Evli olduğunu bile bile erkekle ilişki yaşamak ne demek ?

Macera arayanlar erkekler , kadınlar demedim ki.
Ben de size aynı şeyi soyluyorum: o kadınları suçlamayın diyorum, kimseyi savunduğum falan yok. Suçlanacak kişi herkesin kendi kocası. Sordum ama cevap vermemissiniz: benim kocamın sadakatini diğer kadınların vicdanı mi belirleyecek? Vicdanli kadinlarla karşılaştı ve beni aldatamadi diye iyi bir koca mi olacak? Tam tersi, önemli olan ortam müsaitken sadık kalabilmesi. Yapamadı diye sadık olmuş, ne yazar

İyi de ben siZin gibi tek tarafı suçlamıyorum ki
Kadının namusu ahlakı vicdanı
Erkeğin ise namusu şerefi belirleyecek sizin aldatılıp aldatılmayacağını
O o... Size Söz vermemiş olması onların kşar olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Yine de hem aldatılıp hemde "ay o kadını ellemeyin yazık masum o suçsuz" diyebilecek kadın varsa metanetinden dolayı tebrik ediyorum

evet ama biz artık maaş vermiyoruz yani kardeşimle ben ona çok kızgın annem veriyor
siz sakın vermeyin anneniz adamın eline para sayıyor babanız kalkıp başka kadına parayı harcıyor
ne diyeyim Allah sabır versin sana
ama şunu diyebilirim annen gibi kadın sayısı az buz değil belki rahatlatmaz ama bunu düşünebilirsin hem öyle yıllarca evli kalmış falan da değiller annen gibi
aralarında doktorlar avukatlar kocası çalışmayıp kendi çalışanlar var
geçen burada bir üye konu açtı adam 30 dan fazla kadınla beraber olmuş karısına aids kaptırmış kadın hala diyor af edeyim mi düşün sen gerisini

İyi de ben siZin gibi tek tarafı suçlamıyorum ki
Kadının namusu ahlakı vicdanı
Erkeğin ise namusu şerefi belirleyecek sizin aldatılıp aldatılmayacağını
O o... Size Söz vermemiş olması onların kşar olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Yine de hem aldatılıp hemde "ay o kadını ellemeyin yazık masum o suçsuz" diyebilecek kadın varsa metanetinden dolayı tebrik ediyorum
Hayır, masum /suçsuz falan hiç ağzımdan çıkmadı. Bu durumda suçlanacak kişi onlar değil diyorum. Kadınlar kocalarını aldatinca tek suçlu kadın oluyor. Kimse "kaşar erkeğe bak, yuva yıktı" demiyor. Olması gereken de bu. Bu tür olaylarda suçlu kadın mesela. Tıpkı bu topikteki suçlunun erkek olduğu gibi. Diğerine "masum" demiyorum ama konunun muhatabı değil çünkü kandırdığı kişi çocuk değil, kocaman kadın veya kocaman erkek. Evli olan ailesi için nefsini koruyacak. 2. Kadın veya 2. Erkek aileyi korumakla yükümlü değil. O sadece kendi ahlagina zarar veriyor. Ama diğeri ailesini parçalıyor. Daha fazla anlatamayacağım çünkü söylemem gerekenleri ayrıntılarıyla ifade ettim. İyi gunler

Son düzenleme:
Yuva yıkan mı? Yuva yok ki ortada!!! Hep söylüyorum "Evlilikler 2. kadın yüzünden bitmez; evlilik bittiği için 2. kadın olur." Bu cümleyi 3-5 kere okuyun, anlayın, sindirin. Adam karısını istemiyor artık, sevmiyor, onla yatmıyor neyse neee...Gözü dışarıda olduğu için başka kadın buluyor. O kadın olmasa, başka kadın olur, o olmasa geneleve gider ya da parayla biriyle olur vesaire vesaire...Suçlu diğer kadın değil yani niye bunu anlamakta o kadar zorlanıyorsunuz? Ben 3. kişi değilim; eşim beni aldatırsa eşimde ve kendimde ararım problemi, diğer kadını suçlamam.
Bir erkek baska bir kadina tutunmadikca kendi yuvasini yikmaz kolay kolay.Madem evlilik bitince baskasini buluyorsa neden karilari olayi ogrenince bir cogu pismanlik gozyasi dokup af diliyor bosanmak istemiyor.

