evli bir kadının evli bir adamla telefonda konuşması(samimi) doğrumu???

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
688
bu sorunun cevabı açık biliyorum doğru değil ama gel gelelim bazı kendini kaptıran insanlar yapıyo,burda bi çok konu okudum,aynısını bende yaşadığım için sormak istedim,,

adam evli kadında öyle,daha çok yeni başlamışlar adam ne yapıp edip kadının numarasını alıp onu ikna etmiş,ve şuan gayette normalmiş gibi konuşuyolar,ilerisi olabilir diye düşünüyo adam,klasik laflar adamın evliliği bitmiş,eşiyle arasında hiçbirşey olamazmış ve boşanmayı düşünyormuş fakat çocuğu olduğu için beklemek zorundaymış boşanırsa çocuğu göztermemekle tehdit ediyolarmış,şuan çocuk 5 yaşında 7yaşına kadar beklemek zorunda olduğunu söylemiş çünkü mahkeme çocuğu adama vermiyormuş şimdi,
ama kadın evliliği devam ediyo mutsuz sadece oda yaslanıcak biyer arıyo,tuta tuta böyle bi yol tutmuş,her seferinde bana söylüyo,yanlışmı yapıyorum diye,neler söyledimse bu seferde onun yanında olmamı söylüyor,akıl ver bana diyo,ben daha napabilirimki,
benim şaşırdığım olaysa,adam buna daha ilk tel görüşmesinde,bigün olaki ben eşimden ayrıldım ,sende ayrıldın diyelim bana kaçarmısın demiş,bunun üzerine benim arkadaşımda afallamış aklı başına geliceği yerde hala bana soruyo bu adam cidden beni seviyomu acaba benimle bi gelecek kurmayımı düşünüyo diye,ne diycemi şaşırdım bu adamın niyeti ne sizce,napıcam nasıl ikna edicem bu kızı ben,
ya bununda çocuğu var bide,mutsuz bi evlilikte yapılması gereken böyle şeylermi sizce:26:

bu sohbette kadın masum degıl..adam zaten degıl de..ben öylee bosluktan ılgısızlıkten baskasının ılgısıne dayanamayıp yelkenlerı suya ındıren kadınlara gıcık oluyorum..ınsan kınadıgını yasamadan ölmezmiş kınamayayım ama..şiddetle karsı oldugum bır durum..eşinden memnun degılsen bosanırsın...çırkın sen surada dur ben bır guzel arayayım..olmazsa sana dönerim bana ters..memnun değilsen boşan arkadaşş..evlı baska bır erkekle sırf bosluktasın dıye neden sohbet edıyorsun..o cocuklar senden nefret edecekk..annelerının baska bır erkekle flortlestıgını duyuncaa neffret edeceklerrr ondan..ama ben boyle kadınların cocuklarını dusunduklerıne de ınanmıyorum..boyle ınsanlar sadece kendılerını dusunurler..baskalarını dusunmezler..bahane de hazır..ilgi göremiyorumm..kocam benle ılgılenmıyor..

Şöyle düşün ceanım ki Allah korusun cemi ümlemizden uzak etsinböyle şeyleri. Senin eşin evliliğnizde mutsuz olsun boşanmış yada boşanmak üzere olan yada ne bileyim bir kadınla görüşüyor yada eşin yalanlar söylüyor evli bir kadına yada belki doğru barışma ümitleri var ama vs ki bu durum bilinmeyen bir durum adam nedir ne değildir beli değil evliliği açısından hayatında sen varken evliliğinden sıkılmış bir kadın ile görüşüyor ve o kadın arkadaşına anlatmış destek bekliyor. Böyle düşünerek arkadaşına yardımcı olmalısın. Arkadaşına da aynı örneği vermelisin. Evliliğinden sıkıldıysa eşinden boşansın sonra ne yapıyor ise yapsın ha yok boşanmıyor ise kocam cebimde dursun bu adamla eğleneyim falan ne erkeğe ne kadına yakışmıyor ki ben buna insanlık demiyorum zaten hayvanlardan farkımız kalmıyor işler bu duruma gelince kusura bakma ama benim fikrim bu. Allah kolaylık versindiyorum sana arkadaşına da akıl fikir evrsin.

