• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olup formasyon bekleyen kişiler lütfen ulaşın... Ne olacak halimizz yaa :(

masalmelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
70
6
86
35
Gaziantep
Bu sene formasyon bizi mahvetti evlenmeden önce böyle bişey yoktu evlendik bir sürü değişiklik oldu... Allah' ım yardımcımız olsun çoğu kişi eşini çocuğunu bırakıp formasyon alacak belkide... Aklım karmakarışık... Benim gibi olanlar var mı acaba???

hayirli olsun ben gecen yil aldim ama cok buyuk zorluktu benjm icin allah kolaylik versin

ya lütfen bıraz anlatır mısınız nasıl oldu ders saatleri falan size kim yardımcı oldu çocugunuz var mı ? çok zorlandınız mı? Hocalar falan yardımcı oldu mu evlilikten dolayı? Ne bıleyım devam zorunlulugu falan ? Dersler zor muydu ? Biliyorum çok soru sordum ama delirmek üzereyim bu yuzden..

Bu sene formasyon bizi mahvetti evlenmeden önce böyle bişey yoktu evlendik bir sürü değişiklik oldu... Allah' ım yardımcımız olsun çoğu kişi eşini çocuğunu bırakıp formasyon alacak belkide... Aklım karmakarışık... Benim gibi olanlar var mı acaba???

merhaba okuldaki formasyon derslerinden sorumlu biri olarak bildiklerimi yazayım,

şu anda kontenjanlar arttı.
bahar dönemi için dersler 14 hafta sürecek. (en azından bizim okulda böyle)
dersler 2 saat (40+40) ise hocalar genelde blok şeklinde yapıp 1 saatte bitirirler.
devam zorunluluğu var ama önceden haber verilerek hocayla konuşarak halledilebilir bence, bazı hocalar kabul etmeyebiliyor tabi.
formasyonda normal lisans öğrencilerine verilen dersin daha hafifini veriyor bizim hocalarımız.
basit tutuyorlar yani.

(formasyon programından sorumlu zeytinagaci bildirdi :))

merhaba okuldaki formasyon derslerinden sorumlu biri olarak bildiklerimi yazayım,

şu anda kontenjanlar arttı.
bahar dönemi için dersler 14 hafta sürecek. (en azından bizim okulda böyle)
dersler 2 saat (40+40) ise hocalar genelde blok şeklinde yapıp 1 saatte bitirirler.
devam zorunluluğu var ama önceden haber verilerek hocayla konuşarak halledilebilir bence, bazı hocalar kabul etmeyebiliyor tabi.
formasyonda normal lisans öğrencilerine verilen dersin daha hafifini veriyor bizim hocalarımız.
basit tutuyorlar yani.

(formasyon programından sorumlu zeytinagaci bildirdi :))

çok çok teşekkur ederim çok yardımcı oldunuz ya ama herkesın aklı karısık baya formasyon derslerı ıkı donem mı verılecek yanı bır bahar donemı 2014 bıde güz donemı 2015 yoksa her ısteyen ayrı donemlerde formasyon alabılır mı bu soruyu herkes cok merak edıyor ya.. ben anlamış degılım..

çok çok teşekkur ederim çok yardımcı oldunuz ya ama herkesın aklı karısık baya formasyon derslerı ıkı donem mı verılecek yanı bır bahar donemı 2014 bıde güz donemı 2015 yoksa her ısteyen ayrı donemlerde formasyon alabılır mı bu soruyu herkes cok merak edıyor ya.. ben anlamış degılım..

bu kadar geç kalmasaydı
güz 14 hafta
bahar 14 hafta
şeklinde dersler sürecekti.

ama güz dönemi bittiği için bahar 2014 ten başlayacaksınız. ve 2015 güz döneminde de dersler devam edecek. (yök yine fikir değiştirmezse ;)

Ben hic anlatmayayim benim formasyon berbatti hocalar yalvar yakar oldum cunku ben cok uzaktan aldim bulundugum sehirden almadim 15 saat yolculuk cekiyodum ve hocanin biri psikopatti bays kisiyi birakti bitti ama beni de bitirdi evliligimde problemler olmays baslamisti ama her okul benimki gibi degil adam okula gekmeden belge alanlar varmis her okul bir olmuyor yani

tercih klavuzu yenilenerek tekrar yayınlandı bugün, ben de tercihlerimi yaptım.
benim bölümüme 80 kişilik, 50 kişilik kontenjan açan yerler 40a düşürmüş.
en sinir olduğum da koskoca istanbulda sadece yıldız teknik üniversitesi benim bölümüme kontenjan açmış. ne devlet ne özel 30 tane üniversitenin olduğu şehirde başka üniversitede yok.
sinir oldum resmen :41:

umarım bi yer çıkar da alabilirim bu sene.
allahtan evli değilim, sizin de allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Back
X