evli olanlardan bir akıl istiyorum

baskasey

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
143
25
13
merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını

daha evlenmeden bu kadar saygısızsa evlendikten sonra daha kotu olur... Benim eşim biz nişanlıyken ağzımın içine bakardı.. Evlenince biraz daha gevşedi..hala kotu bi huyu olduğunu soyluyemem ama nişanlıyken kendimi pamuk prenses zannederdim :-) ..
bence ilişkinizi iyi değerlendirin.

daha evlenmeden bu kadar saygısızsa evlendikten sonra daha kotu olur... Benim eşim biz nişanlıyken ağzımın içine bakardı.. Evlenince biraz daha gevşedi..hala kotu bi huyu olduğunu soyluyemem ama nişanlıyken kendimi pamuk prenses zannederdim :-) ..
bence ilişkinizi iyi değerlendirin.

sürekli sorun yasyoruz biz oda rahatsz bu durumdan.kimisi nişanlılığı zor geçirirmiş diyolar kimisi güzel acaba diyorum bu dönemimize özgü birseymi bu yoksa hepmi böyle devam edecek

8 ay nişanlı kaldım ve hiçbir kavgamız, tartışmamız olmadı.
Öncesinde 7 senelik bir beraberlik söz konusu olduğundan, zaten kavga edebileceğimiz şeyleri önceden görüp önlem almıştık.
Tabi evlenince durumlar farklı.
Karşınızdaki insan anlayışlı, vicdanlı ve size değer veren biriyse bu kavgalar gerilimdendir.
Fakat ailesi söz konusu olduğunda sizi hiçe sayıyor, saygısızlık yapıyor ve gücendiriyorsa oturup düşünmeniz lazım.

Nisanliyken ne desem yapan adamla 6 ay kavgalarimiz oldu. 6 aydan sonra evliligimiz oturdu. İyi düşün!!!

Nişanlılıkla nasılsa evlilikte de aynısı olacak değişen birşey yok yani. O yüzden ona göre düşünüp karar ver artıları eksileriyle.

Sorunlariniz neler kiskanclik mi ailen mi ailesi mi? Kendi problemlerinizi kendiniz halledebiliyosaniz sorun yok ama 3. Kisiler dahil oldu mu olay buyuyor. Bende yeni evliyim. Nisanliykende tartismalarimiz oluyordu suan da oluyor ama esimin ailesi yuzunden bizim kavgalarimiz. Esim haksizsa susuyor kaciyor bende cok ustune gidiyorum illa haklisin demeli bana istiyorum. Biz uzun zaman beraberdik onu ne kdr taniyorum desemde evlenince gercekten yeniden tanimaya basliyorsun. Sorunlariniz gercekten buyukse hic evlenip hayatini karartma burda o kdr cok kadin varki hamileyken bosanan. Ben bu adami degistiririm bastiririm diye dusunme. Olmuyor oyle

Nisanda o tatlı günlerde yasananlar sonrada cok tartışma oluyor. Şimdi bütün herseyi masaya yatirip çözün. Üstünü kapattiginiz hersey su yüzüne çıkıp sizi mutsuz eder

kesinlikle öyle etrafmda o kadar çok keşke diyen varki evlenip boşancagma nişanı atsaydm diyen çok doğru diyorsunuz

kesinlikle öyle etrafmda o kadar çok keşke diyen varki evlenip boşancagma nişanı atsaydm diyen çok doğru diyorsunuz
Asla yuva yikilsin istemem ama. Sizi hoş tutmasi gereken bir dönemde kırıyor. Aynı şekilde bende yaşadım. Keşke bitirseydim nisanda dedigim cok oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X