evli arkadaşların eşleri yüzük takıyor mu?

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
mrb hanımlar, daha önce de bahsetmiştim, 1.5 yıllık birlikteliğim var. erkek arkadaşımla öyle böyle götürüyoruz, zaman zaman da evlilik muhabbeti oluyor. konu şu ki, beyfendi evlenince yüzüğe karşıymış. çevreme bakıyorum çoğu erkek takmıyor ama ben taksın istiyorum. dinimizce altın takamam diyo ama gümüşe de karşı. siz ne düşünüyosunuz? olur da evlenirsek ben taksın diye direticem.
çok bi dert değil ama sizinle paylaşayım dedim.

benim eşim takıyor ve kolay kolay çıkartmaz.. hatta ben bile ondan daha çok çıkartıyorum:1: alışamadım.. hatta şuanda bile parmağımda yokmuş şimdi farkettim :9:

vallaha tercihi öyleyse bişi diyemem ama benim eşim hep takar asla cıkarmaz ve olur da bı sekılde unutsa bıle eve doner alır yuzugu ben üşenirim o üşenmez :1::16:

Son düzenleme:
benim abim de takmıyor... yengem takmasa walla olay çıkarır kadının burnundan getirir ama kendi takmıyo maalesef... kimi erkek te bu var ama kadın taviz vermicek bu konuda en başından... nasıl ki kadın takıyorsa erkek te takacak...Allah aşkına parmağında yüzük yoksa karşıdaki kadın nerden anlıcak eşinizin evli olduğunu? bence kesinlikle bu konuda sevgiline diret... seven erkek zaten takmayı kabul eder hatta gurur duyar onu parmağında taşımaktan

yaa ne güzel işte yaa ben de eşim öyle olsun, unutsa geri dönüp alsın isterdimm :8:

platin yüzükler var ona da mı karşı? bir sorun bakalım ne diyecek? görünüm olarak gümüşe benzeyen platin takılar var...ben de anlamıyorum bu erkeklerin yüzük takmama olayını...nerden belli olacak evli olduğu o zaman :))) hem sadece o da değil, manevi bir değeri de vardır alyansın, hani eşler birlikte beğenirler takarlar...

Son düzenleme:
platin yüzükler var ona da mı karşı? bir sorun bakalım ne diyecek? görünüm olarak gümüşe benzeyen platin takılar var...ben de anlamıyorum bu erkeklerin yüzük takmama olayını...nerden belli olacak evli olduğu o zaman :))) hem sadece o da değil, manevi bir değeri de vardır alyansın, hani eşler birlikte beğenirler takarlar...

onlar nasıl oluyor arkadaşım? gümüşten altından farkı ne ki? ben pek bilmem böyle şeyleri :17:
dediğin gibi maneviyat var bi de, birliktelik sembolü :)

yaa ne güzel işte yaa ben de eşim öyle olsun, unutsa geri dönüp alsın isterdimm :8:

benim eşimde takmak istemiyordu.bende sen bilirsin dedim neden ısrar edeyimki zaten bende sevmem takmıcaksan bende takmam ozaman.hem sahibi vardır dokunmayın der gibi oluyo dedim bende takmıcam dedim nasıl çıldırdı :))
ve o gün bugündür takıyor.gerçi son zamanlar kilo aldı büyütcez yüzüğünü takamıyo b u aralar :)

benim eşimde takmak istemiyordu.bende sen bilirsin dedim neden ısrar edeyimki zaten bende sevmem takmıcaksan bende takmam ozaman.hem sahibi vardır dokunmayın der gibi oluyo dedim bende takmıcam dedim nasıl çıldırdı :))
ve o gün bugündür takıyor.gerçi son zamanlar kilo aldı büyütcez yüzüğünü takamıyo b u aralar :)

akıllı kadın :))

onlar nasıl oluyor arkadaşım? gümüşten altından farkı ne ki? ben pek bilmem böyle şeyleri :17:
dediğin gibi maneviyat var bi de, birliktelik sembolü :)

mesela googleda platin yüzük diye yazın. çeşit çeşit yüzük çıkar. platin de altın gibi gümüş gibi metaldir. dayanıklıdır. gümüşe benzer görünüm olarak.... alerji yapma riski yok gümüş gibi. protezlerde bile kullanılır platin, duymuşsunuzdur. platine de yok olmaz demez herhalde

orası zaten öyle. o takmazsa ben asla takmam inat değil mi :ssz:

