evli erkekten kurtulma yolları..

cnsukrkkalp

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
9
0
16
İzmir
kızlar merhaba öncelikle konu size tuhaf gelebilir bana geldiği gibi arafta kaldım ve ilk defa bu şekilde yazma gereği duydum.liseden bi arkadasım var arkadastan öte kardeş uzatmadan konuya gireyim.3 yıldır aynı işyerinde çalışıyo patronu ondan 4 -5 yas büyük evli ve çocukları var.aralarında gönül ilişkisi var boyutu öyle böyle değil ama.yatak hayatı değil bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyolar .sinema alışveriş gezmek tozmak vs vs.. ben gibi diceksinizki nedne adam boşanmıyo ailesi doğulu ve karısını farklı şehirden almış adam böyle bi durumda adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi aynı zamandada adamın karısı dayıısnın kızı oluyo yani akraba evliliği..arkadasım bitap isteyerek yaşamıyo hiçbişeyi kurtulmak istiyo ama olmuyo ben yaşamadığım için anlıyamıyorum aranızda yaşayan varsa bilir belki.iş değiştr dedim diğer hertürlü öneride bulundum olmadı.gecen gün beni aradığında bi hocaya gidip kendisine soğutma duası büyüsü artık nasıl oluyosa bişeyler yaptırmak istediğini söyledi bunu bilen kişi sayısı az bende bilenlerden bitanesiyim tanıdık hoca olup olmadığını sordu ve asıl olay benide yanında götürmek istiyo büyü olayları çok günah allah katında affı yok ama yaşadığıda günah ben çok arada kaldım sizce onu nasıl yönlendirmeliyim nasıl fikir vermeliyim böyle bişey kendisine yaptırmalımı?şunuda demeden geçemicem kızlar ben yargılamayı seçmedim çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sırt çevirmek en kolayı çabam yanlıştan dönmesi..

Yasayan biri olsa da cikip "benimki bosadi karisini" dese bile sizinkinin bosayacagi malum degil ki..

adam evli olmasa bile. patron-calışan ilişkiside saglıklı degilki.
karısı duysa ne cümbüş cıkar ha işyerinde :confused:

Yasayan biri olsa da cikip "benimki bosadi karisini" dese bile sizinkinin bosayacagi malum degil ki..
cnm konu şu zaten adamın boşayıp boşanmıcağı değilki kızda bu adamdan kurtulmak istiyo neticede çocukları var ki bence yuva yıkanın yuvası olmaz.dua muska büyü vs bu tarz şeylere böyle bi durumda başvurmalımı yani yaşadığı zaten günah

adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi

madem böyle korkuları vardı o b.ku yemeyecekti o zaman adam :KK14:

hem elalemin kızıyla gez dolaş bi de utanmadan çocuklarımı göstermezler de :KK59:

pişkinlik upper mediate seviyesinde maşallah :KK62:

iş, arkadaşınızın iradesinde bitiyor.. çoluğunun çocuğunun anasına bunu yapan yarın sevgilisine neler yapmaz..

öyle bir adama aşık olmak da ne demek :KK14:

aşk gibi güzel bir duygunun böyle kirli ilişkiler üzerine kurulmasına tahammül edemiyorum..

Yapilabilcek hic bir şey yok.. Durumdan rahatsiz ama büyülenmiş gibi hissediyor muhtemelen. . engel olamiyor kendine. . dua edin bol bol ayiplamak mesafe koymak vs. Fayda yerine zarar getirecek şeyler bizde genelde bu yol tercih edilir ama siz arkadasinizin yaninda olun yalniz hissetmesine izin vermeyin yalniz hissettikce daha çok boşluğa düşüp daha çok hata yapacak tir. Zamanla kurtarir kendini inşallah.

Adamın karısını sevmediği,cinsel hayatlarının devam etmediği ne malum. Büyüyle müyüyle değil kendi nefsiyle kendi karakteriyle vazgeçsin arkadaşınız. Siz de onu bu şekilde yönlendirin,daha büyük günahlar işleyecek yoksa.

cnm konu şu zaten adamın boşayıp boşanmıcağı değilki kızda bu adamdan kurtulmak istiyo neticede çocukları var ki bence yuva yıkanın yuvası olmaz.dua muska büyü vs bu tarz şeylere böyle bi durumda başvurmalımı yani yaşadığı zaten günah

Ben oyle seylere inanmam. Bir insanin iki okuyup uflemesiyle baska biri duzelmez en once beyinde baslar her sey.

