Evli Bir Erkeğe Bebişim Diyen Evli Hatunlar

resigned

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
709
32
318
Ankara
Çalıştığım yerde iki tane evli bayan var. İkisi de namus engelli! Evli bir erkek var, ona uluorta asılıyorlar. Ben de mi bir anormallik var da takıyorum yoksa bunlar normal mi? Bir bayan evli bir erkeği şappala şuppala öper mi? Ona “bebişim” der mi? Adamı zorla üstüne üstüne giderek baştan çıkarmaya çalışıyorlar. Gül gibi de bir eşi var, o kadar üzülüyorum ki kadıncağıza… Tabi bu namus engellilerin kocacağızlarına da… Ne günlere kaldık Allah'ım ya!

Tovbe tovbe...
İnsanlik nereye gidiyor boyle....
Bide utanmadan bebisim mi diyorlar..
Ben adamin tepkisini merak ettim boyle olunca ??

Ben bir kadının bir erkeği bebişim diyerek baştan çıkarmaya çalışacağını sanmıyorum. Baştan çıkarmaya çalışan insan daha farklı yaklaşır bana göre. Tabi bahsettiğiniz insanlar iş arkadaşıysa daha profesyonal davranmaları daha iyi olurdu ama adamı sempatik buluyor, o yüzden yakın davranıyor olabilirler sadece.

art niyetli yada değil hiç hoşlanmam böyle şeylerden.bence bi insan sınırını bilmeli

sempatikte bulsa kanı da kaynasa düzgün bir kadın karşıdaki erkeğin yanlış anlayacağı ihtimalini düşünerek adam gibi davranır. ne kadar basit kadınlar var, erkeklerin ne pislik düşünceli olduğunu bilmiyorlar sanki.

benim arkadaşlarım arasında da bizden yaşça küçük,kardeşimiz gibi gördüğümüz bir arkadaşa bebişim deriz bazen,ne var ki bunda? ama öpmek kısmında tabii duralım,o kadar değil.

ayrıca namus engelli kavramını da ilk defa duydum,siz mi koydunuz bu tanıyı? ilginç olmuş.

kadın adamı zorla öperken adam ne yapıyor acaba merak ettim?

Son düzenleme:
Başlığı okuyunca 'evli'kadınların eşlerine 'bebişim' denmesinden bahsediliyor sandım.

Ben de bize ne ki ne biçim konu diyecektim ki,başkasının kocasına 'Bebişim'diyen kadın varmış onu da öğrendim şok oldum.

Evli değilim biri benim kocama 'bebişim' dese acaba kadını ne yapardım diye bi de empati kurayım dedim?

Yok öyle bir dünya yaa, kim diyo öyle başkasının kocasına 'bebişim' Allah aşkına? Ben hiç görmedim,inanmak istemiyorum.

Çalıştığım yerde iki tane evli bayan var. İkisi de namus engelli! Evli bir erkek var, ona uluorta asılıyorlar. Ben de mi bir anormallik var da takıyorum yoksa bunlar normal mi? Bir bayan evli bir erkeği şappala şuppala öper mi? Ona “bebişim” der mi? Adamı zorla üstüne üstüne giderek baştan çıkarmaya çalışıyorlar. Gül gibi de bir eşi var, o kadar üzülüyorum ki kadıncağıza… Tabi bu namus engellilerin kocacağızlarına da… Ne günlere kaldık Allah'ım ya!

erkek yas olarak cokmu ufak onlardan acaba :44:
kardesi olarak görüdükleri icin rahatlar dicem ama sappala suppalada öpülmez tabiki :19:

benim arkadaşlarım arasında da bizden yaşça küçük,kardeşimiz gibi gördüğümüz bir arkadaşa bebişim deriz bazen,ne var ki bunda? ama öpmek kısmında tabii duralım,o kadar değil.

ayrıca namus engelli kavramını da ilk defa duydum,siz mi koydunuz bu tanıyı? ilginç olmuş.

kadın adamı zorla öperken adam ne yapıyor acaba merak ettim?

adamın namusunda bi engel yok sanırım?

