- 13 Nisan 2007
- 33.528
- 102.029
- 1.123
- 46
Evinde anaç bir hanımefendi isteyen dahi, aşk maceralarını dışarıda aramaktaydı. bu kimin düşüncesi biliyormusunuz.dünyanın en zeki adamının.albert einstein.dünyanın en aptal kadını bile bu düşüncede olmaz sanıyorum.erkekle bayan aynı kefeye konamaz,dünyaya iz bırakmışta olsalar,maalesef erkekler bizlerden farklı ve bizim üzerimize düşen ahlaki ,toplumsal sorumluluk daha fazla
evli adama göz diken kadına kızdığımın 10 katı kadar adama kızıyorum sözünüze tamamen katılıyorum.
bir yuvanın yıkılmasındaki suçlu adama meyleden kadın değil, o kadına meyleden evlilik sözü vermiş erkektir. demişsiniz.bence evlilik sözü vermiş erkek kadar kadında suçludur.
Ne güzel..:lepi:
Biz kadınların toplumsal sorumluluğumuz daha fazla olduğunu göre erkekler at koşturmaya devam etsinler bence.. Ne de olsa erkek demek bebe demek,toplum kurallarına uymaması tescil edildiğine göre..
Vallahi erkek olsam bana bu kadar yüz veren kadın millettine az bile yapıyorum derim..
Uyanın hanımefendi uyanın!
Erkekleri çocuk gibi görmeye devam ettiğimiz sürece üzerimizdeki oyunlar devam edecektir ömür boyunca.. :ecrin_bebek: