merhaba kizlar, 29 yasimdayim isimde gucumdeyim ama hayatimda kimse yok birisiyle tanistirildim arkadas araciligiyla. Isi gucu ,kisiligi ,eli yuzu duzgun ama oyle vauv degil ki bu ne kadar onemli olabilirki bir sure sonra,,efendiligi ,hayata bakis acimiz ,yasamak istedigi sehri ,hareket tavirlari ,ilgisi ,yani kisacasi ,her sey cok duzgun ,zaten arkadasiminda yakin arkadasi oldugundan guven verdi.Ama gelin gorun ki ben bir sey hissedemiyorum 2 kere gorustuk ama sans da vermek istiyorum,iyi insanlarin sansi hakkettigini dusunuyorum,cevremde arkadaslarimda var once bisey hissetmeyip daha sonra evlenenler.ya sizin deneyimleriniz nelerdir peki ya da onerileriniz?
Eşimle bir ortamda tanismistik. Çok ilgimi cekmisti ama aşk olarak degil. Kişilik özelliği olarak. Tanistigimizin ucuncu gunu evlenme teklif etti. Benim aklimin ucundan bile geçmeyen bir şey. Hem evlenmeyi dusunmuyordum hem de aşık degildim. Ve ilk görüşte aşka inanan biriydim.
Eşim vazgecmedi ama beni bunaltarak degil. Sadece beni tani dedi. Ne oldu bilmiyorum eşime aşık oldum. Yani sorsaniz nasil oldun diye bunun cumlelerle anlatimi yok. Sadece hissettigim duyguyu biliyorum.
1,5 ay içinde evlendik. Ailem tamam tani ama ne evliliği dedi. Bu kadar kisa bir surede. Ben ise ilk defa kendimden ve karşı taraftan bu kadar emindim.
1,5 yil oldu. Eşime hâlâ aşığım. Çok şükür tek bir gün bile karekter olarak beni yaniltmadi. Biliyorum sevginin yarışı olmaz ama ben onu daha çok seviyorum gibi hissediyorum bile şuan. Her gün yaşadığımız bir şeyi yazmak istiyorum. Seni seviyorum derim. Seni seviyorum der. Sonra ben derim ki "ben çok seviyorum "o der ki" hayir ben daha çok " benim son cümlem "en çok ben" .
Diyecegim o ki; ona zaman verin. Tanimaya çalışın ve vakit geçirin. Benim hayatta yaptigim en buyuk dogru esimi tanimaya evet demekti.
merhaba kizlar, 29 yasimdayim isimde gucumdeyim ama hayatimda kimse yok birisiyle tanistirildim arkadas araciligiyla. Isi gucu ,kisiligi ,eli yuzu duzgun ama oyle vauv degil ki bu ne kadar onemli olabilirki bir sure sonra,,efendiligi ,hayata bakis acimiz ,yasamak istedigi sehri ,hareket tavirlari ,ilgisi ,yani kisacasi ,her sey cok duzgun ,zaten arkadasiminda yakin arkadasi oldugundan guven verdi.Ama gelin gorun ki ben bir sey hissedemiyorum 2 kere gorustuk ama sans da vermek istiyorum,iyi insanlarin sansi hakkettigini dusunuyorum,cevremde arkadaslarimda var once bisey hissetmeyip daha sonra evlenenler.ya sizin deneyimleriniz nelerdir peki ya da onerileriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?