evli arkadaşlarım nişanlı kardeşinize lütfen bir akıl verin

şimdi şöyle ki nikah tabi illa düğünden önce olsun diye bi ısrarım yok ama hani düğünde mi yoksa düğünden önce mi olsun deseler düğünden önce derim ben.ama ev konusunda kesin fikrim uzak olması.şimdi nikah konusunda hadi neyse düğünde olsun tamam derim amaaaa korkuyorum ki bu kez bana laf geçirebildiklerini düşünüp ev konusundada aynısını yapmasınlar.hı tamam rosens ı ikna ederiz nasılsa hepimiz birden ararız yine ayaklarına yatmasınlar istiyorum.o yüzden kararımdan dönmek istemiyorum.yoksa ev kadar katı değilim bu konuda

Bence tam tersi savunma olarak kullanabilirsiniz.
Nikahı sizin istediğiniz gibi,gönlünüz olsun diye düğünde kıydım ama ev konusunda kendim karar vermek istiyorum dersiniz.
Bence siz şimdi nikaha da karşı gelirseniz kayınvalide işi iyice inada bindirip
,hatta nikah mevzusunu koz olarak kullanıp bak hep bize tavır alıyor diyebilir.
Eğer sizin için çok önemli değilse nikah düğünde kıyılabilir..
Çok ta güzel olabilir bence:))

işte bende kararsızım yani.yüz bulup tepeme çıkarlar mı bikere söz geçirince,yoksa ben bunu koz kullanırmıyım bilmiyorum.ben buna evet diyince herşeyde aynı politikayı uygulamalarından korkuyorum.yani bakın nikahta sizin dediğiniz oldu dediğimde amannnn o çok mu önemli sanki demelerinden korkuyorum sonra.

kesinlikle yakın oturma derim kararlı ol ilk başlarda bu sorun olsada sonradan herşey unutulur tecrübeyle sabittir :1:..ben yurt dışına gelin gittim memlekete döndüğümüzde ilkönce kayınvalidemlerin evine yerleştik ben hep ayrılıcam gözüyle bakarken son çocuk bizimle kalacaksınz diye baya sorun yaptı kayınvalide ama asla pes etmedim kötü olmadım onunla ama herfırsatta ayrılıcamızı vurguladım bir sene kaldık birlikte ama gel bana sor tabi ..başlarda eşimde bana biraz tepkili davrandı ama şimdi nekadar doğru bi karar olduğunun farkında...demem oki canım herşey unutuluyor yakın oturup hergün sorun yaşıycana uzak otur biraz başın ağrır ama emin ol geçer. bu arada mutluluklar dilerim size :nazar::nazar:

nişanlıyım ve nişanlımın memlketinde ev tutulacak.ama kayınvalidem beni çıldırtıyo.ısrarla diyoki bizim oturduğumuz mahallede ev olsun illa bize yakın olsun.defalarcaaa ben ve nişanlım istemediğimizi söyledik.hala anlamıyo yaa hala nato kafa nato mermer.hala diyoki yok dünyanın her türlü hali var bilmem nee...ben ne yapmalıyım lütfen akıl verin.kafama takmaktan çıldırcam
Ayy canım benim hayatının hatasını yaparsın koy tavrını istemiyorsan istemiyorsundur zorla olacak değil ya.Ben aynı mahallede oturmayı geçtim aynı şehirde bile katlanamazdım vallahi.Aynı durum bende de olmuştu eşimle evlenme aşamasında ailesi İzmirde yaşıyordu evi de ordan aldılar münasebetsizler ben düzenimi kurmuşum yıllardır istanbulda çalışıyorum yaşıyorum kendi ailem de istanbulda pat diye izmire nasıl gideyim? Bu nasıl bir emrivaki ve düşüncesizliktir yani..Ya istanbul olacak ya da bu iş olmayacak dedim paşa paşa istanbuldan da ev aldılar hemde daha güzelini aldırttım yani biraz yırtık olucaksın bu konularda ezdirmeyeceksin sesini çıkaracaksın demek istediğim..

arkadaşlar evet bende kesinlikle yakın olmak istemiyorum kesinlikle hemde..nişanlım evet benle aynı fikirde ama korkuyorum nişanlımın beynini yiyip kendi dediğini yaptıracak diye korkuyorum.nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz çokda rahat müdahale edemiyorum sonuçta anca telefonla müdahale edebilirim.düğüne yakın yani tam evin tutulup döşeneceği zaman onun akrabalarıda uzak şehirden gelecekler düğün için.eminim ozaman onlar bile bu konuya müdahale edecektir.ya bu konuyu kafama çok takıyorumm.kadında akıl yok demiyoki bana zorla tutturdukları yakın evde ben onlardan iyice nefret edicemde hiç gitmiycem bu sefer..bunu düşünemiyo.aklınca yakın olsun iç içe oluruz nasılsa diye düşünüyo.ya çok üzülüyorum çokkk:KK43:((bildğiniz gibi değil kızlar ev mevzusu beni daraltıyo.ayrı şehirlerdeyiz malesef gidip ev beğenip biz buna karar verdik diyemiyoruz.nişanlım gidip bi eve bakdı hemen gitti gidip baktı ve güzel değil dedi bi bahaneyle..off

Ne kadar uzak,o kadar iyi güzelim.Nişanlın ailesinden taraf çıkarsa bil ki evliliğin burnundan gelecek zehir olacak.Sen de biraz kendi aileni kat canım onlar da tavırlarını koysunlar.
Ben anlamıyorum bu gelin ailelerini,kızlarını kocaya verince evlatlıktan çıkarıyolar sanki.İnsan kızına sahip çıkıp damadın kulağını burmaz mı canım?
Sen de yumuşakbaşlı olma.

Back
X