Evli Bir Erkeğe Bebişim Diyen Evli Hatunlar

O evli adam da müsade etmeseymiş o zaman,adam da hoşnut ki o kadınları engellemiyor.Alan memnun satan memnun yani.

Ama konu sahibi sözüm sana ömrümde senin kadar kıskançlıkla dolup taşan bir insan daha görmedim.Seninle aynı fikirde olmayanlara verdiğin cevapları okurken hemcinsin olarak ben utandım.Senin gözünde bir erkeğe selam veren her kadın namussuz sanırım.Yorum yaparkenki hıncına bakılırsa birisi seni sağlam aldatmış,kendi kendine hırs yapmışsın.Üzüldüm sana:)

ben kendimi açıklayayım bayanlar.çoğu kişi kendinden biliyorsun heralde,beyin engelli falan bir sürü laf sokmaya çalışıyor akıllarınca(!)
ben kutsal kitabımızı okuyamıyorum yazılarından dolayı.ama okuduğum bir metinde surelerle desteklenmiş bir yazıydı onu paylaştım.ne bir kişiye özel olarak çatmışlığım ne de hakaret etmişliğim vardır.zaten konu sahibinin anlattığı olayda erkeği de yüceltmedim ikisinde de suç dedim.mesafesini koymalı dedim.ama yine tekrar söylüyorum bu açılan konuda suçun çoğunluğu o kadınlara ait.
bir kişiyi uyaracaksanız kelimelerinizi dikkatli seçerek uyarın.

ben kendimi açıklayayım bayanlar.çoğu kişi kendinden biliyorsun heralde,beyin engelli falan bir sürü laf sokmaya çalışıyor akıllarınca(!)
ben kutsal kitabımızı okuyamıyorum yazılarından dolayı.ama okuduğum bir metinde surelerle desteklenmiş bir yazıydı onu paylaştım.ne bir kişiye özel olarak çatmışlığım ne de hakaret etmişliğim vardır.zaten konu sahibinin anlattığı olayda erkeği de yüceltmedim ikisinde de suç dedim.mesafesini koymalı dedim.ama yine tekrar söylüyorum bu açılan konuda suçun çoğunluğu o kadınlara ait.
bir kişiyi uyaracaksanız kelimelerinizi dikkatli seçerek uyarın.

ben de arapça bilmiyorum, türkçe çevirisinden okuyabilirsin...

O evli adam da müsade etmeseymiş o zaman,adam da hoşnut ki o kadınları engellemiyor.Alan memnun satan memnun yani.

..Senin gözünde bir erkeğe selam veren her kadın namussuz sanırım.Yorum yaparkenki hıncına bakılırsa birisi seni sağlam aldatmış,kendi kendine hırs yapmışsın.Üzüldüm sana:)

Bunu nerden çıkardın?
Yaşayarak mı öğrendin bunu? Senin aldatılmaların rutinleşmiş olmalı ki hırs filan yapmıyorsun heralde. Tecrübeli biri olarak bana hırsımın nasıl üstesinden geleceğimi öğretirsen minettar olurum.

Son düzenleme:

Bunu nerden çıkardın?
Yaşayarak mı öğrendin bunu? Senin aldatılmaların rutinleşmiş olmalı ki hırs filan yapmıyorsun heralde. Tecrübeli biri olarak bana hırsımın nasıl üstesinden geleceğimi öğretirsen minettar olurum.

Yanlış yazmışım resigned bu üyeye itafen yapmıştım o yorumu,okuduğum o çirkin yorumlar o üyeye aitti.Kusura bakmayın.Konu sahibinin o olduğunu sanmıştım.

Son düzenleme:
arkadaslar su konuya sadece acıklık getirmek istedim.cehennemin cogunu kadınlar olusturacak diyen peygamberimizin hadisidir oda sundan sebep
kocalarının ayıbını dısarı vurup (ayıp derken maddi gecim falan) nankörlük yapan kadınlardan bahsediyo. yoksa kimse cennete yada cehenneme gidicem diye bi garanti içine girmesin :)
bunu sadece yüce Rabbim bilir.bizden umut etmesi.

