nişanlımın memlketinde ev tutulacak.ama kayınvalidem beni çıldırtıyo.ısrarla diyoki bizim oturduğumuz mahallede ev olsun illa bize yakın olsun.defalarcaaa ben ve nişanlım istemediğimizi söyledik.hala anlamıyo yaa hala nato kafa nato mermer.hala diyoki yok dünyanın her türlü hali var bilmem nee...ben ne yapmalıyım lütfen akıl verin.kafama takmaktan çıldırcam

nişanlının fikrini değiştirmesine izin verme o seninle aynı düşüncedeyse kvden ne söylerse söylesin boşver:ssz:

Son düzenleme:
eşinin ailesiyle iyi geçinmen sizin ilişkinizi de olumlu hale getirir. aynı evde oturalım demiyorlar yakın olsun ne olur ki? evinin içine karışmak isteyen uzakta da olsa karışır . üç günlük dünya.. Allah sağlık versin .. gerisi hikaye :)

eşinin ailesiyle iyi geçinmen sizin ilişkinizi de olumlu hale getirir. aynı evde oturalım demiyorlar yakın olsun ne olur ki? evinin içine karışmak isteyen uzakta da olsa karışır . üç günlük dünya.. Allah sağlık versin .. gerisi hikaye :)

kesinlikle katılıyorum... insanların ne derdi var nelerle uğaşıyolar,siz zaten aynı fikirdeymişiniz yani eşin-nişanlın seni ailesine karşı koruyabilir,içlerine karıştırmaz diye düşünüyorum oyüzden aynı mahalede olmanızda sıkıntı olmaz gibi geliyo bana..

walla bende yakın oturyom karşı karşıya binalar şimdiki aklım olsa tutturmazdım ama ben buraya bayagı uzktan geldiğim için ev olayını onlar ben gelmeden ayarlamışlardı şimdi ev almaya çalışıyoruz illa bu taraflardan olucak diyo bende hiç muhattap olmadım çünkü yakın olduğumdan sürekli beni kendilerine çağırıyolar her dk arıyolar bezdiriyolar ve işin kötü tarafı görümcem kocası ve çoçuğu sürekli orda bıkmadan usanmadan ordalar ellerinden gelse orda yaşıcaklar kışın bile doğalgaz parası vermemek için onlarda kaldılar iğrenç :25: gerçekten aileler işin içine girince çok bunalabiliyosun ama bizimkiler gibi seni sık boğaz etmiyolarsa bi nebze olabilr :14:

Onun anlamasına gerek mi var anlayamıyorum.
Onun izni olmadan tutamayacak mısınız evi ?
"Biz araştırıyoruz anne, bakalım nasip" deyin geçin.
Biraz ketum olmak şart bu süreçte.
Gidin nişanlınızla gönlünüz nereye ısınırsa oradan tutun evi.
"Biz bunu tuttuk içimize çok sindi"deyin.
Herkesin gönlünün yapmaya çalışırsanız bu süreçte emdiğiniz süt burnunuzdan gelir.
Allah gönlünüze göre versin.

bence nişanlında seninle aynı fikirdeyse baştan taviz vermeyin siz nasıl mutlu olcaksanız nasıl rahat edicekseniz öle yapın.üstelik ailesinden km'lerce uzakta oturanlar var biz evlendik ve eşimde bende ailelerimizden uzağız. kayınvalidenede güzel bir dille kırmadan durumu anlatmaya çalışın kötü bişey olucaksa eğer yanıbaşındada olsan elinden bişey gelmez:50:

arkadaşlar evet bende kesinlikle yakın olmak istemiyorum kesinlikle hemde..nişanlım evet benle aynı fikirde ama korkuyorum nişanlımın beynini yiyip kendi dediğini yaptıracak diye korkuyorum.nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz çokda rahat müdahale edemiyorum sonuçta anca telefonla müdahale edebilirim.düğüne yakın yani tam evin tutulup döşeneceği zaman onun akrabalarıda uzak şehirden gelecekler düğün için.eminim ozaman onlar bile bu konuya müdahale edecektir.ya bu konuyu kafama çok takıyorumm.kadında akıl yok demiyoki bana zorla tutturdukları yakın evde ben onlardan iyice nefret edicemde hiç gitmiycem bu sefer..bunu düşünemiyo.aklınca yakın olsun iç içe oluruz nasılsa diye düşünüyo.ya çok üzülüyorum çokkk:(((bildğiniz gibi değil kızlar ev mevzusu beni daraltıyo.ayrı şehirlerdeyiz malesef gidip ev beğenip biz buna karar verdik diyemiyoruz.nişanlım gidip bi eve bakdı hemen gitti gidip baktı ve güzel değil dedi bi bahaneyle..off

