• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli-çocuklu

arkadaşlar yavaş lütfen noluyoruz,cidden anlayamıyorum yaa kız daha iki kelime edip konu açmış hemen bir bombardıman başlıyor üstüne gideceğimize yardımcı olmaya çalışsak,kimse bile bile mantıklı bi psikolojiyle evli adamla yazışmaz konuşmaz mutlaka vardır altında bir sebebi.daha anlamadan dinlemeden noluyoruz kendi hemcinslerinle dertleş evli erkekle niye dertleşiyorsun deniyor alın işte kız hemcinsleriyle dertleşmek için konu açmış ama aldığı tepkilere bak :19:

Son düzenleme:
evet bir hata yaptımm bunuda hemcinsleirmle paylaştım.. hata yaptım diye okuduğum okul hakkında yalan sölicek değilim. hiç bu kadar aşağılanmamıştım :S

evet bir hata yaptımm bunuda hemcinsleirmle paylaştım.. hata yaptım diye okuduğum okul hakkında yalan sölicek değilim. hiç bu kadar aşağılanmamıştım :S

sen bakma kimseye hata yaptigini sende paylasiyorsun ama oyle arada kaliyor ki insan yaptigi hata ile duygulari arasinda bu ikisi arasinda ki ucurumu nasil acarim demissin anlayan anlamis guzel yorumlar yapmis sen onlari dikkate al sinirlenme kotu icerik butonunu kullan sana hakaret ederlerse ben gerekeni yaparim...

sen bakma kimseye hata yaptigini sende paylasiyorsun ama oyle arada kaliyor ki insan yaptigi hata ile duygulari arasinda bu ikisi arasinda ki ucurumu nasil acarim demissin anlayan anlamis guzel yorumlar yapmis sen onlari dikkate al sinirlenme kotu icerik butonunu kullan sana hakaret ederlerse ben gerekeni yaparim...
çok sağolun ama ben bu konuyu istemiyorum kilit konulmasını istiyorum ..

ya napıyosunuz kız yardım istedi sadece demediki adamla seviyotuz aşığız karısını ortadan kaldırmamız gerekiyor demediğinizi bıramadınız noluyor biz kadınlara bizbize bu şekil yaparsak erkekler neler yapmaz yazık merhametimizi kaybettik allah acısın bize

Back
X