evli bayanlar yardim edermisiniz

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
Ben yeni evliyim 1ay oldu evleneli fakat cinsel iliskiden sonra vajinami nasil temzliycem kaygan oluyor temizliyebilcegim kadar yapmaya calisiorum ama abdest alirken icimde kalanlar cikio tekrar basa sarmak zorunda kaliyorum internetten araştırdım belli bi saat uyuyun falan diyor onuda denedim ama hala icimde kaliyor yoksa benmi evhamlaniom şimdiden çok sağolun...

Ben yeni evliyim 1ay oldu evleneli fakat cinsel iliskiden sonra vajinami nasil temzliycem kaygan oluyor temizliyebilcegim kadar yapmaya calisiorum ama abdest alirken icimde kalanlar cikio tekrar basa sarmak zorunda kaliyorum internetten araştırdım belli bi saat uyuyun falan diyor onuda denedim ama hala icimde kaliyor yoksa benmi evhamlaniom şimdiden çok sağolun...

Sen normal temizliğini yaptıktan sonra tam anlamıyla daha sonra çıkanlar abdest bozmuyor diye biliyorum.

Sen normal temizliğini yaptıktan sonra tam anlamıyla daha sonra çıkanlar abdest bozmuyor diye biliyorum.

evet temizliğini yapıp abdestini aldıktan sonra gelenler için abdest gerekmiyor , abdest sonrası günlük ped kullanabilirsin

Canim onlara yapacak birseyin yok. Yikan cik. Ta ertesi gun bile gelir o. Takma. Abdestini al cik. Gunluk ped kullan. Yada hic istemiyorsan esin prez.tif kullansin en temizi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saolun kizlar içimi rahatlattiniz yani smdi ben temizlenip abtestmi aldiktan sonra tum vücudumu yikarkenki siviyi onemsemiyim yikayip cikiyim tekrar almama gerek yok bide sey iliski bitiminde wc gidip temizliyorum olmasi gereken o dimi kimse bilgi vermedi iste dedikodu arasinda bildiklerimden ibaret o yuzden size soriyim dedim bide abdest alirken niyetinizi nasil yapiosunuz ben ezubesmele cekiorum niyet ettm gusul abdestimi almaya cunuplukten kurtulmaya allahim ben dışımi sen icimi temizle yarabbim diyorum. Yoksa diirek gusul abdestmi almayami diyim ?

aynı sorun bendede var ama dıkkat etmek lazım abdestten sonra gelen sıvı erkege aıtse bısey olmuyr ama bayana aıtse tekrar abdst almak lazım ben ıctekı kayganlık gıdıne kadar yıkıyorm tekrar gelmıyor

Saolun kizlar içimi rahatlattiniz yani smdi ben temizlenip abtestmi aldiktan sonra tum vücudumu yikarkenki siviyi onemsemiyim yikayip cikiyim tekrar almama gerek yok bide sey iliski bitiminde wc gidip temizliyorum olmasi gereken o dimi kimse bilgi vermedi iste dedikodu arasinda bildiklerimden ibaret o yuzden size soriyim dedim bide abdest alirken niyetinizi nasil yapiosunuz ben ezubesmele cekiorum niyet ettm gusul abdestimi almaya cunuplukten kurtulmaya allahim ben dışımi sen icimi temizle yarabbim diyorum. Yoksa diirek gusul abdestmi almayami diyim ?

Ben hiç böyle niyet etmedim. “ben dışımı sen içimi temizle” güzel tabi ama niyet ettim gusül abdestimi almaya demek de yeterli.

nıyet ıse mezhepe göre değişiyrmesela safıılerde nıyet farz tabı nıyet etmk lazım yınede

sen gusulünü alır işine bakarsın ..
çıkanlar için günlük ped yada peçete kullan cnm ...

Canim onlara yapacak birseyin yok. Yikan cik. Ta ertesi gun bile gelir o. Takma. Abdestini al cik. Gunluk ped kullan. Yada hic istemiyorsan esin prez.tif kullansin en temizi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Prez.tif kulaniyoruz ama son aşamaya yaklasirken sprm değil ama zvk suyu geliyo bilmiorumki ya bi kayganlik oluyor nekadar temizlesemde o yüzden dedim.

dikkat edin ve sakın vajina içini yıkamayın.aksi takdirde kokulu akıntınız ve enfeksiyonunuz olur.oranın kendini temizleme özelliği varmış.su dışında bişey değdirmeyin diyolar.benim başıma geldi de.şimdi biraz daha dikkat ediyorum..uyarayım istedim :30:

hayırlı olsun
mutluluklar dilerim öncelikle

sorununa gelince
malesef kesin bir çözüm yok
nasıl korunuyorsun bu arada
kondom kullanmıyorsunuz anlaşılan

aynı sorun bendede var ama dıkkat etmek lazım abdestten sonra gelen sıvı erkege aıtse bısey olmuyr ama bayana aıtse tekrar abdst almak lazım ben ıctekı kayganlık gıdıne kadar yıkıyorm tekrar gelmıyor

Bende ugrasiyorum ama bi bitiremiyorum benden gelmesii imkansız cunki ben bosalamiyorum istiyorum ama bibiyemiyorum zamanla duzene girer diye onemsemiyoruz

Bende ugrasiyorum ama bi bitiremiyorum benden gelmesii imkansız cunki ben bosalamiyorum istiyorum ama bibiyemiyorum zamanla duzene girer diye onemsemiyoruz

esın korunuysa demekkı o sıvı sana aıt aynısın yasadm bende su ıle yıkıyrm zaralı denılıyr ama elhamdulıllah zararaını gormedm ben kayganlıgın gıtmesı uzun surer bol su ıle yıka

esın korunuysa demekkı o sıvı sana aıt aynısın yasadm bende su ıle yıkıyrm zaralı denılıyr ama elhamdulıllah zararaını gormedm ben kayganlıgın gıtmesı uzun surer bol su ıle yıka
Icine su girmior zaten okadar sinir oluyorumki kolayini bulsam camasirsuyu ile temizliycem :) şaka bol bol su ile yikiyorum p.rmkla ici.e bakıyorum zor oluor ama faydasi varmidir

İlişkiden hemn sonra wc ye git idrarla atıyor çoğu normal üstten yıka fazla parmaklama gerek yok ama böle Zıplar gibi silkelen akar :)

Onu engelleyemezsin ki... Ertesi gün bile gelir... O kadar çok şeytanın vesvesesine kanmamak lazım. Ben de 5 vakit namaz kılıyorum ama tekrar akıntım olsa bile iltihap akıntısı gibi düşünüyorum ve namaza devam ediyorum. Tabi bunun için günlük ped kullanıyorum. Böylece kirlendikçe hemen değiştirebiliyorum :)

Back
X