Bu durumda baynlar fazlaca laubali. Ama mesafeli olmasi gereken evli olan adam. Her ustune atlayana meydan vermeyecek. Sapur supur kendini opturuyorsa ben kadinlar kadar adama suc bulurum

adamın namusunda bi engel yok sanırım?

galiba...ben de oraya takıldım,zaten kadınlar olayı abartmış ama hiçbir kadın da hiçbir adamı zorla öpmez.ancak birkez olur ikinci de ağzının payını alır oturur.

alan razı satan razı durumu var sanırım.

adamda belki sizin duymadiginiz görmediginiz bir yerde yavrum falan diyordur
ne biliyorsunuz ki hemen kadinlari karaliyorsunuz
baskalarinin namusu size kalmadi sanirim
ortada sizin düsündügünüz gibi birsey olsa bence öyle uluorta olmaz öyle seyler

Tovbe tovbe...
İnsanlik nereye gidiyor boyle....
Bide utanmadan bebisim mi diyorlar..
Ben adamin tepkisini merak ettim boyle olunca ??

Canım adam ne yapsın, olabildiğince çekiniyor ama bunlar edepsizliği almışlar ele çıkmışlar yola. Bunlar ısrarla adama musallat oluyorlar.

Bence de buyuk terbiyesizlik, yuzsuzluk.
Hadi kadinlar terbiyesiz de, adam da hic mi tavrini koyamiyor? Kucucuk cocuk degil ki bu onune gelen sapur supur opebilsin, koca adam yahu! Hot dese bir daha yanina yaklasamaz o kadinlar yani.

adam adam gibiyse o sınırı ,tavrını baştan belli ederdi..bak bakalım o zaman bebişim diyip yalap şulap da öpebiliyorlar mıydı ?

zorla mı öpüyorlar ?!! hiç sanmıyorum :19::19::19:

herkes yerini bilecek.

adamda belki sizin duymadiginiz görmediginiz bir yerde yavrum falan diyordur
ne biliyorsunuz ki hemen kadinlari karaliyorsunuz
baskalarinin namusu size kalmadi sanirim
ortada sizin düsündügünüz gibi birsey olsa bence öyle uluorta olmaz öyle seyler

Yok, ben kuru yere kurt düşüren tiplerdenim, hemen ufacık bir şeyi büyütürüm! Başkaları da namussuzluklarını benim gözümün görmediği yerde yapsınlar, bana kalmasın.
Ulu orta olduğu için rahatsız oluyorum!

Var öyle cins kadınlar..
Ankara'da otururken dikmende evin yakınında büyük bir market vardı.. iki kasiyer kız,eşimi görünce bir sırıtmaya başladılar, hoşgeldiniz diye sırıtmalar bir ilgi bir alaka ama benim yüzüme bakan yok :47: delirdim ya!! İçine düşecekler,eşimde şaşkın bana bakıyor!dondurulmuş patates bakıyor eşim,kız hemen atladı ben bulayım size diye gömüldü dolaba,kapağını kapatıp onu ezesim geldi :47:
Düşün yani karısıyla el ele gelen adama karısının yanında asılıyorlar ama nasıl asılmak :47: :47:

Bir kızdım eşime nereden yüz buluyorlar diye kıyameti kopardım..

Tabi bir daha değil oraya gitmek,önünden geçerken bile yavaşlarsan oyarım dedim :27: eşimde yemin etti,söz verdi..Konu kapandı :47: :27:

Canım adam ne yapsın, olabildiğince çekiniyor ama bunlar edepsizliği almışlar ele çıkmışlar yola. Bunlar ısrarla adama musallat oluyorlar.

olabildiğince çekiniyor nasıl bişey?

iş arkadaşım olan bir erkek bana bebişim deyip beni öpmeye kalksa ağznın ortasına zumzuğu yer:47:

adam da tepkisini koyacak,öyle olabildiğince değil,direkt çekinecek.

kadınlar kadar o adam da hatalı.

Back
X