- Konu Sahibi papatyaaa00
Tüm konularını okudum canım.
Öncelikle şunu belirteyim nişanlın şimdilik ailesi hakkındaki konuşmalarına alttan alır,
haklısın,idare et, ne yapayım söz sorun olmayacak vs der seni sakinleştirir.
Ama sakın aldanma şunu bil ki evlendikten sonra ailesine karşı edeceğin her laf,söz için
sana ters yanıtlar verecek, çünkü bıkacak.
Hatta bir zaman sonra kendi ailesini savunmak için senin aileni suçlamaya başlayacak,
onların eksiklerini arayacak.
Bunu kötü biri olduğu için yapmıyor. İnsan psikolojisi biz de olsak aynısını yaparız.
Düşün sürekli senin ailenin eksiklerinden bahseden eşine karşı bir zaman sonra sen de
yeterrrr diyerek onun ailesini öne sürmeye başlarsın.
Susturmanın en kolay yolu bu çünkü..
Bir konunda nişanlını fiziksel olarak beğenmediğini,kararsızlık yaşadığını söylemişsin ki bence
bu aile sorunundan daha büyük eğer çözülmediyse..
Çünkü aşkın ne kadar büyükse tahammülün o kadar çok olur.
Sevgi eksikliği söz konusuyken evliliğindeki her eksik,yaşadığın en ufak sorun senin sabrından
azar azar alıp götürecektir. Ve bir gün o evliliğin sonu gelecektir.
Kendimi özetleyeyim biz eşimle her şeyi kendimiz yaptık.
Babası o kadar cimri biri ki bana eltimin gelinliğini önerdi.
Ondan hiç bir şey istemediğimiz halde yaptı bunu.
Ki ben çalışan bir bayanım bir aylık maaşım en iyi gelinliği alır canım.
Adam bir dk düşünmedi görgüsüzce bunu teklif etti bana. O kadar cimri.
Düğünü takılardan ödedik kendimiz. Millete düğün yaptım oğlumu evlendirdim diye anlatır.
Aynen ben de senin gibi hep sinir olurum.
3 tane evi var. Bir ev daha alacak parası da vardır eminim.
Ama para var adamda huzur yok. Huzursuz huysuz bir tip.
Çok uzun zaman eşimi bunlarla yordum. Babasına kızıp kızıp ona söylendim.
Başlarda alttan yine aldı evlilik öncesi gibi görme sen,idare et,duyma ben de sevmiyorum ama
ne yapayım babam saygı duymalıyız dedi.
Ama ben başkalarının yanında da ailesini kötüledim ve
en son eşim dayanamadı artık bunun için kavga eder olduk.
Ben de istesem senin ailenin eksiğini bulurum bulamaz mıyım?
Onlar dört dörtlük mü gibi sözlerle beni üzmeye ve susturmaya başladı.
Birbirimizi bu konularla çok kırdık.
Ama sonra ben de anladım ve hakverdim kendi evladından eşinden bile para esirgeyen
hatta kendinden bile esirgeyen adam bana niye cimri olmasın?
Böyle işte.. Kabullendim ve artık daha iyiyim.
Mutluluklar dilerim sana.. Hakkında hayırlısı..
öncelikle bu kadar uzun yazıp ilgilendiğin içşin tşk ederim.evet aynen biz sizin yaşadıklarınızı ufaktan yaşamaya başladık.ben laf eder oldum onun sabrı taştı.bu da beni iyice düşünmeye itti.yine benden vazgeçmedi yine alttan almaya devam etti ama ilerde ne olur bilmiyorum ama ailesi hakkında kötü konuşulunca insan çok kötü oluyor bunu anladım.hakkımızda hayırlısı gerçekten çok zormuş
diğer kounlarımı okumuşsunuz biraz fiziksel beğeniyle ilgili de bahsetmek istiyorum.ben aslında nişanlımı ilk gördüğüm anda çok beğenmiştim.yani aman aman yakışıklı bulmadım ama fena değil sempatik dedim geçtim.ama daha sonraları çevremden bazı arkadaşlarım nişanlımın yaşını daha küçük gördüler minyon tipli olduğu için.sanki çocuk gibi duruyo dediler.o zaman çok canım sıkılmıştı.boyundan dolayı öyle söylüyorlardı.boyu 1.70 benimki 1,65 ama ben ona göre daha iri duruyorum sanki.yanında topuklu ayakkabı giyemez oldum.bazen bir yere giderken geriliyorum ne derler yakıştırırlar mı laf söz ederler mi diye çok gergin oluyorum.bu sadece dışarda oluyor evde hiç umrumda olmuyor kısa uzun.bunu biraz aştım ama pekte aştım sayılmaz.ilerde geçer çevreyi takmam diye üstünde durmuyorum ama inşallah geçer.onu mutsuz ederim diye vazgeçmeyi bile düşündüm ama yapamadım.alışmışım sevmişim sırf boyuna takılıyorum ayrılalalım diyemedim.boyu bir 10 cm daha uzun olsaydı hiçbir derdim olmayacaktı.aile konularınıda aşarız inşallah sorun yaşamayız.