kızlar gece gece ağlıyycam şimdii.ya kayınvalideme yakın bir evde oturmak istemediğimizi söyledikkkk o kadar anlamaz kiii bin kere söyledikk ama halaaa bu gece nişanlıma diyoki hemen yanımızdaki ev boşaldı orayı tutalım.ben karışmam baban öle diyo diyor bide.baktıki kendisi halledemiyo kayınpederin üstüne atıyo ya bir insan bu kadar kötü olurmu yaaa.aynı semt bile istemeyen bize yan evi öneriyor.çıldırıcammm.nişanlımıda strese sokuyor.onuda üzüyor ağzımı bozucam şimdi ama yinede büyüktür.ben anladım onun niiyetini.konuşup konuşup nişanlımın başının etini yiycek:(

Canım ohalde sen de diyeceksin ki "benim ailem katiyen istemiyo aşkım bak annem iki tarafa da yakın olmayın bi'lafımız damadımıza bi'lafları sana dokunur kötü oluruz ayrı yerde yuvanızı bilin, önce birbirinize alışın" diyolar gibi genel cümleler kur ki nişanlın yumuşayamasın.

Sakın fikrini değiştirme daha şimdiden ev için böyle yapıyorsa 24 saat bize gelin, size gelelim, nerdeydin, çay yaptım gel, yemek yaptım gel, misafir geldi gel-git katlanabilirim diyosan tamam de yok hayır diyosan madem öyle sen de benim ailem de böyle diyo yoksa olumsuz bakıyolar olaya gibisinden nişanlına alttan alta durumun ciddiyetini belli et.

canım nişanlımda benimle aynı fikirde zaten..ama kadın resmen bıktırma yöntemi uyguluyor.kafasının etini yiye yiye en son naparsanız yapın demesini bekliyo nişanlımın.ben şuan da dahil olmak istemiyorum olaya.ama içimden telefonu açıpta çok şey söylemek geliyo.evet bende her iki aileye uzak olmak isterdim ama malesefki kendi ailemle aramızda 2 saat uzaklık olucak ve onun ailesinin olduğu şehirde oturucaz.hadi o şehirde oturduk neyse dee bu ne demek oluyo yaaa.yok gözümüzün önünde olun.ya çocukmuyuz biz.kızlar çok mutsuzum

Kafana bu kadar takma canım ya.Düğününüze ne kadar var hangi şehirde oturacaksınız bilmiyorum.Sende internetten filan bakabilirsin.ama nazın nişanlına geçiyorken pes etme.yakın oturursanız evlendikten sonra bi daha kurtulamazsın.dünya iyisi insanlar olsalar bile kocamıza aşık olduğumuz halde aynı evin içinde illa kavga gürültü oluyo.o kadar yakın da bıktırırlar seni.anlayışlı insanlar da değiller belli ki.tutturduklarına göre illa bizim mahalle de oturun diye.nişanlınla konuş fikrini değiştirmeyeceğine dair söz al.yoksa ev tutulana kadar sen kafayı yiceksin düşüne düşüne :)

kızlar ben her gün yeni bişeyle geliyorum yaa herkes mi böle yoksa benimkiler mi garip.biz nişanlımla nikahın düğünden önce olmasına karar verdik.çünkü düğünde bence hoş olmuyor.bugünde nişanlım diyorki işte halalarım annem herkes aradı diyolar ki illaa düğünde olsun öle görelim o heycan başka bilmem ne bende hayır dedim.ya çıldırıcam kızlar ya onlara neee.sizce ben sürekli reddeden konumundamıyım yoksa bunda geri adım atayım mı?ama bunda geri adım atarsam sanki ev konusundada aynı politikayı uygulayacaklar gibi geliyo

