• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli erkekler

adamların arkası sağlam olmasa böyle rahat davranmazlar. bakın gerçekten adamlara hiçbir şey olmaz.
Olur olur öylede bir olurki hiç öyle birşey yok doğru stareji ile rezil de olur çokda güzelde olur terbiyesiz .Denk gelmemiş o bir gün gelir .Allahmi bu .Öylede güzel tepetaklak olurki .Nerden geldiğini anlamadan .Her kuşun eti cidden yenmez onuda geç baxilarimizin birini rezil ederken rezil olmak bile umrunda değildir .Herşey plana bakar .Açıklarını bulmaya bakar .Bu hayatta her insanın korktuğu birşey mutlaka var .

adamların arkası sağlam olmasa böyle rahat davranmazlar. bakın gerçekten adamlara hiçbir şey olmaz.
Ama bu arsizlar böyle böyle palazlaniyor korkak aslında bunlar .Hem ahlaksız bir insanın istediği kadar arkası sağlam olsun o arka gün gelir onu korumaya yetmez İnsan dediğin en başta ölümsüz değil.Arayanda b......sini bulur er yada geç.

kimsenin hayat tecrübesini küçümsemek değil derdim ama o ortamlarda bulunmadıysanız nasıl anlatayım bilmiyorum. elbette bu adamlar Allah değil ama bunları kızdırıp hayatını kariyerini söndürmek var işin ucunda. on yıl sonra biri çıkıp sen haklıymışsın dese gidenler geri gelmiyor. ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.

konu sahibi memur, adamlar da amirleri gibi bir şey anladığım kadarıyla. çok çok zor işi.

yalancı alyans takıp sözlendiğinizi duyursanız mesela? evli kadınlara da yapıyorlar mı böyle?
Evli olsan da yapıyorlar arsız ve sapıklar evli olmanız onları daha da rahatlatıyor. Çünkü karından boşan deme ihtimaliniz kalmıyor. Ben bu şekilde çok kötü bir tacize uğramıştım. İmalarını da salak gibi anlamıştım konduramamıştım. Tacize uğrayıp oturdum aşağıya ne derseniz diyin ne kadar terslerseniz tersleyin anlamıyorlar. Hatta terslenmek hoşlarına gidiyor.

Mesela kahve teklifine eşiniz de katılacak mı bence iyi olur onunla da tanışayım gibi bir cevap verseniz ? Hani bak eşine söylerim gibi. Evet çok saçma aslında dediğim ama belki bu adam da bundan anlat uzak durur.
Ben bir okulda çalışıyordum kendi zümrem böyle yılışıktı. İkimiz de evliydik. Yok boş derste gel telefondan film izleyelim gel bana alışveriş yapalım falan demeye başladı. Cevap vermediğim için ilerletti yani. Hocam neden eşinizle yapmıyorsunuz bence eşiniz bu teklifi bana yaptığınızı duysa çok üzülürdü demiştim. Sonra bi etkinlikte eşiniz nerde eşiniz de gelecek değil mi tanışalım demiştim bunlar işe yaramıştı. Çalıştığım yer leşti olay çıkarsam kesin o adam kurtulur ben kötü olurdum biliyordum.

Bu anlattiklariniz o kadar sık yaşanıyor ki. Evli- cift olarak görüşen dost olan insanların eşlerini birbiriyle aldattığını da gördum. Tepkisiz kalmamalisiniz ama kavga ederseniz de size sahip cikmayacaklar. işyerinde tacizle ancak birlikte hareket ederek, dayanışma ile mücadele edilebilir. Taciz eden yaptığı ayıpla dislanmak zorunda. Gerekirse yaptırım uygulanmali. Heryerdr boule olsa kadinlar olarak güvenle çalışabilsek. Yani isyerindeki diger kadınlarla birlikte hareket etmeli ve durumu yetkiliye bildirmelisiniz. Ayrıca whatsap tacizlerine cevap vermeyin. Ekran görüntülerini alın. Rahatsiz olduğunuzu kesin dille sertçe belirtin

