evli erkek başka bir kadından ne beklermiş

beste2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
1.075
7
116
Diğer
arkadaşlar yazıp yazmamayı çok düşündüm . sonunda karar verdim. bunu kızlarımız kadınlarımız bilmeli diye düşündüm.

dayımın oğlu bana geçenlerde erkek arkadaşlarıyla olan bir muhabbetini anlattı. çok samimiyizdir dayı oğlumla. evet muhhabet şu:

4 erkek oturup dertleşiyorlar. içlerinden birisi kendisine dost edinmiş ve eşi de bu dostunu öğrenmiş . adama evde hep ızdırap verdiyormuş. adam sormuş:

karım öğrendi ağzımdan burnumdan getiriyor benim.

bitanesi cevap vermiş:

ya ne dostu bu devirde oğlum. hala anlatamadım sana dost tutmayacaksın yada sevgili olmaycaksın. vurkaç taktiğini uygulayacaksın. vurup kaçacaksın:1shok::1shok:

sözüm evlilerden medet uman beni seviyor diye kendini kandıran kızlarımıza. vurulmayın kızlar. üzülen siz olursunuz yine a.s.

çok doğru gerçekten ama buna eğilimi olan kızlar malesef kendilerini pek önemsiyolar bana aşık oldu karısından daha iiyim zannediyolarki 2.kadın hep daha iidir alakası yok erkek için bi değişiklik yeninin vermiş olduğu bir heyecan yani kimse kendini kandırmasın milletin yuvasını yıkmasın..

sırf özentilik yanı
anlamadığım şeyde çok samimide olsanız dayınızn oğlu nasıl anlatıyor size.
ne demek vurkaç felan hiç hoşuma gitmedi çok antipatik geldı.
tmm bunlar doğrudur ama aranızdaki ilişki çok farklı geldı:delphin:

Doğru yoldan cıakrmasın.
Kötü yola saptırmasın allahım ne diyelim...

İnsanın düşmanı insan. Kadının düşmanı kadın işte:delphin:

işte erkek milleti ne denir buna başka.

zaten evli bir erkeğin başka bir bayandan beklenti hakkı yok.

kızlar aklınızı başınıza toplayın :delphin:

hep söylerim aldatan taraflardan evli olan daha çok suçludur
kim ne derse desin

Bu bilinçle yaşamaktasa erkeklere şunu öğretin;

Erkekler de artık silkelenmeli, bırakmalılar kalp kırmayı, gecelik zevkleri, tatminsiz duyguları, seks üstüne kurulu skor denemelerini, yok işte sonu! Kaç kadınla birlikte olduğunu övünerek söyleyen hemcinslerini alkışlamayacaklar. Onurlu saymayacaklar sadakatsizliği, ailenin, sevginin değerine inanacaklar. Yaşam denilen bu uzun yol, sadece yatak odasıyla sınırlı olmadığına göre, gelecek nesillere bir toplum emanet edeceklerini bilerek yaşayacaklar.

Övüne övüne yazılan erkekliğin kitabına ne zaman eklenmiş ihanet?

sırf özentilik yanı
anlamadığım şeyde çok samimide olsanız dayınızn oğlu nasıl anlatıyor size.
ne demek vurkaç felan hiç hoşuma gitmedi çok antipatik geldı.
tmm bunlar doğrudur ama aranızdaki ilişki çok farklı geldı:delphin:

farklı derken? yorumnuza dikkat edin lütfen. evet çok samimiyiz. çünkü biz birlikte büyüdük. eşi o ve ben otururken şehirimizde tanınmış bir işadamının başına böyle bir olay geldiğini anlatırken konuşmanın arasında söylendi bunlar.

çok yazık çok ne hallere düştük toplum olarak insanların muhabbetine bak bu ne iğrençlik tabi ya olan yine kızlara oluyor erkeklere hava hoş akıllı olun kızlar akıllı evli erkek bir başkasına aşık olmaz (istisnalar hariç) sadece gönül eğlendirir

hep söylerim aldatan taraflardan evli olan daha çok suçludur
kim ne derse desin

sana katılıyorum canım.. alkisalkisalkis
kadın veya erkek evliyse , 3.bi kişi hayatına sokmayacak bukadar.. yasakkelime
erkeklerin sadakatsizligi böyle ''vur kaç? '' diyerek bahane etmesi hiç hoş değil.. :kızgın:
aynı şeyi kadın yapsa dünyayı başına yıkarlar..
evli olan erkekler biraz empati yapsınlar çokmu zor ya da işlerine gelmiyor :mymeka:

bu o kadar geniş bir konu ki bence erkeklerde ne kadar suç gözetliyorsak kızlarda da bir o kadarını aramalıyız biri karayken öteki sütten çıkma ak kaşık değil yani.sadece erkekleri suçlamak onların değişmesini beklemek birşey ifade etmiyor, evli erkeklere cevap veren kızlar değil mi??? Allahım ıslah etsin böyle insanları.....

