evli kadina bakilirmi

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba hanimlar

Bastan sunu belirteyimki oyle basdondurucu bir guzellige sahip degilim..

Ev disinda kontrolluyumdur toplum icinde agirligimi korumaya calisir hal hareketlerime dikkat ederim.

Gel gelelim colugum cocugum yanimdayken bile rahatsiz edici derecede bakislara maruz kaliyorum. Yanimdaki insanlarin bile dikkatini cekiyor artik su adam sana bakiyor taniyormusun diye soruyorlar :KK43:

Enson bugun oglumu okuldan aldim eve geliyorum bi arabanin takip ettigini farkettim. Artik isyan ettim kimseyede bisey diyemiyorum.Bekar filan olsan belki anlarsinda be adam kormusun cocugum var evliyim:KK67:

Arkadaslar ortalik sapikmi kayniyo yoksa bu ariza tipler beni mi buluyor anlamadim:KK17:

Bazı erkeklerin bir kadına bakması için o kadının nefes alması yeterli. Yani evliymiş, yanında çocuğu varmış, kocası varmış, babası varmış umurlarında değil. Her kadına öküzün trene baktığı gibi bakar olmuş hıyarlar..

Ortalikta deli çok.. eğer genç gozukuyorsaniz belki ablasi vs saniyorlardir ama iste aslinda donup "ne baktiniz? Bir şey mi var?" diye terslemek lazim.

Bizler sustukca yüz buluyorlar

Giyim tarziniz saciniz makyajiniz dikkat çekiyor olabilirmi? Ki böylede olsa bakmamalari gerek gerek ama bazilari boyle maalesef bayanlarda bile var boyle rahatsiZ edecek şekilde bakanlar.

Malesef oluyor ....
Uzucu fakat boyle yaratiklar cok fazla. ..

Evde ki esine uzuluyorum ...gormemezlikten gelin siz. .
Bana da cok fazla oluyor malesef; (((

Bu durumdan butun kadinlar muzdarip malesef. Seref yoksunu onlar.

Bu zihniyetteki kisi hamile kadina bile bakiyor..cogu zaman gormezden geliyorum cok sinirli oldugum ansa cikisiyorum

Giyim tarziniz saciniz makyajiniz dikkat çekiyor olabilirmi? Ki böylede olsa bakamamalari gerek gerek ama.

Bir kadın minicik şort da giyebilir, Minicik etek de giyebilir, hatta istediği abartı makyajı da yapabilir arkadaşım. Sorun kadının giyimi, güzelliği falan değil, sorun erkeklerin abazalığı, erkeklerin gözle de olsa taciz edişi. Bu konuda kadının Kadından başka dostu yoktur demek isterdim ama maalesef kadının Kadından başka düşmanı yoktur! Bir kadın olarak böyle düşünmeniz bile toplumdaki erkekleri tacize sürüklemeye yeter. Biz kadınlar ses çıkarmadıkça, korktukça bu abazalıklar artacak. Ne diyeyim, Türkiye'de kadın olmak zor.....

Dun markete gittim. Adam karisinin yaninda benim içime dusecekti nerdeyse adi pislik.
Baska reyona gidiyorum resmen pesimden geliyor. Hemen çıktım gittim.
Insanlar ahlaksiz olmus ahlaksiz...

Abla değil ama teyze komşu kızı gibi duruyor olabilirsin

Bir kadın minicik şort da giyebilir, Minicik etek de giyebilir, hatta istediği abartı makyajı da yapabilir arkadaşım. Sorun kadının giyimi, güzelliği falan değil, sorun erkeklerin abazalığı, erkeklerin gözle de olsa taciz edişi. Bu konuda kadının Kadından başka dostu yoktur demek isterdim ama maalesef kadının Kadından başka düşmanı yoktur! Bir kadın olarak böyle düşünmeniz bile toplumdaki erkekleri tacize sürüklemeye yeter. Biz kadınlar ses çıkarmadıkça, korktukça bu abazalıklar artacak. Ne diyeyim, Türkiye'de kadın olmak zor.....
hanımefendi öyle düşünüyorum demedi yanlış anladınız siz, erkekler malum giyim tarzına göre de bakıyorlar yani bu toplumumuzun acı bir gerçeği cevaplayan kişi de bunu bilerek acaba öyle olabilir mi tarzında cevap verdi.. Öyle düşünmüyor bence burada ki her kadın sizin gibi düşünüyor :)

Back
X