görmezden gelin
mesajlarına cevap vermeyin
bir süre sonra tavırları kesilir

merhabalar. yaklaşık 4 senedir farklı işyerlerinde iş deneyimlerim var, şu anki işyerimde ise 1 seneyi yeni doldurdum.
sorum ise evli erkeklerin çok rahat bir şekilde davranması. konuya şöyle gireyim en iyisi. kendi çalıştığım yerde bana iş öğretebilecek bir kişi var ve bu kişi evli. benden de 13-14 yaş büyük. geçtiğimiz sene ben henüz kimseyi tanımıyorken eğitim amaçlı gittiğimiz şehirdışında otelde kalıyorduk. yemeklere giderken (yeniyim ve yalnız kalmayayım diye yaptığını düşünüyordum o zaman çünkü şirkette de tek kadınım bu meslekte) haber ediyordu. bir gün yine yemeğe çıkma mesajına ek odada dizi izliyorum seninle izleyebiliriz gibi bir şey saçmaladı. yaşım sektöre göre biraz küçük ve ilk defa böyle kurumsal bir deneyimde olduğumdan ve evli birine böyle bi şeyi yakıştıramayıp kimseye anlatamadığımdan; ben otelde değilim diyip geçiştirdim. bu davranışlar ara ara devam ediyor bir senedir.
örneğin her dış görevde (ki bu haftada en az iki üç oluyor) kahve teklifleri vs. yalnızca bana da değil tabi ki birkaç kadın arkadaşıma daha aynı tavırlar oluyor. mesela memleketimize gidiyoruz alakasızca mesaj atıyor, cevap vermeyince bize trip atıyor vs. eşi görse ne der, kesin bizi suçlar vs diye çok çekiniyoruz ama artık çok can sıkmaya başladı bu durum. hayatımda biri olmamasına rağmen varmış gibi davranmaktan ve belki de benim hayatıma girecek kişiyi sırf onun yüzünden baltalama ihtimali de canımı sıkıyor.
terslediğimizde dediğim gibi iş öğretme işi onda olduğundan tribiyle uğraşıyoruz.
sert bir dille artık uyarmak istiyorum ama mesela mesajlarına bakınca ona göre içinden sıyrılabileceği şeyler belki de. nasıl yapabilirim? benden önce çalışan birkaç kadını da delirtmiş bunlar. tekte değiller, evli erkekler genel olarak böyle. iş ilişkimi zedelemeden (şu mesleği iyice kavrayana kadar) nasıl bi yol izleyebilirim. çok dağınık oldu kusura bakmayın. cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
Bildiğin klasik sapık dayı..

merhabalar. yaklaşık 4 senedir farklı işyerlerinde iş deneyimlerim var, şu anki işyerimde ise 1 seneyi yeni doldurdum.
sorum ise evli erkeklerin çok rahat bir şekilde davranması. konuya şöyle gireyim en iyisi. kendi çalıştığım yerde bana iş öğretebilecek bir kişi var ve bu kişi evli. benden de 13-14 yaş büyük. geçtiğimiz sene ben henüz kimseyi tanımıyorken eğitim amaçlı gittiğimiz şehirdışında otelde kalıyorduk. yemeklere giderken (yeniyim ve yalnız kalmayayım diye yaptığını düşünüyordum o zaman çünkü şirkette de tek kadınım bu meslekte) haber ediyordu. bir gün yine yemeğe çıkma mesajına ek odada dizi izliyorum seninle izleyebiliriz gibi bir şey saçmaladı. yaşım sektöre göre biraz küçük ve ilk defa böyle kurumsal bir deneyimde olduğumdan ve evli birine böyle bi şeyi yakıştıramayıp kimseye anlatamadığımdan; ben otelde değilim diyip geçiştirdim. bu davranışlar ara ara devam ediyor bir senedir.
örneğin her dış görevde (ki bu haftada en az iki üç oluyor) kahve teklifleri vs. yalnızca bana da değil tabi ki birkaç kadın arkadaşıma daha aynı tavırlar oluyor. mesela memleketimize gidiyoruz alakasızca mesaj atıyor, cevap vermeyince bize trip atıyor vs. eşi görse ne der, kesin bizi suçlar vs diye çok çekiniyoruz ama artık çok can sıkmaya başladı bu durum. hayatımda biri olmamasına rağmen varmış gibi davranmaktan ve belki de benim hayatıma girecek kişiyi sırf onun yüzünden baltalama ihtimali de canımı sıkıyor.
terslediğimizde dediğim gibi iş öğretme işi onda olduğundan tribiyle uğraşıyoruz.
sert bir dille artık uyarmak istiyorum ama mesela mesajlarına bakınca ona göre içinden sıyrılabileceği şeyler belki de. nasıl yapabilirim? benden önce çalışan birkaç kadını da delirtmiş bunlar. tekte değiller, evli erkekler genel olarak böyle. iş ilişkimi zedelemeden (şu mesleği iyice kavrayana kadar) nasıl bi yol izleyebilirim. çok dağınık oldu kusura bakmayın. cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
Asla cevap verme , görüldü mavi tıkını kapat görsen de görmemişim de. Bu tip adamlar kendini her türlü aklar , karısının nasıl biri olduğunu da bilemezsin seni suçlar muhtemelen. Aman diyim çok zor konu. Sakın cevap verme yüz verme