Hayır, masum /suçsuz falan hiç ağzımdan çıkmadı. Bu durumda suçlanacak kişi onlar değil diyorum. Kadınlar kocalarını aldatinca tek suçlu kadın oluyor. Kimse "kaşar erkeğe bak, yuva yıktı" demiyor. Olması gereken de bu. Bu tür olaylarda suçlu kadın mesela. Tıpkı bu topikteki suçlunun erkek olduğu gibi. Diğerine "masum" demiyorum ama konunun muhatabı değil çünkü kandırdığı kişi çocuk değil, kocaman kadın veya kocaman erkek. Evli olan ailesi için nefsini koruyacak. 2. Kadın veya 2. Erkek aileyi korumakla yükümlü değil. O sadece kendi ahlagina zarar veriyor. Ama diğeri ailesini parçalıyor. Daha fazla anlatamayacağım çünkü söylemem gerekenleri ayrıntılarıyla ifade ettim. İyi gunler

Hala bana göre çok ters konuşuyorsunuz
O yüzden bende açıklayamayacağım
Size de iyi günler :)

siz sakın vermeyin anneniz adamın eline para sayıyor babanız kalkıp başka kadına parayı harcıyor
ne diyeyim Allah sabır versin sana
ama şunu diyebilirim annen gibi kadın sayısı az buz değil belki rahatlatmaz ama bunu düşünebilirsin hem öyle yıllarca evli kalmış falan da değiller annen gibi
aralarında doktorlar avukatlar kocası çalışmayıp kendi çalışanlar var
geçen burada bir üye konu açtı adam 30 dan fazla kadınla beraber olmuş karısına aids kaptırmış kadın hala diyor af edeyim mi düşün sen gerisini
evet okumuştum ben çok şaşırıyorum büyük konuşmakta istemiyorum ama çok saçma

Bir erkek baska bir kadina tutunmadikca kendi yuvasini yikmaz kolay kolay.Madem evlilik bitince baskasini buluyorsa neden karilari olayi ogrenince bir cogu pismanlik gozyasi dokup af diliyor bosanmak istemiyor.
Çünkü evlilik flört donemi değil işin hukuksal yönü sebebiyle ince hesaplar içinde ..

Mal, mülk, para bunlar var, belki büyüklere hesap var, çocuk var.. Plansız hareket etmeyi gözleri yemiyor.

Sonra aldatılan kadının tazminat Hakkı var ama Bi affederse bu haktan vazgeçilmiş oluyor.

Emin ol ince hesaplar , fırıl fırıl dönen dolaplar olabiliyor işin içinde..

Herkese saygım var ama ben aldatılsam ve Kars'ımda pişman ve yalvaran Bi Ada'm görsem; ya Bi git çocuk mu kandırıyorsun derim

Çünkü evlilik flört donemi değil işin hukuksal yönü sebebiyle ince hesaplar içinde ..

Mal, mülk, para bunlar var, belki büyüklere hesap var, çocuk var.. Plansız hareket etmeyi gözleri yemiyor.

Sonra aldatılan kadının tazminat Hakkı var ama Bi affederse bu haktan vazgeçilmiş oluyor.

Emin ol ince hesaplar , fırıl fırıl dönen dolaplar olabiliyor işin içinde..

Herkese saygım var ama ben aldatılsam ve Kars'ımda pişman ve yalvaran Bi Ada'm görsem; ya Bi git çocuk mu kandırıyorsun derim
babam yalvarmıyor bile yaptığı hatayı hata olarak da görmüyor

babam yalvarmıyor bile yaptığı hatayı hata olarak da görmüyor
Bak sen beyzadeye..

Kusura bakma ama annen onu bu hale getirmiş. Zerre saygısı yok annene, evliliğine ..

Kimbilir kac yasında insanlardır ıkısi de.. Allah akıl fikir versin.

İki kardeş ayrı eve çıkın, size yazık ya annene hiç acımıyorum. Kimbilir ne halde sizin psikolojiniz

Bak sen beyzadeye..

Kusura bakma ama annen onu bu hale getirmiş. Zerre saygısı yok annene, evliliğine ..

Kimbilir kac yasında insanlardır ıkısi de.. Allah akıl fikir versin.

İki kardeş ayrı eve çıkın, size yazık ya annene hiç acımıyorum. Kimbilir ne halde sizin psikolojiniz
şimdi anneannem bize geldi kalmaya.
Biz söylemezken babam gerine gerine anlattı ona.
Anneannem de erkektir yapar siz karışmayın dedi bana.
Ve babanıza şunu verin babanızın yemeği tam önüne koyun aman babanız uzanamaz ona uzatın aman babanıza çay koyun falan filan o var diye yemeğe oturuyorum yoksa babamla aynı sofraya oturmuyorum.
Dün sinirlendim babam da var çocuk mu o ya dedim çocuk mu var senin karşında herkes yemeğini kendisi yiyebilir.
Hiç sesini çıkarmadı odadan bi çıktım arkamdan ne küfürler...

Back
X