teşekkür ederim haklısın mantıklı,yarın empati kurmasını söyliycem,eşinden boşanmasınıda,bakalım boşanmam derse demekki eğlenicek birisini arıyor demekki,benim fikrimde bu yönde kadın boşansın ne yapıcaksa yapsın hakkıdır,ama evliyken o adamada yazık,,aynısını kocası yapsa kadın kabullenirmiydi acaba aynısını:19:

Bence kabullenmezdi hatta buıraya üyeyse kocam beni aldatıyor ne yapayım diye yazardı mutlaka normal bir insan aldatılmayı kabul etmez ha çocukları vardır başa çaresi yoktur mecburiyetten kabullenmek zorunda kalır ona birşey diyemem ama bağlayan yoksa aldatılıyosa kabullenmesi sadece kendisine zarer verir insanın çünkü eşim ne olsa kabulleniyor diyip bu aldatma olayı alışkanlık haline gelir :( Ben hayal bile etmek istemiyorum çok korkunç bir durum her insan için açıkçası aldatılmak bu arada arkadaşın kaç yaşında kaç yıllık evliler merak ettim.

bu tur konulari okuyunca nedense bi sinir boguyor beni
evli barkli adamsin sana mi dustu elalemin karisiyla konusmak, haa cok mu mutsuzsun bosa karini cocugunu cok dusunsen evine bagli olurdun sen.
kinamak istemiyorum ama gicik olmuyorumda degil, kimse evimde mutsuzum kocam bana ilgi gostermiyor diye elalemin evli kocasiyla flort etmesin lutfen...........

Bu adamlar kadınlar madem bu kadar mutsuz boşansınlar kardeşim! Neden karşı tarafın günahına giriyorlar?

Canım sen diyeceğini de ve mesafeni koy bu arkadaşın ile aman diyorum.

Beyinde akıl mantık bölgesi çalışmıyor aşık olunca hormonal olarak böyle bir belgesel izlemiştim:) Eskiden olsa yargılardım ama şimdi tabi hoş değil ama en azından yargılama diyorum.Bak ona anlat insan aşık olunca gözü görmüyor kulağı duymuyor ama inan ki hata yapıyorsun şöyle böyle anlat.Belki de adam aşık filan değil, ki bence oyalıyor gibi zaten değil gbi yani.Sen onun mantıklı tarafı ol ki o da ancak öyle bir şekilde düşünebilirse düşünür.Ona rağmen hala hata yapıyosa yapacak bi şey yok :31:

bu sorunun cevabı açık biliyorum doğru değil ama gel gelelim bazı kendini kaptıran insanlar yapıyo,burda bi çok konu okudum,aynısını bende yaşadığım için sormak istedim,,

adam evli kadında öyle,daha çok yeni başlamışlar adam ne yapıp edip kadının numarasını alıp onu ikna etmiş,ve şuan gayette normalmiş gibi konuşuyolar,ilerisi olabilir diye düşünüyo adam,klasik laflar adamın evliliği bitmiş,eşiyle arasında hiçbirşey olamazmış ve boşanmayı düşünyormuş fakat çocuğu olduğu için beklemek zorundaymış boşanırsa çocuğu göztermemekle tehdit ediyolarmış,şuan çocuk 5 yaşında 7yaşına kadar beklemek zorunda olduğunu söylemiş çünkü mahkeme çocuğu adama vermiyormuş şimdi,
ama kadın evliliği devam ediyo mutsuz sadece oda yaslanıcak biyer arıyo,tuta tuta böyle bi yol tutmuş,her seferinde bana söylüyo,yanlışmı yapıyorum diye,neler söyledimse bu seferde onun yanında olmamı söylüyor,akıl ver bana diyo,ben daha napabilirimki,
benim şaşırdığım olaysa,adam buna daha ilk tel görüşmesinde,bigün olaki ben eşimden ayrıldım ,sende ayrıldın diyelim bana kaçarmısın demiş,bunun üzerine benim arkadaşımda afallamış aklı başına geliceği yerde hala bana soruyo bu adam cidden beni seviyomu acaba benimle bi gelecek kurmayımı düşünüyo diye,ne diycemi şaşırdım bu adamın niyeti ne sizce,napıcam nasıl ikna edicem bu kızı ben,
ya bununda çocuğu var bide,mutsuz bi evlilikte yapılması gereken böyle şeylermi sizce:26:

