namus engelliden ziyade beyin engelli çok insan var toplumda...
düşüncelerime katılmıyorsan adam gibi uyar.haddini terbiyeni aşma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
namus engelliden ziyade beyin engelli çok insan var toplumda...
ben kendimi açıklayayım bayanlar.çoğu kişi kendinden biliyorsun heralde,beyin engelli falan bir sürü laf sokmaya çalışıyor akıllarınca(!)
ben kutsal kitabımızı okuyamıyorum yazılarından dolayı.ama okuduğum bir metinde surelerle desteklenmiş bir yazıydı onu paylaştım.ne bir kişiye özel olarak çatmışlığım ne de hakaret etmişliğim vardır.zaten konu sahibinin anlattığı olayda erkeği de yüceltmedim ikisinde de suç dedim.mesafesini koymalı dedim.ama yine tekrar söylüyorum bu açılan konuda suçun çoğunluğu o kadınlara ait.
bir kişiyi uyaracaksanız kelimelerinizi dikkatli seçerek uyarın.
O evli adam da müsade etmeseymiş o zaman,adam da hoşnut ki o kadınları engellemiyor.Alan memnun satan memnun yani.
..Senin gözünde bir erkeğe selam veren her kadın namussuz sanırım.Yorum yaparkenki hıncına bakılırsa birisi seni sağlam aldatmış,kendi kendine hırs yapmışsın.Üzüldüm sana:)
düşüncelerime katılmıyorsan adam gibi uyar.haddini terbiyeni aşma
Bunu nerden çıkardın? Yaşayarak mı öğrendin bunu? Senin aldatılmaların rutinleşmiş olmalı ki hırs filan yapmıyorsun heralde. Tecrübeli biri olarak bana hırsımın nasıl üstesinden geleceğimi öğretirsen minettar olurum.
sevgili kadınlar ben okuduğumu söyledim.başlık da cehennemin çoğu kadınlardan oluşur neden? diye bir başlık.içinde çeşitli ayetlerle desteklenmişti.ama açıkçası kutsal kitabı açıp oradan okumadım ki zaten yazılanları okuyamıyorum.
artı ben birinize çıkıp siz ahlaksızsınız,sizsiniz veya özel isim belirterek sen yaptın da demedim.o yüzden siz de kalkıp bana sen böylesin diyemezsiniz.
konu sahibinin anlattığı olayda en büyük suç o kadınlara aittir.
Sen yoksa namussuzlar derneğinin koordinatör ablalılığını mı yapıyorsun da beni sorguluyorsun? Bana kaldı, var mı diyeceğin? Senin gibi namus engellilerin kızışmış bir halde ortalıkta cirit atmasından rahatsız oluyorum. Olamaz mıyım?
Şimdi okudum bu yazılanları. Ne kadar terbiyesiz bir yorum, hemde dibine kadar. (Egem için banlanırımda hiç sorun değil)
Egem haklı o kadınlarla derdin olmasa gelip burada dedikodu yapmazsın.
Sen yoksa namussuzlar derneğinin koordinatör ablalılığını mı yapıyorsun da beni sorguluyorsun? Bana kaldı, var mı diyeceğin? Senin gibi namus engellilerin kızışmış bir halde ortalıkta cirit atmasından rahatsız oluyorum. Olamaz mıyım?