maalesef bizim işyerinde de mevcut bu tipler, evli erkeklerin bu yılışmasından bende bıktım, artık günaydın diyenlerin bile suratına bakmıyorum. midem bulandı erkeklerin şu bitmeyen arayışlarından.
bir daha sınırı aşarsa erkek arkadaşım rahatsız oluyor başka bir erkekle iş dışı iletişim kurmamdan kusura bakmayın de

İşi kavrayana kadar nasıl idare edebilirim? demişsiniz ama zaten tam bir senedir çalışıyormuşsunuz. İnsan bir senede bir işi en ince detayına kadar rahatlıkla kavrar. Hâlâ kavrayana kadar söylemeniz gerçekten oldukça ilginç.
Birlikte izleyebiliriz teklifine otelde değilim diye cevap vermenizde de ayrı ilginç. Resmen Başka zaman izleriz demek gibi.
Ayrıca farkında olmadan ya da olarak, orasını bilemem ama size karşı oldukça rahat davranıyor olmaları, sizden yüz bulumalarından ve sizde bu durumu kullanıyor gibisiniz.

İş dışında hiçbir mesajına cevap vermeyin. Bu yüzden size kötü bile davranacaktır ama yılmayın.
İş durumları ve erkek destekleyenler ortadayken çok rahat bir şekilde kestirip atın, şikayet edin diyemiyorum maalesef.
Ha ben yaptım ve benden çok daha prestijli bir pozisyonda olan biriydi ve kovuldu. Yine aynı riski alırdım.
Gerçi boşverin bunlara karşı hep dik durun gerekirse şikayet edin. Sınırlarınız da çok net olsun.
İş dünyasında kadınlar da erkekler de cıvıtmaya çok müsaitler.

Bakışlarını sert tuttun suratiniz soğuk olsun kesinlikle yüz vermeyin merhabalasmayin bile
Mesajlarına görüldü atın ya da görüldünüzü komple kapatın hicc cevap vermeyin
Trip atarsa atsın ? Niçin umursuyorsunuz ? Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı takilmaniz gerekiyor
Yüz göz olup kavga etmenize gerek yok ama bir yerde net tepki koymazsaniz bunun sonu gelmeyecek

Mutlaka o kişinin üstünde de birisi vardır iş yerinde bu kişi kadın olsun onunla bu konuyu konuşun maalesef erkekler böyle mevkilerini kullanıp altındaki kadınlara mobbing yapabiliyorlar bu konularda kesinlikle bir üst yönetim merceğine gidin mutlaka kadın olsun bu durumu bildirin o kişiyle bu konuda muhatap olmayın erkekler böyle şeylerde direkt kadınları işlerini baltalarlar emin olun size işten bile attırabilir

Back
X