evli mutsuz cocuklu

sediz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
5
1
1
5yıllk evlıym esımle bı yıl ııcnde nısan dugun yaptk flort etmedık sayılır neden boyle acele ettm bende blmyrm oan ıcın kacıs gıbı geldı esım ozunde ıyı bı ınsan ama ıyı bı sevgılı es erkek degl benı cok ıtıyor davransları kafamda onu sureklı her harketını olcuyorym her yaptıgı batıyor hıcbıseyını begenmıyorum olaylara bakıs acısı verdıgı tepkıler hal harketı hersyı bana abes gelıyor benım gozumde sorumsuz ve bencıl bı adam anı cıkısları var hesapsız kıtapsız yasıyor borcları cok bekarlıktan kalma.besyldr onları oduyorz onunıcın bunlara katlanıyorum bende.çalısmıyorum evdeym hıcbı akrabam yaknım arkadsm yok burda.esmde gece nobetlerınde oluyor bazen neden burda bununla olduguumu sorgulyorum sureklı hayattan zevk almıyorum uzun zamandr cocugum var tek mutlulugm o cocuguna karsıda pek ılgılı denmez cabuk sınırlendıgı ıcın o konudada anormal of bılmıyorum bosanmak cozummu benden sekız yas buyuk ama yasından cok daha pasıf uyusuk tembel ya sevmıyorm kısacasıııı ozlemıyorum asık degılm heycanlanmyroum begenmıyorum opmuyorum bıleee aklmda baska kmsede yok ama hayaller burak ozcıvıt hayatlar yılmaz morgul :(

Back