- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
- Konu Sahibi whitewitch
kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz, dinlemeyin kimseyi, doğurun evladınızı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grimsi, Allah sizden razi olsun, icime su serptiniz. Ben de boyle dusunuyorum. Zaten doktorlar bana premenopoz demisti, Amh degerim 0.01, ve o ay sadece bir kere birlikte olduk, benim icin bir mucize, ama anlatamiyorum kimseye:;( Devlet memuruyum, mmaasim ve evim var, ben kendim bakarim, soyadimi veririm diyorum ama ne babasi ne benim ailem kabul etmiyor. 5 yildir tanidigim adam bir canavara donustu, beni ahlaksizlikla sucluyor, evlilik disi cocuk nasil yaparmisim bu toplumda? Gunah diyorum, asil istenmeyen cocugu dogurmak gunah diyor. Kafam cok karisik, cok yalnizim, Allahtan baska kimsem yok;((
canım yaşadıkların çok zor allah yardımcın olsunHerkese tek tek cok tesekkur ederim, dunyada benim gibi dusunen insanlar da varmis, Allaha sukur) ilk cocugum da benimle kaliyor evet, benim endisem beni terketmesi degil aslinda, zaten her kosulda bir daha asla onunla gorusmeyi dusunmedigimi soyledim kendisine. Tek endisem, insanlarin tepkisi, arastirdim, bebrk benim soyadimi alacak, baba adi yerine de ben ne soylersem o yaziliyormus. Isyerimde herkes evli olmadigimi biliyor. Karnim buyuyunce onlara ne diyecegim? Hadi onu gectim, cocugum buyuyunce babasini sordugunda ne cevap verecegim? Babasi dislanacagini, hep kendini kotu hissedecegini soyleyerek bu dusuncelerle beni korkutuyor. Halbuki sahip ciksaydi hersey cok normal olabilirdi;(( Ilk cocugumu da yalniz buyuttum, esimden cocugum 8 aylikken ayrildik, sanirim kaderim bu
( Hepinize desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yalniz olmadigini bilmek cok guzel bir duygu. Binlerce insanin bu mucize icin ne kadar ugrastigini biliyorum ve ben de kendi mucizeme sahip cikmak istiyorum. Bu arada bebek 6 haftalik olana kadar babasi hep, karar senin, ben yanindayim, sorumlulugumun farkindayim demisti. Bekleyelim, bakalim kese var mi, kalp atisi var mi, bugune geldik, Megerse kese ya da kalp atisi gorulmeyecegini ummus??? Kardesinin bebegine oyle olmustu. Kalp atisini gorunce omuzlari coktu resmen doktorda;(((
soranlara kısa bir evlilik sonrası boşandım demek çok mantıklı dğeil mPardon da adama demezler mi,çok ahlaklıysan niye evlenmiyosun diye?Herkes tercih ettiği hayata saygı duyacak ama neticesinde olan birşeye mi ayıp gözüyle bakacakmış?Sorumluluk ağır gelecek ondan kaçıyor..Çok yazık...Sakın aldırma,kendine yeten bir kadınsın,bebeğine sahip çık..Birinci evladını büyütmüşsün emin ol bunuda en iyi şekilde yetiştirirsin... Bak yılllarca bebek hasretiyle yanıp tutuşanlar var,bunlardan biride benim ve inan bazen çıldıracak gibi oluyorum,çok zor çok...Rabbim nasip etmiş,kıyma o cana,bir an olsun bile acaba diye düşünme...
Yalnız sana bir tavsiyem var,o adam o bebeği kabul etmiyorsa çıkar hayatından ve seni kullanmasına izin verme.Ya gelsin adam gibi kabullensin çocuğunu,yaşlarınızda küçük değil,kıysın nikahı sahip çıksın yada hayatından çıksın gitsin...Kabul etmeyecekse,başka bir yerde yeni bir hayat kur kendine zorlanacaksan,soranlara boşandım dersin.Lütfen o cana kıyma,içindeki Allahın emaneti ve hasret çekenler bilir ki,o minicik can Allahın bu dünyada kuluna verdiği en özel armağan,mucizelerin en güzeli.Lütfen bebeğine sahip çık..
hazal bu lafına bayıldımKendini bir cana kıyacak kadar güçlü hissediyorsan ..
Bu işi tek başına üstelnemeyi hayli hayli yaparsın.
Asla ama asla yapma yada doğur bana gönder ben bakarım benim olsun hihij hihij
Öperim onu ya bebeklere karşı bu sevgim hiç bitmeyecek sanırım![]()
çok haklısın arkadaşımcanım, aynı durum nişanlı bir tanıdığımın başına da geldi. kız hamile kalmış, adam başta "o bebeği doğurursan ikinizi de öldürürüm" diyecek kadar kafayı yemiş. sonra ne mi oldu? 5. ayda evlendiler gayet mutlularsen kıyma bebeğine her şey yoluna girer Allahın izniyle...
aynen bu da bir çözümaklıma bişey geldi belki saçma bulacaksınız ama :)
çocuk illaki babasını soracaktır.
siz arkadaşınıza sadece 6 aylık bi evlilik istediğinizi söyleseniz.
hatta evlenmeden öncede anlaşmalı boşanma için yazıyı imzalar verirsiniz.
ciddiyetinizi anlar, ilerde de çocugunuza evlendik boşandık dersiniz :)
anlaşmalı evlilik yani :)
belli mi olur nikahta keramet vardır :)
sunu bir kere daha soyleyim, bana doktorum, kan degerlerine gore premenopozdasin, istesen, tup bebek de denesen aska cocugun olmaz dedi, ve ben de sadece bir kere korunmadim. Evet hataliyim, ama hic beklemedigim bir seydi, neyse cok da uzatmayim, adam bana israrla dogur, yanindayim dedi, 2 hafta boyle gecti, sonra birden degisti, hakarete, tehdite basladi, brn zaten o gunden beri ondan ayriyim, gorusmuyorum, bana mesajla, maille ulasiyor, asil babanin istemedigi cocugu dogurmak gunah, cocuga yaptigin gunah diyor ve ben dogurmak isteyerek bencillik mi yapiyorum die fikir almak istedim sadece. Hayatin zorlugunun da, pek cok insanin durumunun zorlugunun da farkindayim. Kimseyi kirmak da istemedim, kimseden bir beklentim de yok dogal olarak.