evli kadina bakilirmi

Merhaba hanimlar

Bastan sunu belirteyimki oyle basdondurucu bir guzellige sahip degilim..

Ev disinda kontrolluyumdur toplum icinde agirligimi korumaya calisir hal hareketlerime dikkat ederim.

Gel gelelim colugum cocugum yanimdayken bile rahatsiz edici derecede bakislara maruz kaliyorum. Yanimdaki insanlarin bile dikkatini cekiyor artik su adam sana bakiyor taniyormusun diye soruyorlar :KK43:

Enson bugun oglumu okuldan aldim eve geliyorum bi arabanin takip ettigini farkettim. Artik isyan ettim kimseyede bisey diyemiyorum.Bekar filan olsan belki anlarsinda be adam kormusun cocugum var evliyim:KK67:

Arkadaslar ortalik sapikmi kayniyo yoksa bu ariza tipler beni mi buluyor anlamadim:KK17:
bazi insanlar daha dikkat cekici oluyor.Bu kiyafetle cok guzel olmakla alakali degil bence

takip etmek artık çok abartı ve rahatsız verici haklısınız ama burada okuduğum da herkes birilerinin bakmasından şikayetçi.

yani neden başıma geliyor diye düşünmek ya da bu kadar abartmak bana mantıklı gelmiyor.

erkekler elbette bakmamalılar laf atmamalılar ama takıp bir de bütün başına gelenleri aklında tutmakla da bir şeyler değiştirilmez ki.

ben yolda gidip gelirken takarım kulaklığımı müzik dinlerim, yanımdan geçerken biri bir şey dese duymam. duysam takmam geçer giderim. sapık yani belli.

bir de biri sana baktı diye ne bakıyorsun demek falan çok abartı ya. bazen benim de gözüm birine takılır kız olsun erkek olsun. öyle her bakışı yanlış anlıyor durumuna düşersin ki böyle kadın sayısı da azımsanmayacak kadar az.

demek istediğim yanlış anlaşılmasın ama etrafta böyle erkek çok var. özellikle belli semtlerde daha çok oluyor. neden diye takmamak lazım. iş tabi takibe tacize ciddi rahatsızlığa varıyorsa o zaman önlem alınmalı, hatta tabi ki şikayet edilmeli.

Back