Bu kadar büyük bir günaha girmeye değermiymiş! :20: Kocasının duymaması (diğerinin)karısının duymaması gerçeği ve alacağı ahı değiştirmez.. :19:

Adamın karısı kesin hamiledir o ahlaksız da oyalanmak için arkadaşını bulmuş.. o "boşanırsak bana kaçar mısın?" lafı da hikaye..Niye kaçıyorlar insan gibi yaşarlar ilişkilerini.. İğrençliğin,ahlaksızlığın farkında ki kaçarız diyor!! :20:

empati kursun arkadaşın, kocası başka hatunla bu hayallare dalsa ne yapardı.. gerçi empatiyle anlayacak olsa o haltı yemezdi.. yaşaması lazım! yaşamadan ölmeyeceğini söyle ona! ve yaşatacak olan muhtemelen o kocasını aldattığı adam!!

İki ahlaksız birbirlerini bulmuşlar işte.. sinir oldum.. :kkk: :kkk:

cok iyi bir erkek önce kendi esi ve cocuguyla ilgilenir baska kadinla degil tel konsucagi vakti cocuyla parkta gecirsin kendisinden emin olmayan kisi aldatir aldatan kadin erkek farketmez birde evliler arkadasini kullanacak sonraetrafa rezil olcak yuvasi bozulcak ortada kalcak uzak Dursun bukadar cahil insanlar bu insanlarin isi gücü yokmu onun bunun namusunda gözü bir anne yada babanin bu tür seyler yapmasi igrenc arkadasina söyle uzak Dursun seni dinlemezse sende ondan uzak dur sana zarari olur ben arkadasligimi keserim böyle birisinden daha Ileri gitmeden biraksin sonra tehditler baslar bu tür insanlar cocuklarinin esinin yüzüne nasil bakar igrenc

ben olsam bu kadınla konuşmam bile . ahlaksızlık yapıyor . eşini aldatıyor ufacık bebeği var . insan bebeğiyle ilgilenir .hayret birşey ya . ne saçmalık . adam beni seviyor mu diye soruyormuş hehe seviyor tabi . adama çocuğu verilmezmiş 7 yaşından önce alla alla bizim burda boşanmış bir adam var kızıyla yaşıyor kızda 5 yaşında . keklemiş sizi bu adam . niyeti belli kullanıp atıcak . bana kaçar mısın demesi zaten bu . evlenelim dememiş ki zaten .

arkadaşın büyük bir hatanın içinde çok büyük de vebal alıyor adam zaten rezilin teki ona diyecek söz bile bulamıyorum ve emin ol yalan söylüyordur eşini boşamaya niyeti yok arkadaşını da sevmiyordur

evliyken bunları yapmaktan ne zevk alıyorlar anlamadım.evli kadının ne evli adamla nede bekar bir adamla konuşması hiç hoş değil.aynı şey erkekler içinde geçerli.

haklısınız arkadaşlar,geçen konuştuğumda hepsini anlattım bu söylenenlerin,oda rahatsız olmaya başlamış bu durumdan aklı başına geliyo sanırım,telefonlarını açmıyomuş artık,,eşi buna çok iyi davranıyomuş artık,ona bunu yapamam evet haketmiyo kendimede yakıştıramadım zaten dedi,bir anlık bişeydi dedi,yalnız eşi buna çok kötü şeyler yaşatmış zamanında,oyüzden ona kırgın oyüzden böyle bişey yaptığını söylüyo,aynı duyguları onada yaşatmakmış amacı,
ama dedim erkek kadınlar gibi değildir,duyarsa senin için kötü olur,eğerde eşini sevmiyosan yaptıklarını unutamıyorsan bırak ayrıl ,sonra naparsan yap,sana yakışmıyo böyle şeylerle avunmak dedim,anladı ya,inşallah doğru yolda ilerler,zaten dedim eğerki gittiğin yoldan dönmeye niyetin yoksa seninle ilişkimi keserim,buna daha çok üzüldü,inşallah düzelir,,
yalnız eşinin yaptıkları akıl karı değil şok oldum:53:
neyse anlatmak ne kadar doğru olur bilmiyorum,çok kızdım ben bi dk durmazdım heralde,ama çocuğu için affetmiş,ama unutması imkansız bişey alıp kurtarasım geldi o kızı ordan,öyle bi adam herşeyi hakediyo bence:47:

Back
X