Kendini gercekten koparmak istese koparir aci cekse bile ama arkadasin kopmak istemiyor

kızlar merhaba öncelikle konu size tuhaf gelebilir bana geldiği gibi arafta kaldım ve ilk defa bu şekilde yazma gereği duydum.liseden bi arkadasım var arkadastan öte kardeş uzatmadan konuya gireyim.3 yıldır aynı işyerinde çalışıyo patronu ondan 4 -5 yas büyük evli ve çocukları var.aralarında gönül ilişkisi var boyutu öyle böyle değil ama.yatak hayatı değil bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyolar .sinema alışveriş gezmek tozmak vs vs.. ben gibi diceksinizki nedne adam boşanmıyo ailesi doğulu ve karısını farklı şehirden almış adam böyle bi durumda adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi aynı zamandada adamın karısı dayıısnın kızı oluyo yani akraba evliliği..arkadasım bitap isteyerek yaşamıyo hiçbişeyi kurtulmak istiyo ama olmuyo ben yaşamadığım için anlıyamıyorum aranızda yaşayan varsa bilir belki.iş değiştr dedim diğer hertürlü öneride bulundum olmadı.gecen gün beni aradığında bi hocaya gidip kendisine soğutma duası büyüsü artık nasıl oluyosa bişeyler yaptırmak istediğini söyledi bunu bilen kişi sayısı az bende bilenlerden bitanesiyim tanıdık hoca olup olmadığını sordu ve asıl olay benide yanında götürmek istiyo büyü olayları çok günah allah katında affı yok ama yaşadığıda günah ben çok arada kaldım sizce onu nasıl yönlendirmeliyim nasıl fikir vermeliyim böyle bişey kendisine yaptırmalımı?şunuda demeden geçemicem kızlar ben yargılamayı seçmedim çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sırt çevirmek en kolayı çabam yanlıştan dönmesi..
Sinema alisveris yemek icmek haliyle cep harcligi ( fazlasiyla ) vs vs senin arkadasin rahata alismis.bulmus zengin adami atmis kancayi ne alabilirsem kârim gozuyle bakiyor.yatak iliskisi yokta bu ewli adamla yanliz kalinca dunya meselelerinimi tartisiyorlar.senin arkadasin basbaya metres olmus.adamin hevesi gecince hem is gidecek hem para.allah beter etsin arkadasini dusuk sey.madem kurtulmak istiyo madem pek gururlu ac kalmakta olsa bu isin sonu ayrilirdi o isten.ama paranin yuzu sicak kolayca terkedilmiyor :KK66:

hem elalemin kızıyla gez dolaş bi de utanmadan çocuklarımı göstermezler de :KK59:

iş, arkadaşınızın iradesinde bitiyor.. çoluğunun çocuğunun anasına bunu yapan yarın sevgilisine neler yapmaz..

aşk gibi güzel bir duygunun böyle kirli ilişkiler üzerine kurulmasına tahammül edemiyorum..
bunu bende kabullnemeiyorum kız adamdan daha çok vicdan azabı çekyo orası kesin

ohhh hem evli adamlarla gezsin tozsun hem de ben kurtulamıyorum ya :( desin. cok net değil mi arkadasım? konusmucak yüzüne bakmıcak gereirse o işi de bırakacak. evli ve cocukları olan bi adama en basta yanasması garip. arkadasınızla arkadaslıga devam etmeyi bi düşünn yarın sizinde bi kocanız olcak :KK14:

Simdi anladim kk kadinlarinin niye evli erkek konularina tepki koyduklarini bi an kocam mi diye odum koptu sonra cocuklari var dogulu kisminda rahat nefes aldim :KK70:

işyerinde bekara kıran mı girmiş anlamıyorum ki...
bu adamların hep te bi bahaneleri var
eşiyle geçinemiyor mutsuz
sırf çocukları için evli kalıyor
kendi doğulu aşiret bırakamıyor
görücü usulü evlenmiş sevmemiş..falan filan
aslında hep adamlar boşanmayı istiyorda şartlar uygun değil ne hikmetse.....oldu canım

Bir zamanlar patronum olan adamla 8 yıllık evliyim, her ne kadar nişanlıyken beni işten çıkarmış olsa da.
Gerçi ikimizde bekardık burada sorun yok ama patron-çalışan ilişkisi gerçekten yürümüyor, birinden birini tercih etmeli,
biz birbirimizi tercih ettik.
Konuya gelince evli adamdan ayrılmak için hacıya hocaya gerek yok
Allah akıl vermiş, irade vermiş kullanamamak acizliktir.
Arkadaşınızı üfürükçüye götüreceğinize, işten ayrılıp aklı selim hareket etmesini sağlayın.
Birlikte daha çok vakit geçirin, yapmaktan keyif aldığı şeylere daha çok vakit ayırın.
Bir insan nasıl buy kadar akılsızca hareket eder anlamıyorum, bu adam gezip tozmak ve para harcamak dışında neye yarar?

adam pişkinde kız değil sanki

adam pişkinde kız değil sanki, evli olduğunu bile bile boşanmayacağını da söyleyen bi adamla gezip dolaşan bi kız cok da melek değil

şu adamların karılarının arkalarından atıp tutmasına ifrit oluyorum. sanki aldatması yetmiyormuş gibi bir de çocuklarının annesini çekiştiriyor, ayıp

Simdi anladim kk kadinlarinin niye evli erkek konularina tepki koyduklarini bi an kocam mi diye odum koptu sonra cocuklari var dogulu kisminda rahat nefes aldim :KK70:
kocan degilmiş tamam bende onu anladımda.
asıl anlamadım. kadınların evli erkeklere tepki koyduklarını benim cümlemin hangisiyle anladınki onu şedemedim o_O

Back
X