evli bayanlar korunmayla ilgili ve adet gecikmesi bilgi istiyorum

pamukprenses60

Kocasının Prensesi=)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
778
454
323
herkese merhaba kızlar 3 yıllık evliyim son 2-3aydır 1 aylık iğneyle korunmaya basladım ilk iğnemde bıraz düzensiz adet oldum lakın doktora gıttım bı sorun yok dedı gercektende ole oldum düzeldim.Yalnız 2 gun once adet olmam gerekırdı olmadım gebelık testi felanda yaptım ama bısı cıkmadı açıkcası iğne oluyorum hamıle falan kalmam dımı basına bole bısı gelen oldumu adet düzensizliği le ilgili normalde hep düzenliydi.Bilemedim kızlar agrım felanda yok sancı şimdiden tesekkürler

İğneyi aslında pek önermiyor doktorlar adet düzensizliğine sebeb oluyor diye, hatta iş yerinde bir arkadaşımda çok düzEnli iken iğne ile korunmaya başladığında düzensizleşmiş..
Bence başka bir yöntem bul korunmak için.

İğneyi aslında pek önermiyor doktorlar adet düzensizliğine sebeb oluyor diye, hatta iş yerinde bir arkadaşımda çok düzEnli iken iğne ile korunmaya başladığında düzensizleşmiş..
Bence başka bir yöntem bul korunmak için.

doğrudur ben doktora gıttım bısı demedı aslında en ıyı kadının bısı kullanmaması lakın 1 aylıkda fazla yapmıyormus 3 aylık iğnede zaten regl olmuyomussun doktor ölededı bırazda kk da arastırdım

Güzelim ya,vücudunu niye kirletiyorsun ki bu tür şeylerle.Bence eşin korunsun.Allah korusun,bunlar hep kimyasal vücutta ne türlü reaksiyonlar ortaya koyuyorlar.

doğrudur ben doktora gıttım bısı demedı aslında en ıyı kadının bısı kullanmaması lakın 1 aylıkda fazla yapmıyormus 3 aylık iğnede zaten regl olmuyomussun doktor ölededı bırazda kk da arastırdım
çevremde iğneyle korunup hamile kalan 3 kii var ven iki yıldır ilaç la yasminle korunuyorum düzenli bi adetim var hiç bir yan etkisini görmedim birde iğneler tüylenme yopıyomuş canm bilgin olsum ama yasmin en iyisi

çevremde iğneyle korunup hamile kalan 3 kii var ven iki yıldır ilaç la yasminle korunuyorum düzenli bi adetim var hiç bir yan etkisini görmedim birde iğneler tüylenme yopıyomuş canm bilgin olsum ama yasmin en iyisi

ben iğnemi gunlerını hıc aksatmıyorum belkı onlar dıkkat etmemıslerdır lakın ben hapa da pek güvenmıyorum bırde unutkan bır ınsanım unutursam dıye:27:

Kesinlikle bence de eşin korunsun en iyi korunma yöntemi bence prezervatif! Delik melik hikaye bin taneden bi tanesi delik çıkıcakta bu sana mı denk gelicek..
Hap, iğne falan zor boşver azcık erkekler çeksin çileyiiii:))

Kesinlikle bence de eşin korunsun en iyi korunma yöntemi bence prezervatif! Delik melik hikaye bin taneden bi tanesi delik çıkıcakta bu sana mı denk gelicek..

valla varya 3 yıldır öyle korunduk gel bıde bana sor her ay aynı tantana ay reglm gecıkmeye versın içmedıgım sebzenın suyu kalmıyo valla:52:yada ertesi gun hapı bazı aksılıklerden dolayı.bende iğne olim bari dedım ama regl olmazsam bırakıcam mecbur cekemem böyle

Ayy ben evlendiğimden beri sadece bir kere prezervatifsiz denedim onda da ödüm koptu.. Çekildiği halde ben yine ertesi gün hapı kullandım, hoş ona da güvenemedim kendi kendimi yedim sonra adet olunca rahat ettim.
Prezervatifsiz asla diyorum artık:))