erkeklerin arkadas ortaminda bile olsa diger erkeklere bu tarz kotu ornek teskil edecek bicimde konusmalarina karsiyim..yaptigini normal kabullenip,tam olarak olmasada diger erkekleri tesvik etmektir bunun adi..
ayni zamanda erkek ortaminda kendi egonu tatmin edeceksin diye kadinlari asagi cekme..evlisin baska kadin neden?? bir erkek yapmamali ama yaparsa da ozelini kendine saklamali..bu gurur duyulacak birsey degil cunku..
bir insan ailesinden nasil bir gorgu ve terbiye aldiysa onu yapar..bir kadinin cinsel hayatini anlatmasi ne kadar hos gelmiyorsa erkeginde gelmiyor...
efendi bir adam soylemeye utanir...

2.kadinda adamin evli oldugunu bile bile birlikteyse onada yaziklar olsun diyorum baskada birsey demiyorum...

sadece evliler değil,bütün hepsi için konuşmuyorum ama çoğunluğu farklı amaçla yaklaşıyor ki zaten,,sonra da senin tepkilerine göre şekil alıyorlar..yani bayan olarak gerçekten detaycı olmalıyız..
dayıoğlunun arkadaşının dediğine gelince bence o vurkaç ifadesi,o adamın kendi çirkin düşüncesi,,neden vurkaç yapsınki,,genelde kendileri yapışır da kadınlara öyle kaçtıkları pek görünmemiştir yani,,rusya deilki burası erkek kaçsın kadın kovalasın:)

kadın işte doğasında iki güzel söze kanma var. eee evli erkeklerde biliyor bunu kandırmak kolay oluyorç. yada büyük çoğunluğu aaa bizim ayşe varya evli adamı ayartmış eee ben yapamazmıyım yaparım deyip bu işe bulaşıyorlar. çok yanlış ama yapılıyor işte.

evli bir erkekten ne beklerler ki bunca bekar gencin arasında:mymeka:

evli bir erkekten ne beklerler ki bunca bekar gencin arasında:mymeka:

çünkü evli erkek:

1. evlendiğine göre evlenme fobisi yoktur bu erkeğin
2. evlendiğine göre kendine güveniyor. işi vardır. aileyi geçindirebilcek güce sahiptir
3.askerlik sorunu yoktur
4.para pul sorun olmaz. bekar gençle kafede bir çay içeceğine evli erkekle yemeklere lüx yerlere giderler
5. bekar ve öğrenci bir erkek bir gül hediye edebiliyyorsa evli erkek mağazayı ayağına serer nerdeyse.
bir nevi hayat garantisi olarak görürler. ha bazılarıda öğrenciliğini rahat bir şekilde tamamlamak için maddi olarak. nede olsa evli erkek ona harcadığı belli bir zamandan sonra evlenelim demez. yada diretmez. birde tehditle evli erkeğe istediğini yaptırabileceğini zanneder. " karına söylerim"

evli bir erkekte ½90 aşk değil meşk için gider işte. meşki bitincede yine başka bir meşk arar kendisine.

rabbim böylelerinden erkek ve bayan korusun hepimizi:Saruboceq:

ıbretlık dıkkat ıcın guzel bı ornek olmus ama sucu yalnız erkege yuklemek buyuk bı yalnıslık olur bence.ne ıslerı var madem evlı barklı erkeklerle boyle kızların?bı cogunun evlı olduklarını bılmedıklerını zannetmıyorum.ozellıkle secıyorlar.erkegınde karakterı kısılıgı oturmadıysa yapacagını yıne yapıyor.aıle terbıyesının cok onemlı oldugunu dusunuyorum ben boyle konularda.aılenın onemını eslerın sadakatını eger kendı aılesının yanında bunun bılıncıne varan bıreyler boyle sapkınlıklardan uzak duruyorlar...

Back
X