öyle dava mı var?
şu da bir gerçek ki adam olmayan yüzük taksa da gider bulur takmasa 50 tane bulur.

benim eşimde takmıyorum işin garibi bende kafama takmıyorum artık :)))) işten dolayı takmıyor adam haklı gıda işinde olmaz yüzük.izinli olduğu zaman eğer dışarı çıkıcaksak takıyor :))) bazen ben bile takmayı unutuyorum.zamanla aşılıyor bunlar.ama takmama için haklı sebep lazım dimi :))))

öyle dava mı var?
şu da bir gerçek ki adam olmayan yüzük taksa da gider bulur takmasa 50 tane bulur.

tabi ki orası öyle haklısınız... fakat; neden özellikle takmamakta ısrar ediyor bazı erkekler ben orasını anlamıyorum. hatta karısına taktırır, kendisi takmaz. niye takmaz? bunu bir düşünmek lazım...

benim eşimde takmıyorum işin garibi bende kafama takmıyorum artık :)))) işten dolayı takmıyor adam haklı gıda işinde olmaz yüzük.izinli olduğu zaman eğer dışarı çıkıcaksak takıyor :))) bazen ben bile takmayı unutuyorum.zamanla aşılıyor bunlar.ama takmama için haklı sebep lazım dimi :))))

evet, böyle bir durum da söz konusu. mesela fabrikalarda üretimde çalışanlar yüzük takmıyor, parmak sıkışır makineye diye. laboratuarda çalışanlar da takmaz. var böyle bir durum. ama dediğiniz gibi böyle bir yerde çalışıyorsa tamam işyerinde takmaması mantıklı...

Son düzenleme:
ilk yıllarrda taksalar bile sonradan takmıyolar sanırım, babam da takmıyo. bu erkeklerin takıya karşı olduklarından mı acaba..

evet, böyle bir durum da söz konusu. mesela fabrikalarda üretimde çalışanlar yüzük takmıyor, parmak sıkışır makineye diye. laboratuarda çalışanlar da takmaz. var böyle bir durum. ama dediğiniz gibi böyle bir yerde çalışıyorsa tamam işyerinde takmaması mantıklı...

öğretmen canım. taksa takar yani ama iştee.

işin komiği benim sevgilim pek bilmez böyle şeyleri. bana diyoki napalım 3-5 ay takarız o zaman. hani nişan yüzüğü ya sadece nişanlılık boyunca takılıyo sanıyo:)))

Ben daha dikkatsizim eşime göre o daha çok takar. Fakat yüzük takıp takmamakla aldatmayı ilişkilendirmek pek doğru değil. Sonuçta dikkat çekmemek için evden çıkarken takıp, dışarıda çıkarabilir değil mi?:31:

Ben daha dikkatsizim eşime göre o daha çok takar. Fakat yüzük takıp takmamakla aldatmayı ilişkilendirmek pek doğru değil. Sonuçta dikkat çekmemek için evden çıkarken takıp, dışarıda çıkarabilir değil mi?:31:

aynen öyle. üni.deki erkek arkadaşımla aramızda söz yüzüğü vardı (şuan çok saçma geliyo ama gençlik işte). adam beni aldattığı gün yüzüğü çıkarıp gitmiş aldatmıştı. senin yüzüğün vardı nasıll yaparsın dediğimde, çıkarmıştım zaten demişti :37: haklısınız yani.

Back
X