Ayy ben evlendiğimden beri sadece bir kere prezervatifsiz denedim onda da ödüm koptu.. Çekildiği halde ben yine ertesi gün hapı kullandım, hoş ona da güvenemedim kendi kendimi yedim sonra adet olunca rahat ettim.
Prezervatifsiz asla diyorum artık:))

ya inanırmısın yazında kendımı gordum aynı bende senın gıbıyım norlevoya bıle guvenemıyom onu gectım regl olunca bıle ustunemı goruyorum dıye kendımı yıyıp bıtırıyorum gercı ıgne oldum hala oyleyım fakat bıraz daha rahatım:1:

Kızlar merhaba;

Madem konu açılmış yeni evliyim çekinerek soracağım lütfen kusura bakmayın ne eşim ne ben korunmak için bir şey kullanmıyoruz, geri çekilme yöntemi biraz eski olsa da öyle oluyor, bir sakıncası var mı bilgisi olan varsa bilgi alabilir miyim:17: Teşekkür ederim şimdiden :17:

ya inanırmısın yazında kendımı gordum aynı bende senın gıbıyım norlevoya bıle guvenemıyom onu gectım regl olunca bıle ustunemı goruyorum dıye kendımı yıyıp bıtırıyorum gercı ıgne oldum hala oyleyım fakat bıraz daha rahatım:1:

Ya iğneyi bende istiyordum çünkü prezevatifi sevmiyorum:)) ama oda düzensizlik yapıyor diye başlayamadımm:(

Kızlar merhaba;

Madem konu açılmış yeni evliyim çekinerek soracağım lütfen kusura bakmayın ne eşim ne ben korunmak için bir şey kullanmıyoruz, geri çekilme yöntemi biraz eski olsa da öyle oluyor, bir sakıncası var mı bilgisi olan varsa bilgi alabilir miyim:17: Teşekkür ederim şimdiden :17:

benki hıc bır korunma yontemıne guvenmeyen ınsan gerı cekılme yontemıne kesınlıkle karsıyım bak suan hamıle bıle olabılırsın hemen korun tavsıyem en azından esın korunsun oyle bı yontem eskıde kaldı

hep böyle takıntılı mısındır
yoksa sadece bebek konusunda mı
eğer hep böyleysen aman canım dikkat et
takıntı hastalığı (okb) olmayasın

kendini çok kaptırma canım yaa
bu arada bırak şu iğneleri en iyisi prezarvatif

Ya iğneyi bende istiyordum çünkü prezevatifi sevmiyorum:)) ama oda düzensizlik yapıyor diye başlayamadımm:(

ben doktora danısıp aldım canım bu ıgneyle yasmın aynıymıs lakın ınsanlar unutabılıyor dıye iğne daha rahat oluyormus ve 3 aylık ıgneyı 35 yas sonrasına tavsiye edıyolar lakın ben 23 yasındayım 1 aylık kullanıyorum dedıgım gıbı sadece bu ay bole oldum onuda strese ve havalara baglıyorum acıkcası en guvenlı bende senın gıbı takıntılıyım cunku hamıle kalıcagımı dusunmuyorum acıkcası iğneyle hamıle kalırsam artık çocuma süpermen adını koyucam:52::52::52::52:

ayy canım ben hiç sevmiyorum o prezarvatifleri eşimde sevmiyor eşim hep diyor ki (et ete değecek):52:

hep böyle takıntılı mısındır
yoksa sadece bebek konusunda mı
eğer hep böyleysen aman canım dikkat et
takıntı hastalığı (okb) olmayasın

kendini çok kaptırma canım yaa
bu arada bırak şu iğneleri en iyisi prezarvatif

canım calısıyorum ev ve araba aldık ıkısınınde borcu var eşime calısıp destek olmalıyım bu yuzden takıntım var ve ıgne sonucta her ay oluyorum cocuk olursa bısı olmasından korkuyorum ve sıgara ıcıyorum malesef ıste bunlara karsı takıntım bu yuzden yoksa ara ara çocuk cok ıstıyorum ama borcumuz var

Back
X