evli bayanlar ,ilk buluşma hakkında tecrübeleriniz nelerdir?

singasong

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
85
59
8
38
merhaba kizlar, 29 yasimdayim isimde gucumdeyim ama hayatimda kimse yok birisiyle tanistirildim arkadas araciligiyla. Isi gucu ,kisiligi ,eli yuzu duzgun ama oyle vauv degil ki bu ne kadar onemli olabilirki bir sure sonra,,efendiligi ,hayata bakis acimiz ,yasamak istedigi sehri ,hareket tavirlari ,ilgisi ,yani kisacasi ,her sey cok duzgun ,zaten arkadasiminda yakin arkadasi oldugundan guven verdi.Ama gelin gorun ki ben bir sey hissedemiyorum 2 kere gorustuk ama sans da vermek istiyorum,iyi insanlarin sansi hakkettigini dusunuyorum,cevremde arkadaslarimda var once bisey hissetmeyip daha sonra evlenenler.ya sizin deneyimleriniz nelerdir peki ya da onerileriniz?

Bazi insanlar karsi cinse bir seyler hissetmenin zamanla olacagini dusunur, benim de dahil oldugum grup ise ilk kez gorulen insandan o an elektrik alinmadiysa zamanla da alinamayacagi kanaatindedir.

Zamanla anlayabilirsin ancak. Sever misin, gerçekten iyi biri mi? Ama çokta ümit vermemeye çalış. Bilinmez. Belki sen aşık olacaksın o olmayacak...

evet bende anlamayamiyorum nasil oluyo ama cevremde o kadar cok yasayan ve evlilik yolunda giden ve evlenen var ki nasil oluyo acaba diyorum:KK43: erkegin cok ilgi gostermesi ,ugrasmasi ,deger vermesinden dolayi oluyo galiba bi sure sonra

merhaba kizlar, 29 yasimdayim isimde gucumdeyim ama hayatimda kimse yok birisiyle tanistirildim arkadas araciligiyla. Isi gucu ,kisiligi ,eli yuzu duzgun ama oyle vauv degil ki bu ne kadar onemli olabilirki bir sure sonra,,efendiligi ,hayata bakis acimiz ,yasamak istedigi sehri ,hareket tavirlari ,ilgisi ,yani kisacasi ,her sey cok duzgun ,zaten arkadasiminda yakin arkadasi oldugundan guven verdi.Ama gelin gorun ki ben bir sey hissedemiyorum 2 kere gorustuk ama sans da vermek istiyorum,iyi insanlarin sansi hakkettigini dusunuyorum,cevremde arkadaslarimda var once bisey hissetmeyip daha sonra evlenenler.ya sizin deneyimleriniz nelerdir peki ya da onerileriniz?

Eşimle bir ortamda tanismistik. Çok ilgimi cekmisti ama aşk olarak degil. Kişilik özelliği olarak. Tanistigimizin ucuncu gunu evlenme teklif etti. Benim aklimin ucundan bile geçmeyen bir şey. Hem evlenmeyi dusunmuyordum hem de aşık degildim. Ve ilk görüşte aşka inanan biriydim.

Eşim vazgecmedi ama beni bunaltarak degil. Sadece beni tani dedi. Ne oldu bilmiyorum eşime aşık oldum. Yani sorsaniz nasil oldun diye bunun cumlelerle anlatimi yok. Sadece hissettigim duyguyu biliyorum.

1,5 ay içinde evlendik. Ailem tamam tani ama ne evliliği dedi. Bu kadar kisa bir surede. Ben ise ilk defa kendimden ve karşı taraftan bu kadar emindim.

1,5 yil oldu. Eşime hâlâ aşığım. Çok şükür tek bir gün bile karekter olarak beni yaniltmadi. Biliyorum sevginin yarışı olmaz ama ben onu daha çok seviyorum gibi hissediyorum bile şuan :KK36: . Her gün yaşadığımız bir şeyi yazmak istiyorum. Seni seviyorum derim. Seni seviyorum der. Sonra ben derim ki "ben çok seviyorum "o der ki" hayir ben daha çok " benim son cümlem "en çok ben":KK51:.

Diyecegim o ki; ona zaman verin. Tanimaya çalışın ve vakit geçirin. Benim hayatta yaptigim en buyuk dogru esimi tanimaya evet demekti.

Arkadaşım var. Başta pek bir şey hissetmemiş. Şimdi 5 yıllık evliler. Çok mutlular.
Aşık olarak evlenince her şey aynı kalmıyor ki. Bizim 7 yıl oldu ama bence onlar bizden daha iyi anlaşıyorlar. Ben ve eşim kör kütük aşıktık ama onlar değildi :KK53:

Eşimle bir ortamda tanismistik. Çok ilgimi cekmisti ama aşk olarak degil. Kişilik özelliği olarak. Tanistigimizin ucuncu gunu evlenme teklif etti. Benim aklimin ucundan bile geçmeyen bir şey. Hem evlenmeyi dusunmuyordum hem de aşık degildim. Ve ilk görüşte aşka inanan biriydim.