kızlar ben her gün yeni bişeyle geliyorum yaa herkes mi böle yoksa benimkiler mi garip.biz nişanlımla nikahın düğünden önce olmasına karar verdik.çünkü düğünde bence hoş olmuyor.bugünde nişanlım diyorki işte halalarım annem herkes aradı diyolar ki illaa düğünde olsun öle görelim o heycan başka bilmem ne bende hayır dedim.ya çıldırıcam kızlar ya onlara neee.sizce ben sürekli reddeden konumundamıyım yoksa bunda geri adım atayım mı?ama bunda geri adım atarsam sanki ev konusundada aynı politikayı uygulayacaklar gibi geliyo

ne kadar gereksız ınsanlar var yaa onlaranekiii yanı!!!!!!! bence karıştırma hıcbır konuda sımdıdenn..ve nısanlına da söyle herkes yerını bılsın benım dugunumm benımıstedıgım gıbı olacak dıe sımdıdennn tavrını koy....yok anası yok halasıı ..bu meraklı tıplere bı kere tavız verdın mı yarın bırgun evının eşyalarına bıle karısırlarr..allah tamamına erdırsınnnn bu arada...

ya gereksizlikli ne gereksizlik.ben napıcam yaaa.nişanlımda diyorki tamam bizim düğünümüz ama onlarda mutlu olmasın mı onlarında hayali yokmu.annesi diyomuşki yıllardır öle hayal kuruyorum.yok halaları diyomuşki ilk defa kardeşimizin oğlu evleniyo.nikahını görelim bilmem ne ya Allahım yaaaa

ya gereksizlikli ne gereksizlik.ben napıcam yaaa.nişanlımda diyorki tamam bizim düğünümüz ama onlarda mutlu olmasın mı onlarında hayali yokmu.annesi diyomuşki yıllardır öle hayal kuruyorum.yok halaları diyomuşki ilk defa kardeşimizin oğlu evleniyo.nikahını görelim bilmem ne ya Allahım yaaaa

kusra bakmasınlar da sen genç bır ınsansın senın hayallerın önemlı olann senınn ıcınde ukte kalmamasıı ..ayrıca anlamıyorum 50 60 yasındakı kadınların baskalarınınn uzerındee bu kadar hayal kurması ılgınc ...vala canım ağaç yasken egılır ona göre adımını att ...hersey nısanlıykenn ve evlılıgın ılk zamanlarında sekıl alıyorr...nacızane tavsıyemmmm taviz verme gerisi yüzde yüzgelıyorr....sende söyle herkes kendıyle ılgılı hayal kursunnn benım hayallerımın ıcıne etmesınlerr diee açık ve net yanı...sonuçta genç bır ınsansn ıcıne sinmeden hiçbirsey yapmaaa ömür boyuuu bununnn burukluğunu yasarsınnn ......bugun dugunnn yarın evin çocuğun kocan herseyıne karışırlar...nısanlında bu kadar aileci olmasınnn bı zahmett...sinir oldummm ablamada böyle baskı yapmaya kalktılar içine sindirmedılerr 15 yıllık evlı halaa onların saçmalıklarıyla ugrasıyorr ....allah yardımcın olsunnnnn

niye buadar basit şeyleri kafana takıyosunki tabiki geçerli bi sebep olmadıktan sonra düğünde evet demek başka hem önceden kıyılınca soru bile sorulmuyor imzayı atıp geçiyosun bence nişanlın haklı..ev konusuna gelince yakın istemeyebilirsin tabide sonra çocuk olunca anlarsın helede çalışıyosan

şimdi şöyle ki nikah tabi illa düğünden önce olsun diye bi ısrarım yok ama hani düğünde mi yoksa düğünden önce mi olsun deseler düğünden önce derim ben.ama ev konusunda kesin fikrim uzak olması.şimdi nikah konusunda hadi neyse düğünde olsun tamam derim amaaaa korkuyorum ki bu kez bana laf geçirebildiklerini düşünüp ev konusundada aynısını yapmasınlar.hı tamam rosens ı ikna ederiz nasılsa hepimiz birden ararız yine ayaklarına yatmasınlar istiyorum.o yüzden kararımdan dönmek istemiyorum.yoksa ev kadar katı değilim bu konuda

Back
X