Evli hanımlar bu sizin için

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Merhabalan bu durum tekrarlayınca sizinle artık paylaşmak istedim. Konu şu sosyal medyanın aile kurumuna ne kadar zarar verdiğine dair. Kimi zaman mesajlar geliyor .Bekar olduğum için tipi düzgün denli toplu biri varsa şans vermek istiyorum.Sonuçtan nasibin nereden çıkacağı belli olmaz.Ama hem bu durumdan hem de evlilikten soğudum. Bir çoğu evli çıkıyor. Tavırları durumlar bir şekilde ele veriyor .Allaha bin şükür. Bunların içinde cami den foto atan bile vardı. Bizin bu konuda çok hassas olmanız lazım diyorum Napalım her evlilik mutlu mu? Mutlu olmaya hakkım değil mi? BaşKa biri resmiyete evli ama kafa da bitti diyor Bende eşleriniz için çok üzüldüm. Allah aranıza sıcaklık versin diyorum Engelleyip bırakıyorum. Belki eşi yanına Evlilikten soğudum.Bilmiyorum ne oluyor ama ne yapmak gerekir sosyal medya kısıtlasan bir yerden yine yapar.Ama günümüzda sosyal medya hesapları tehlikeyi arttırıyor. Belki o adamların karşısına meyilli başka kadınlarda çıkabilirdi. Bir de ben böyle konuşunca sen her ilişkiye evlilik gözüyle bakıyorsun kaybediyorsun diyor .Vallahi evli adamla oynaş yapacağıma yalnız kalayım daha iyidir. Evlilikten soğudum.Güvenmek zor.Ben evli hem cinslerimi sadece uyarmak istedim.İyi geceler hanımlar

İşte bu yüzden aldatma konularında önemli olan kadınlar değil yanınızdaki adam diye bi yerlerimizi yırtıyoruz. Bakın siz bir şey yapmamışsınız ama mal ortada, başka bir kadına denk gelse şansı olabilir.

Adamın niyeti bozuk olmayacak işte.

Zaman kötü artik...herkesin elinde cep telefonu internet bilgisayar ..cani sıkıldıkca girip girip takiliyorlar..kimseye guven kalmamis..pek tavsiye etmem internet uzerinden evlilik amacli iliski yasamani..binde bir denk gelicekte oda gelirsee yani..hic zaman kaybetme oralarda bence..boş işler onlar..nerde sapik pislik haysiyetsiz hepsi toplanmis oralara..

Saçma harf hataları,anlatım bozuklukları,bağlaç ile başlayan cümleler... Bizim kocalarımızı dert edeceğine 3. sınıf Türkçe dil bilgisi dersi nerden alırsın onu dert edin.
Yer yön değiştirme sizin ki. Mesajı almak isteyen alır.Rahatsız ettiyse bilemem.Ben sadece olayın sıcaklığı eksik klavyemle değişen harflerle yardımcı olmak istedim.

Zaman kötü artik...herkesin elinde cep telefonu internet bilgisayar ..cani sıkıldıkca girip girip takiliyorlar..kimseye guven kalmamis..pek tavsiye etmem internet uzerinden evlilik amacli iliski yasamani..binde bir denk gelicekte oda gelirsee yani..hic zaman kaybetme oralarda bence..boş işler onlar..nerde sapik pislik haysiyetsiz hepsi toplanmis oralara..
Haklisiniz .İyi örnekler de var
Dediğim sosyal medya tanıdığımız arkadaşların olduğu. Ortak arkadaş falan.Ben hem cinselerimi korumak istedim ama bir çoğu saldırıya geçti.Pişman ettiler.

Yer yön değiştirme sizin ki. Mesajı almak isteyen alır.Rahatsız ettiyse bilemem.Ben sadece olayın sıcaklığı eksik klavyemle değişen harflerle yardımcı olmak istedim.
Azcık psikolojik terim bilen de teşhisi yapıştırıyor maşallah. Sizde de ergen benmerkezciliği olsa gerek zira herkes sizi beğeniyor sosyal medya da evli erkekler bile size karşı koyamıyor. Kıyamam.

Back
X