Eşim vazgecmedi ama beni bunaltarak degil. Sadece beni tani dedi. Ne oldu bilmiyorum eşime aşık oldum. Yani sorsaniz nasil oldun diye bunun cumlelerle anlatimi yok. Sadece hissettigim duyguyu biliyorum.

1,5 ay içinde evlendik. Ailem tamam tani ama ne evliliği dedi. Bu kadar kisa bir surede. Ben ise ilk defa kendimden ve karşı taraftan bu kadar emindim.

1,5 yil oldu. Eşime hâlâ aşığım. Çok şükür tek bir gün bile karekter olarak beni yaniltmadi. Biliyorum sevginin yarışı olmaz ama ben onu daha çok seviyorum gibi hissediyorum bile şuan :KK36: . Her gün yaşadığımız bir şeyi yazmak istiyorum. Seni seviyorum derim. Seni seviyorum der. Sonra ben derim ki "ben çok seviyorum "o der ki" hayir ben daha çok " benim son cümlem "en çok ben":KK51:.

Diyecegim o ki; ona zaman verin. Tanimaya çalışın ve vakit geçirin. Benim hayatta yaptigim en buyuk dogru esimi tanimaya evet demekti.

tesekkurler cevabiniz icin,bende tanimaktan yanayim,ayrica ilk zaman da hoslandiklarimida gordum,beni cok uzduler,yani hoslanmakta bir ise yaramadi o zaman:(

Bende ilk başta çok birşey hissetmedim ama direk sevgili gibi konuşmadık. Zaman ver ona da sadece tanımak istediğini söyle. Direk sevgili olmanız gerekmiyo.

Cnm tabiki bir sey hissetmek önemli ama sana tecrübemden ve cevremdeki genellemeden söyle diycem,,Evlilikte ask zamanla bitiyor geriye alistigin bir kocan oluyor eger o koca sana evlilik hayatinizda saygili davraniyorsa fikirlerini önemsiyorsa degerli oldugunu sana hissettiriyorsa, bak bunu özellikle söylüyorum EGER GENEL KARAKTERINDE SINIRLILIK ASABIYET YOKSA anlayisli oturakli efendi ise toplum icinde seni üzücek birsey yapmiyorsa topluma yakisan bir insansa sen bu adama iste ozaman asik oluyorsun seviyorsun ve bir insan basta kendini belli eder kibar adam kadina deger veren adam belli oluyor bunun icinde tabii onunla bir vakit gecirmen gerkeiyor hareketlerini izlemen gerekiyor.. sana ask evliligi yapanlarida söyleyim istisnalar mutlaka vardir ben genel konusuyorum direk kör bir sekilde evleniyor hic acaba bu adam beni mutlu edermii iyi bir koca olurmu kabami kibarmi anlayisli anlayissizmi sakinmi sinirli vs. vs. demeden sonuc hüsran cicim aylari bittimi sorunlar basliyor,,her evlilikte sorunlar mutlaka olur nekadar iyi tanirsan tani ama iste o sorunlarda takindigi hareketleri önemli kimi daha ilk kavgada olmadik lafi söyler seni kirar döker özür dilemesini bile bilmez kimi olur daha anlayisli yaklasir büyütmeden cözer,,iyi tanimak gerekiyor tanikca gördügün olumlu davranislariyla sevebilecegine inanirim ama vakit gecirdigin halde o imzayi atacagin sira hicte birsey hissetmiyorsan olmaz,,

Ben ilk başta beğenmediysem ısınamadıysam yapamazdım yani illa ilk görüşte elektrik olmalı diye düşünürdüm :)

Kalbinizin sesini dinleyin.

En az iki kere görüşülmeli. İlkinde ekeltrik olmasa da ikinci görüşmede belki daha kendi gibi olacaktır karşınızdaki, belki ilk görüşmede giymek istemediği takımı çıkarmış ve spor giymiştir. Belki ilk görüşmedeki içine kapanaklığını, ikinci görüşme ile atmış olmanın verdiği rahatlıkla hafiflemiş ve kendini ifade etmiyi başarmış olacaktır. Kim bilebilir ikinci buluşma da yüzündeki kocaman gülümsemesini fark edip bir gamzeye aşık olursunuz. Herkes ikinci şansı hak eder. Bazen ilk yanlışın ikinci tekrarı olmasını da göze alsak da. Kim bilir?

Back
X