Evli hanımlar bu sizin için

Özellikle cahil, okumamış ve kadına zerre vermeyen cinsiyetci, aç erkeklerden çıkıyor bu tür insanlar.(hepsi değil tabi)
Kadın şöyle olmalı, böyle olmalı diyen adam, başkasına mesaj da atar, taciz de eder.
Çünkü evde oturan kadın var ve 'namusunun korunması gereken' tek kadın o. Onun dışındaki tüm kadınlar namuzsuz ve kullanılmaya mahkum.
Önerim çevrenizi değiştirmeniz.

Merhabalan bu durum tekrarlayınca sizinle artık paylaşmak istedim. Konu şu sosyal medyanın aile kurumuna ne kadar zarar verdiğine dair. Kimi zaman mesajlar geliyor .Bekar olduğum için tipi düzgün denli toplu biri varsa şans vermek istiyorum.Sonuçtan nasibin nereden çıkacağı belli olmaz.Ama hem bu durumdan hem de evlilikten soğudum. Bir çoğu evli çıkıyor. Tavırları durumlar bir şekilde ele veriyor .Allaha bin şükür. Bunların içinde cami den foto atan bile vardı. Bizin bu konuda çok hassas olmanız lazım diyorum Napalım her evlilik mutlu mu? Mutlu olmaya hakkım değil mi? BaşKa biri resmiyete evli ama kafa da bitti diyor Bende eşleriniz için çok üzüldüm. Allah aranıza sıcaklık versin diyorum Engelleyip bırakıyorum. Belki eşi yanına Evlilikten soğudum.Bilmiyorum ne oluyor ama ne yapmak gerekir sosyal medya kısıtlasan bir yerden yine yapar.Ama günümüzda sosyal medya hesapları tehlikeyi arttırıyor. Belki o adamların karşısına meyilli başka kadınlarda çıkabilirdi. Bir de ben böyle konuşunca sen her ilişkiye evlilik gözüyle bakıyorsun kaybediyorsun diyor .Vallahi evli adamla oynaş yapacağıma yalnız kalayım daha iyidir. Evlilikten soğudum.Güvenmek zor.Ben evli hem cinslerimi sadece uyarmak istedim.İyi geceler hanımlar
Oldu canım tamam sağol . kip by :rolleyes:

Sanki alttan alttan bir kıskançlık seziyorum
Evli değilim ama evli bir çok erkek tarafından beğeniliyorum
Kızlar dikkat kocanız bana kaçacak!

Sen bu konudaki mesajınla sadece insanların içine huzursuzluk katabilirsin başka bir sey olmaz

sanal ortamda herkes ya bekardır yada evli ama bosanmak üzeredir mutsuzdur kesin ;) burda kullanılan bunlara çanak tutan hanımlar oluyor sosyal ortamda tanışmak varken sanal olunca o kişi ne yazarsa o kadarı gerçek kabul ediliyor bizleri uyarmamıza hiç gerek yoktu hepimiz eşimizi az cok denetliyoruzdur kadin ic güdüsü bence kendin gibi bekar kişileri uyar sanalda tanışıp kullanılmasın diye

Ben bulmuyorum onlar beni buluyor tatlım .Çok iyi fikirlerin varmış .Tavsiyelerini bekliyorum.
Onlar nasıl buluyor, önünüze geleni eklemeyin mesela ;) bende kullanıyorum hesabım gizli, kimsenin de takip etmesine izin vermiyorum.
Ha birde bu kadar düşünüyorsanız evli hanımları, size sulanan evli adamların listesindekilere yazdığı mesajların ekran fotosunu gönderin deşifre edin.

kadın iyi niyetle konu açmış. neden hemen dalga geçmeye dönülüyor? tanıştığı insanlar evli çıkıyormuş ve ona yalan söylüyorlar o sonradan anlıyor. bir kadın için çok kötü bir durum kimseye güvenemiyorsun. ve bu kadın artık yuva kurmak istiyor. nerede tanışırsa tanışsın, size ne? herkesin de dillere destan aşk hikayesi var ya hemen başkalarını küçümseyelim.

kadın iyi niyetle konu açmış. neden hemen dalga geçmeye dönülüyor? tanıştığı insanlar evli çıkıyormuş ve ona yalan söylüyorlar o sonradan anlıyor. bir kadın için çok kötü bir durum kimseye güvenemiyorsun. ve bu kadın artık yuva kurmak istiyor. nerede tanışırsa tanışsın, size ne? herkesin de dillere destan aşk hikayesi var ya hemen başkalarını küçümseyelim.
Evet mükemmel aşk Hikayem var. Siz neden savunuyosunuz ?
Hala ekran resmini bekliyorum çok masumsa dediği gibi amacı sadece uyarmaksa atsın bakalım.
Gece gece bizleri sinir etmek için açılmış bi konuydu.
Genç kızımız bekledi ki ona 'Ayy cinim çok saol bizi uyardin kocalarimiz sana yavsiyo ama sen geri ceviriyosunn'
Yemezler canimmm

Evet mükemmel aşk Hikayem var. Siz neden savunuyosunuz ?
Hala ekran resmini bekliyorum çok masumsa dediği gibi amacı sadece uyarmaksa atsın bakalım.
Gece gece bizleri sinir etmek için açılmış bi konuydu.
Genç kızımız bekledi ki ona 'Ayy cinim çok saol bizi uyardin kocalarimiz sana yavsiyo ama sen geri ceviriyosunn'
Yemezler canimmm

bence sinir etmek için açılmış bir konu değildi, üslubu biraz değişik olduğu için insanlara itici geldi kendi gerçekten böyle adamların karıları da evde kocalarını bekliyor hiçbişeyden haberleri yok tarzında kendince düşünmüş.

neden savunuyrum benim çok eskiden görüştüğüm biri evli çıkmıştı Allahtan sevgili fian olmadık ama o halde bile çok üzülmüştüm ondan değil başkasndan öğrendim insan kendini salak gibi hissediyor ve nolcak ya kime güvencem kaygısına kapılıyor.

Back
X