Kadinlarin namuslu yada namussuz olduklarini bilemeyiz,namus farkli bir kavramdir.is arkadasiniz olan bayanlar belli ki oldukca rahat insanlar,bu tarz davranislardan bende hoslanmam bende rahatsiz olurum.muhafazakar birisi degilimdir,rahat yetistirildim fakat ben nisanlimi bile ki ilerde esim olsada ayni sey gecerlidir ulu orta opmem,laubali tavirlardan hoslanmam..fakat bu bayanlar belli ki bi cok insana gore farkli rahat tipler,ama biz onlarin namuslari hakkinda yetkili degiliz.eger is arkadasiniz olan beyefendi ilk yaptiklarinda uyarsaydi ne bebis kalirdi ortada ne de opmek.her erkek aldatmaz,her erkek bu tarz olaylara meyilli degildir ve her kadinda kuyruk sallamaz.o kadinlar o adami opse bile bilemeyiz niyetlerini ve adam opturuyo olsa bile kendini yinede emin olamayiz esini aldatip aldatmiycagandan niyetlerinin bu oldugundan.cesit cesit bir cok insan var,ve hayatin bizi nereye surukleyeceginden hic bi zaman emin olamayiz ama cok iyi bildigim bisey var ki kimse kinanmaz bu hayatta ayipladigin karsina cikar cunku..ne ben ne de herhangi biri bi bayanin namusunu yargiliyabilecek insanlar degiliz herkes kendi secimleri dogrultusunda cizer yolunu..ama eger bende sizin yerinizde olsam rahatsiz olurdum ve terbiyesiz olduklarini dusunurdum acikcasi evliyi falan gectim ben bi bayanin bi erkekle,hatta bi bayanin bi bayanlada arasinda sinirlari,mesafeleri olmalidir.fakat bu benim fikrim,herkesin degil.baskalarinin fikirlerine hayatlarini yasayis tarzlarina saygili olmam gerektigini kucuk yasima ragmen,cok kucukken ogrendim.herkes kendi hatalarindan sorumludur.bize dogru gelmeyen herseyi duzeltemiyoruz ve karsinizdakiler kucuk insan degil zaten tavirlarini karsilikli olarak 2tarafta yanlis gorse bu sekilde davranmazlardi.ben bu olayda bebisimden daha cok namus kavramina takildim acikcasi,her ne olursa olsun cok afedersiniz ama bi kadini esinden baska biriyle yatak odasinda falan basmaniz lazim namussuz demek icin,cunku namus ozel ve anlamli bi kavramdir bu kadar basite indirgeyip insanlari damgalamayalim.

sevgili kadınlar ben okuduğumu söyledim.başlık da cehennemin çoğu kadınlardan oluşur neden? diye bir başlık.içinde çeşitli ayetlerle desteklenmişti.ama açıkçası kutsal kitabı açıp oradan okumadım ki zaten yazılanları okuyamıyorum.
artı ben birinize çıkıp siz ahlaksızsınız,sizsiniz veya özel isim belirterek sen yaptın da demedim.o yüzden siz de kalkıp bana sen böylesin diyemezsiniz.
konu sahibinin anlattığı olayda en büyük suç o kadınlara aittir.

O başlığı görüp ciddiye almanız üzücü... :ssz: Kuran'da okumadığınız bir şeyi sanki orada öyle yazıyormuş gibi anlatamazsınız..Ben okudum ve okumaya devam ediyorum öyle bir şey yazmıyor,eminim ve söylüyorum. :ssz:

Lütfen dikkat edelim, burada bir sürü yaşı küçük okuyucu da var en azından onları ( ve toplumun çoğunun da Kuran'ın okumadığını düşünürsek)yanlış yönlendirmeye kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.. :ssz:

Ay yoksa derdin seni öpmedikleri için mi :)

Eğer derdin bu değilse bunun dert değil, dedikodu olduğunu biliyorsun değil mi ?

Son düzenleme:
Sen yoksa namussuzlar derneğinin koordinatör ablalılığını mı yapıyorsun da beni sorguluyorsun? Bana kaldı, var mı diyeceğin? Senin gibi namus engellilerin kızışmış bir halde ortalıkta cirit atmasından rahatsız oluyorum. Olamaz mıyım?

Şimdi okudum bu yazılanları. Ne kadar terbiyesiz bir yorum, hemde dibine kadar. (Egem için banlanırımda hiç sorun değil)

Egem haklı o kadınlarla derdin olmasa gelip burada dedikodu yapmazsın.

Son düzenleme:
Şimdi okudum bu yazılanları. Ne kadar terbiyesiz bir yorum, hemde dibine kadar. (Egem için banlanırımda hiç sorun değil)

Egem haklı o kadınlarla derdin olmasa gelip burada dedikodu yapmazsın.

boşver canım değmez.yönetim ilgilenir nasılsa:16:

yarasına parmak basmışım demekki,gerçek yüzünü ortaya çıkarmış:34:

Sen yoksa namussuzlar derneğinin koordinatör ablalılığını mı yapıyorsun da beni sorguluyorsun? Bana kaldı, var mı diyeceğin? Senin gibi namus engellilerin kızışmış bir halde ortalıkta cirit atmasından rahatsız oluyorum. Olamaz mıyım?

Egem için söylenen bu çirkin sözleri esefle kınıyorum..

Konu sahibi maksadını aşan cümleler kurmuş burada ...

konu ne olursa olsun kimsenin kimseye bu şekilde tabirler kullanmaya hakkı asla yoktur. nasıl kelimeler bunlar,kadınlığımdan utandırdınız beni.... evli çoluk çocuk sahibi yaşı sizden büyük bir bayana hakaret tarzı kelimeler kullanıp da sonra da iki bayan evli adama sarkmış diye yargılamaya da hakkınız olmadığını düşünüyorum :19:

ya yani yorum yapmayım dedim ama yıl olmuş 2013 hala bazılarının derdi aman da şeytan kadınlar erkekleri nasıl baştan çıkartacaklar aman kocalarımız elden gidecek sıkı tutun kızlar....
zaten sonraki yazılan yorumları görünce ilk mesajın da doğruluğuna inanmıyorum en fazla el sıkışmışlardır ha bir de el sıkıştıktan sonra öperken hani yanak değdirirsin ya öyle bişey vardır.En fazla o da belki öyle bişey de yok bir kadın ortamda (güzelliğiyle,davranışlarıyla,bilgisiyle,becerikliliğiyle vs) öne çıkıyorsa onun kıskançlığı da olabilir.

Back
X