Evli,mutlu,çocuklu ve çalışan bayanlar ; nasıl bakımlı olabiliyorsunuz?

4,5 aylık oğlum var..Bu aralar saldım çayıra mevlam gayıra modundayım çünkü çok yoruluyorum belki bahane değil ama yorgunluktan bu saatlerde genelde uyuyor oluyorum :D maalesef bu aralar hiç bakamıyorum makyaj bile yapasım gelmiyor yorgunluktan :((( kızıyorum kendime

benimde ikiz kizlarim var simdi buyuduler ama zor olmadi ben hamilelikte birakmistim calismayi simdi eltimle öyle girgirina takildimiz kücük bir dükkanimiz var ikimizde idare ediyoruz ben herseyi uykumdan kisarak gece yapiyordum sanirim bunda ailece ayni binada oturmamizin yarari vardi gurultu acisindan ama birde bu duzen meselesi gibi geliyor yani ben rahat edemem daginikliga cocuk odasi bile her oyun sonra toplardim simdi de kizlarim cok daginik henuz odalarini toplatmiyorum ama en azindan daha rahattim bence bir plan yap canim ben oyle yapmistim cocugun uyku yemek yada oyun duzenine göre kendine bir plan yap mesela o uyurken sessiz utunu yap yada ona yemek yedirirken mutfakta yediriyorsan mutfagi toparla hem cocuklar pespese gelen kasiklari sevmiyorlar bilmem aklimiza geldikce yazariz ama bence en önemlisi makyaj yapmasan bile tarali sacinla tertemiz ust basinla esini karsila o zaten gerisini görmez sevgiyle kal canim

Çocuklu değilim, yeni evliyim. Özellikle bu konuyu aradım. Var mıdır yok mudur diye. Varmış. :)
İşten 4 buçukta çıkmak benim avantajım. Yemekti çamaşırdı derken hiç vaktim olmuyor bakımlı olmaya. Yorumlarınızı okuyacağım. Çünkü bakımsız olmak, eşime kötü görünmek beni üzüyor. Bide tedirgin ediyor :(

Son düzenleme:
kızlar tebrik ettim doğrusu sizi :nazar: ama ben neden yetişemiyorum anlamıyorum , bende pek sevmem uykuyu , ama beceremiyorum işte, olmuyor, inanın serdiğim çamaşırı bile toplayamıyorum bazen 2-3 gün :( çok yorgun oluyorum akşam saatlerinde pilim bitmiş oluyor :2: darısı başıma ne diyeyim ...

herkezın bunyesı bir değilki bazı ben 26 yasımdayım ben işten gelınce bır saat kendıme gelemıyorum gelsemde ele avuca sıgacak bır iş yapamıyorum annem 50 yaşında benden daha hızlı cabuk ve yorulmak bilmiyor bunye meselesı yapcak bişi yok oldugu kadar olmadıgı kader :)

Benim de 11.5 aylık bir oğlum var işten eve gelince canım çıkıyor işim hiç bitmiyor.Sürekli bi koşuşturmaca ama sabahları işe gitmeden saçımı mutlaka düzleştiririm, bunun içinde sabah daha erken kalkıyorum,makyajımı işyerinde yapıyorum,ağda içinde ayda 1 sefer kuaföre gidiyorum bu arada oğlumu anneme bırakıyorum,ama kaş bıyık,fön için acil kuaföre gitmem gerektiğinde bebek arabasıyla oğlumu da alarak gidiyorum,herşeye yetişmek zor ama hızlı ve pratik olunca bi şekilde halldebiliyorsunuz...

evli bazen mutlu bazen mutsuz çocuklu ama çalışmayan bir bayan olarak bakımıma zaman ayırmamı kimse engelleyemez..

Saçıma bakım yağlarımı , cilt maskemii uygularım..

Yatmadan el ayak kremlenir(unuttuğum oluyor tabiki)

saçımı seviyorum bakım yağları ilgi alanım, saç kremi, saç açıcı spreyler olmassa olmazlarım.. aktar ayağımın beni götürdüğü yer

Kil maskeleri temizleme jelleri parfümlerr severimm ojeee tutkumm

2 ara bir dere o ojeler sürülür..

1 kilo alsam kafama takarım hemen yeme içme kesilir egzersizler bitki çayları devreye girer..

Duş almayı temizliği seviyorumm ördek gibi hep sudayım..

insan istesin yeterki herşeye vakit bulunur

çalışsaydınız eğer bunları sölemez bizim gibi vakitısızlıkten kıvranırdınız sanırım..

cocugum yok, ama ben bile cok zorlaniyorum, Yol sadece 2.5 saat sürüyor.9 saatde is. hesapladim 12-13 saat disaridayim. Cocugu olanlari tebrik ediyorum...

Hanımlar 1 yaşında oğlum var , işten akşam 6-7 arası çıkıyorum inanın hiç bir işe yetişemiyorum , en iyi yaptığım tek şey oğlumla ilgilenmek, ama onun dışında ev işi, kendime bakım vs.. hiç birşey yapamıyorum , haftada yarım gün yardımcı kadın alıorum ama yine ev oluyor dandini ! kendime hiç bakamıorum , vallahi çok imreniyorum bakımlı bir kadın gördüğümde, siz işin içinden nasıl çıkıyorsunuz merak ediyorum :KK60:
Canım vallahi çocuk olunca insanın işi zor oluyor ama benim olmadığı için rahatım tabi :) Kendimi bir hafta hiç kuaföre gidip manikür-pedikür ya da cilt bakımı yaptırmadan düşünemiyorum kafayı yerdim herhalde :KK17::KK12:Annen falan yakın mı? Bir kaç saatliğine annene bırakıp o vakti kendi bakımın için ayırabilirsin eşinle ilişkinde de çok etkili olur hem bu.

Back
X